Simdi ablacim lafla, tavirla feminizm olmaz. Dunyada tek bir guc var, o da maddi guc. Maddi gucun varsa vardir, toplumda sozu gecen bir kadin olursun yoksa da yoktur o zaman da 8 Martta eline pankart alir sokaga cikarsin esitim dersina ma erkekler avukatlik, muhendislik, doktorluk yaparken sen vasat bir is yapiyorsan ve ben de esitim esit buraya bakin diyorsan seni kimse ciddiye almaz.
Sozunun gecmesini istiyrosan maddi gucun olacak o kadar. Ondan sonra kimseye eyvallahin olmaz. Benim tek basima maddi gucum var cunku cok iyi kazancli ve rekabetci bir meslek yapiyorum, ayrica da rekabetin icindeyim ve yaptigim iste basariliyim. Ne para icin evlenirim, ne de parasiyla beni etkilemeye calisan erkek basarili olabilir cunku ihtiyacim yok. Sadece adami seviyorsam ozgur irademle yaninda kalirim, baska kaygi gutmeden. Ozgurum, toplumda yerim var, sozum geciyor, sosyal ve profesyonel hayatta yerim var gercekten erkeklerle esitim. Sen neye dayanarak esit oldugunu soyluyorsun mesela? Esit olmak durumun ideali tabi ki, ama dunya farkli. Misal siyahiler de esit olmak istiyorlar ama cesitli sebeplerden dolayi ayrimciliga ugrayip horlaniyorlar. Kisacasi ortada hak yoksa, esitlik yoksa insan soke soke kazanmak zorunda. Simdi sen diyorsun ki ben cok feministim ve bolca konusarak kafa utuleyerek bunu gosteriyorum. Ceneyle, agizla esitlik olmaz tekrar soyluyorum, esit olmak icin baska neler yapiyorsun mesela?