Gelinlik Modelleri dikime vermek üzere olduğum gelinliğim ve abiyem!!!

güle güle giy cnm,mutluluğunuz daim olsun inş(düğün de çok yakın olsa gerek:34:)
diktirmen daha iyi olmuş.. provalarda istediğin şeyler belirtip,istediğin şeyi iptal edebilirsin..şekillendirmek sana kalıyor.. ve beğendiğin yada kendi yaratttığın gelinliği diktirip ilk defa senin giyiyor olmanda daha güzel bir duygu:34::34:

beğenmene sevindim canım abiyem biraz abartı olsun istedim çünkü kınam salonda olacak..hazır bulamazdım böle bişi diktirmeye karar verdimm..900 800 filan dediler 700 e diktiriyorum gelinlikten pahalı valla :9: yada önceden 1000 e dikerim gelinliğini dediği için sözünden dönemedi diktirceğim yer ona yüklemişte olabilir :27:

ben nişan abiyemi 450 ye diktirmiştim ama ben antalyadayım...ama gerçekten çok iyi düşünmüşsün kına bambaşka birşey bencede abartılı olmalı abiye giyilecekse :) Rengi pembe mi olacak resimeki gibi

caroline kumaş görmedim ama eğer dikilmişinde gözüne güzel geldiyse, seninkinde de güzel görünecektir. zaten bilinçli bir insansın, gelinliğinden iyi bir sonuç çıkmaması pek mümkün duruyor inşallah. yalnızca prova meselesi kalıyor geriye. 3 prova mı yapacak, yoksa daha çok yapar mı acaba? ben olsam mesela, astar provasından sonra, üstteki drapenin ve alttaki katların iğnelenmiş halini görüp, hatta üstümde iğneletip onay vermek isterdim. ondan sonraki tüm büyük kaplamaya da ayrı bir prova ile karar vermek iyi olurdu.

ben 10 prova yaptığım için, öyle 3 provayla herşeyi gelinlikçiye bırakmak gözümü çok korkutuyor...

aynen canımm..hepsi 3 diyo ama sen istediğin kdr gidebilirsin onuda sölüyolar ilaveten..ben onları hep sordum..bide oturdupum semtte bu diktireceğim gelinlikçi ben pinpirikliyim başını çok ağrıtırım dedim..galiba gelinlikçimin yanında çalışmaya başlarım böle giderse :37: o da istediğin kadar gel için rahat etsin dedi doğla olarak tüm gelinlikçiler gibi..bide o kdr güveniyoki kendine beğenmezsen kaporanı veririm istediğin hazır gelinliğinde parasını veririm seni mağdur etmem dedi gerçi çoğu ona benzer itamlarda bulunuyoda buna ayrı bi kanım kaynadı :9: bide yakınımda hayırlısı olsun hakkımda..senin dediğini mutlaka yapıcam astar provasında..haa bide şey dikkatimi çekti ankarada oturanlar için sölüyorum büyük çarşı ve and çarşısındaki gelinlikçiler gelinliğin içinde o kdr pis çalışmışlarki astar karman çorman sadece dışına önem verilmiş kardeşim dışı kadar içide önemli görünmüyo diye baştan savma yapılmaz yanii bunuda bilin ona göre

güle güle giy cnm,mutluluğunuz daim olsun inş(düğün de çok yakın olsa gerek:34:)
diktirmen daha iyi olmuş.. provalarda istediğin şeyler belirtip,istediğin şeyi iptal edebilirsin..şekillendirmek sana kalıyor.. ve beğendiğin yada kendi yaratttığın gelinliği diktirip ilk defa senin giyiyor olmanda daha güzel bir duygu:34::34:
çok t.ederim hepimizin mutluluğu daim olsun kızlar.. ayy heyecanlandımm :9: inşallah canım dilediğim gibide olursa benden mutlusu yok :17:
ben nişan abiyemi 450 ye diktirmiştim ama ben antalyadayım...ama gerçekten çok iyi düşünmüşsün kına bambaşka birşey bencede abartılı olmalı abiye giyilecekse :) Rengi pembe mi olacak resimeki gibi

antalyada uygunmuş fiyatlar orayamı gelsek napsak :37: evet canım nişanıma çok önem vermedim o yüzden kınam ve düğünüme yoğunlaştım aynen rengi bu renkte yaptırcamm..kırmızıyı da düşündüm ama bindallı giyersem diye buda farklı renk olsun istedim

ÇOK BEĞENDİM hayırlı olsun canım mutluluklar

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle kına elbiseni pek beğendim, güle güle giy inşallah.
Her şey istediğin gibi olur umarım :)
Nerede diktiriyorsun benim de yavaştan gelinlik araştırmalarına başlamam gerekiyor :S
Kasım'da ise düğünün ben geç kaldım demektir :)

Vakko'nun modeli galiba, aynısını bi arkadaş getirtti yurtdışından. Üzerinde çok güzel olmuştu bu model:69: İnşallah istediğiniz gibi olur içinize siner sizin de, mutluluklar.

Özellikle kına elbiseni pek beğendim, güle güle giy inşallah.
Her şey istediğin gibi olur umarım :)
Nerede diktiriyorsun benim de yavaştan gelinlik araştırmalarına başlamam gerekiyor :S
Kasım'da ise düğünün ben geç kaldım demektir :)

beğendiğine sevindim :29: ...ben ankarada oturuyorum etlikte muhteşem gelinlik diye bi yer var oraya diktiriyorum..düğünüm 29 30 ekimde canımm...senin ne zmn??bu arada kasımda çok değil benimkide kasım sayılır biran önce başlasan iyi olurr..

beğendiğine sevindim :29: ...ben ankarada oturuyorum etlikte muhteşem gelinlik diye bi yer var oraya diktiriyorum..düğünüm 29 30 ekimde canımm...senin ne zmn??bu arada kasımda çok değil benimkide kasım sayılır biran önce başlasan iyi olurr..

Benim iki düğünüm olacak biri 8'inde biri 12'sinde Kasım'ın, gerçi yerleri ayarlayamadık henüz ama o civarda diyelim.
Ne güzel erkenden gelinlik işini de bitirmiş olacaksın, benimki biraz gece kalacak bu gidişle.

güle güle giy canım ama keşke diktirtmeseydinde hazır alsaydın bende diktirttim ve o kadar pişman oldum ki karşına ummadığın kadar kötü çıkartabiliyorlar gelinliği

Back
X