• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş izi

Esrabbb

💫
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.525
Puanlar
48
Eylül ayında yüzümdeki bir beni aldırdım operasyonla. Yaklaşık 3cm boyutunda bir dikiş izi var. Kaç ay geçti hala kırmızı ve iz sanki kedi tırmalamış gibi duruyor. Bir merhem verdi doktor soğan özü varmış içinde ama geçmiyor. Bildiğiniz bir yöntem ya da yağ ne bileyim kür falan var mı? Doktorum o hastaneyi bırakmış gidemedim de. Bilen yardımcı olursa sevinirim.

Benim de bıyık bölgesinde dikia izim var aşırı kötü duruyordu eskinin dikişleri den Yıldız deseni verrerek dikmişler öyle sanatsal .orayı duzelttirdim tek çizgi halinde estetik dikiş yaptırdım dediğiniz gibi kremler var kullandım ona rağmen geçmesi. Yara bölge yeni iken etkili olur demişlerdi halbuki ama geçiren bişey bulamadım sarı kantoron yag dediler ama denemedim

Yara izi için contractubex yazarlar hep, sezaryen sonrası için de mesela aynı şekilde. İlk 3 ayda etkisini gösteriyormuş. Kantaron yağı kullanabilirsiniz şu durumda.

Benim de bıyık bölgesinde dikia izim var aşırı kötü duruyordu eskinin dikişleri den Yıldız deseni verrerek dikmişler öyle sanatsal .orayı duzelttirdim tek çizgi halinde estetik dikiş yaptırdım dediğiniz gibi kremler var kullandım ona rağmen geçmesi. Yara bölge yeni iken etkili olur demişlerdi halbuki ama geçiren bişey bulamadım sarı kantoron yag dediler ama denemedim
Benim dikişle çok uğraştı adam Allah var. Hatta kendi kendine eriyen dikiş attım dedi ki dikiş aldığını bile farketmedim. Ama o kızarıklık gitmiyor. Evde bir kedim var herkes kedin yüzünü fena yapmış diyor. Eşime soruyorum geçtimi sence azalma var mı diye yok diyor tam yanağımda ve bu durum da beni üzüyor.

Yara izi için contractubex yazarlar hep, sezaryen sonrası için de mesela aynı şekilde. İlk 3 ayda etkisini gösteriyormuş. Kantaron yağı kullanabilirsiniz şu durumda.
Kantoron yağı kullanayım. O dediğiniz ilacı da sorayım eczanene. Biri domuz yağı demiş anneme onu sürdüm ama berbat korkuyor midem bulanıyor kokusundan.

Contractubex bi ise yaramıyor boşuna almayın. Pahalı… Kızarıklık geçer zamanla ince bir iz kalır. Çok krem almak istiyorsanız daha uygun fiyatlı scarex alın.kantaron yağı da iyi.

Contractubex bi ise yaramıyor boşuna almayın. Pahalı… Kızarıklık geçer zamanla ince bir iz kalır. Çok krem almak istiyorsanız daha uygun fiyatlı scarex alın.kantaron yağı da iyi.
O zaman sadece yağ kullanayım. Çünkü yorumları iyi.

Geçmiş olsun, aynı durumdayım 2 ay oldu benim henüz yeni ama izi yine belli sanki sivilce çıkmış yeni iyileşiyor gibi bir iz kaldı. Kantaron yağı önerdi doktorum, contracturex sürüyorum aklıma geldikçe. Ben de domuz yağı önerecektim ama denemişsiniz. İzlerin geçmesi en az 6 ay, hatta 1 yılı buluyormuş. Hangisi etkili bilmiyorum ama ben en çok kantaronu sürüyorum kullanımı daha rahat geldi bana

Back
X