• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş makinesı tamir

seyhanece

Güzel kızım benim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
179
5
318
İstanbul
Merhaba

Sinbo SSW-813 marka dikiş makinesi aldım . Fakat iplik kırıyor 1-2 defa servise gönderdim ama olmadı tamir ettirmem lazım. İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye-cekmeköy civarında bildiğiniz tamir ettirebileceğim yer vamı ?

Merhaba

Sinbo SSW-813 marka dikiş makinesi aldım . Fakat iplik kırıyor 1-2 defa servise gönderdim ama olmadı tamir ettirmem lazım. İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye-cekmeköy civarında bildiğiniz tamir ettirebileceğim yer vamı ?

Ankarada çok iyi bir usta var .Ulusta HASMAKİNA Hasan usta O kadar tamirci dolaştım yapamadılar anne yadigarı singer marka dikiş makinamı tamir etti.internetten buldum mütevazi bir web sayfası bile var. DK MAKNASI TAMR, ANKARA, ULUS, HASMAKNA, Hasan ORAN, Janome yetkili servis, singer, t, tamir, diki makinas, overlok, dz makina, t masas, tamirci

HASMAKİNA Hasan Ustanın yeni web sayfası http://www.hasmakina.wordpress.com
GERÇEKTEN İYİ USTA ANKARA İÇİ HER YERE ULAŞABİLİYOR. ARADIM TA POLATLIYA GELDİ
Her Nevi Sanayi ve Aile Dikiş Makinaları Tamir-Bakım ve Yedek Parçaları,Buharlı Ütü Tamiri Yapılır

TELEFON:GSM : 0 532 665 68 81 İŞ: 0 312 309 80 91

ADRES: Anafartalar Cad. No:54/8 Uğurlu Çarşı Alt Kat (Eski Adliye Karşısı) ULUS/ANKARA

Back
X