Dikişler kendi kendine mi düşüyor? Ve kaç güne düşüyor :(

SEMAYAZARRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
38
0
96
Antalya
5 Eylül'de ameliyat oldum kızlar.. Dikişler canımı sıkıyor kendi kendine mi düşecek yoksa doktor mu alacak? Ve ne zamana düşüyor? Doktor pazartesi alçımı aldığında soracağım henüz ona soramadım... Ameliyat olanlar cevaplarsa sevinirim. Bir de dikişlerimin alınmasına dayanamam ooff (

öncelikle geçmiş olsun. nasılsın? kemal hoca burun altındaki dikişleri alacak. biraz acıyor dişlerini sıkacaksın. burun içi dikişler kendiliğinden eriyor. onları sakın elleme. burun içini kulak pamuğu ile çok dibe gitmeden badem yağı ile sürekli yumuşak tutki kabuklaşma olmasın. alçı çıkınca aslana benziyorsun şok olma . gözlerin küçük yüzün şiş olacak. hadi hayırlısı. umarım memnun kalırsın

kıyamam ya nasıl bir şey olduğunu bildiğim için seni çok ama çok iyi anlıyorum. sana ne yapıldı tam açıkla bende elimden geldiğince cevap vereyim. yanı burnun kemerli miydi? burun ucu kaldırıldımı. deviasyon (kıkırdak eğikliği yada nefes alma problemin varmıydı? yoksa sadece şekil düzeltme mi?) bunları yazarsan sana cevap vermeye çalışayım. kemal hocaya ayda 1 kez gidiyorum. gelişmeleri takip etmesi açısından. tekrar geçmiş olsun. SABIR diliyorum :))

Olamazz yaa inanmıyorum offf Kendi kendine düşer diye avutuyordum kendimi... Benim ameliyatım saat 10'daydı 8'den 10'a kadar test mest incik boncuk yaptılar falan :)) Sonra işte resimlerimi çekti doktor ve ameliyata aldı. 2 gün kendime gelemedim ben daha yeni yeni işte.. Kemik vardı burnumda çok az onu aldılar ve kaldırdılar. İki deliğin ortasında tuhaf bir şey var bilmiyorum biraz canımı yakıyor. Dikişler var orada bir de... Sanırım onları alacak. Tıkanıklık var burnumda. Mosmorum. Ve şişik bir suratım var Pazartesi günü alçım alınacak. Offf şimdi dönsem böyle hiç olmazdım bu ameliyatı... Öyle lay loy lom değilmiş yani...

korkutmak istemem ama. ben baya morarmıştım. burun altı dış dikiş baya acıyor alırken. o kısma yumuşatıcı krem sür. bende yara kabuğu olduğu için ipleri çekerken çok acıdı. dişlerimi çok sıkmıştım. gerçekçi olmak lazım. ama iç dikişler kendiliğinden eriyor. kafiyesizdenekk burun ucun en geç iyileşen kısım olacak. bak 2.5 ay oldu burnuma rahat dokunamıyorum derisi acıyor. ucu taş gibi. dediğim gibi uzun zaman alıyor iyileşme süreci. burun ucun kalkık duruyormu merak ettim şimdi bak :)))

Bakalım Pazartesi ne olacak Hayır yaa fazla kalkık değil doğal olacakmışmış öyle dedi sevgili doktorum Ve şuuu iki deliğin arası var ya oraya ne koymuşlarsa tam dikişlerin olduğu yer orasıda şişti biraz ooff Sonradan iniyo mu öyle kalmasın. Yatmadım diye mi oldu acaba yatmaktan sıkıldım evde dolaşıyorum öyle gün boyunca.. Annem diyor ki burnun düşecek ahahahaa Bir şey olmaz değil mi ya? Resimlerimi koyarım inş görürsünüz :)

öncelikle cok geçmiş olsun tekniğe görede bağlı kapalı teknikse ve burun deliklerinde ufaltılmışsa burun içinde kanatların iç kısmında ufak dikişler oluyor ve doktorun alıyor bende öyleydi kendi düşen dikişlerde teknik önemli bide içte plastik kalıplar atel yani oluyor iki taraflı bende vardı onlarda tek dikşile duruyor onlarıda dikişleride alıken acı hissetmiyosun her dokturun yöntemi ve tekniği farklı ve zamanlada değişiyor teknikler bende böyleydi korkma acımıyor dikişler

ayy yazik.. Gecmis olsun canim.

genelde dikişleri vücut emer yani alınmasına gerek yoktur ama ben de senın gbi rahatsız olmustum ve aldırdım istersen doktoruna söyle ve çıkarttır ama tabi belli zaman gecmesı lazım:)

genelde dikişleri vücut emer yani alınmasına gerek yoktur ama ben de senın gbi rahatsız olmustum ve aldırdım istersen doktoruna söyle ve çıkarttır ama tabi belli zaman gecmesı lazım:)

"burnum doğal olacakmışmış" bu bölüm beni çok güldürdü. çok espirilisin. sen boşver diğerlerini kemal hocaya ameliyat olanlarla konuş bence onun tekniği sana bana aynı. diğer doktorlar farklı olabilir. bence yat çok dolaşma. yastığın yüksek olsun ve sırtüstü yat. yoksa şişer burnun. burnunun altı dikiş yeri şiş diyosun. bak 2.5 ay oldu parmağımla dokunduğumda en sert yer burun delikleri arasını ayıran kısım.

8 eylül de oldum bende ameliyat sızıntım hala var.acı çok fazla çekmiyorum bgn ama dikişlerin ve slikonlarn alınıcak olması beni o kadar korkutuoki

Hiç yatmıyorum ben ooff en nefret ettiğim İlk ameliyattan çıktığım kadar kalkık değil düştü mü yoksa altı mı şişti anlamadım ki puuuff :S Canım sıkıldı pazartesi doktora soracağım :/ Alçıyla direk bandıda mı alacak?

canım bende 5 eylulde amelyat oldum :) aynen senin gibi düşünüyorum valla bunları yasıycagimi bilseydim hiç kalkısmazdım bu işe hele o tamponlarım cikarken öldüm bittim resmen ama allahtan pek tikanıklık yok burnumda alci cok rahatsız ediyo kaşıntı krizlerim oluyo bide benim yüzüm hala sis ve morluklarım berbat durumda hiç geçmiycekmiş gibi hissediyorum ((( hatta benim sol gözümün içide kanlandı göz damlası kullanıyorum ama banamısın demiyo sende boyle bişe oldumu ?? offff nezaman normale dönücez (( sabir mabir kalmadı valla cok kötüyüm (

Hadi yaa aynı gün olmuşuz demek :)) Kıyamam ya ahaha :))) Sen hangi doktora oldun? Ve ne kadara ayhh merak ettim:) Kanlanmayı takma kafana benim iki gözümde kan çanağı olmuş resmen Şişliklerim azaldı ve morluklarım sararmaya başladı böyle.. Ve gerçekten alçıııı tam bir işkence !!!!!!! Kaşınıyorum! Ağır geliyor böyle! Nefret ettim ya....... Neyse ki pazartesi günü alınacak kurtulacağım yani!! Bari sonuç güzel olsa da değse bunlara Bu arada siz böyle yatıyo musunuz hep? Ben hiç yatmıyorum ya hep oturuyorum ya da evin içinde geziyorum böyle. :S Dışarıya hiç çıkmadım ama evde normaldeki gibi dolaşıyorum bir şey olmaz değil mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…