- Konu Sahibi SEMAYAZARRR
-
korkutmak istemem ama. ben baya morarmıştım. burun altı dış dikiş baya acıyor alırken. o kısma yumuşatıcı krem sür. bende yara kabuğu olduğu için ipleri çekerken çok acıdı. dişlerimi çok sıkmıştım. gerçekçi olmak lazım. ama iç dikişler kendiliğinden eriyor. kafiyesizdenekk burun ucun en geç iyileşen kısım olacak. bak 2.5 ay oldu burnuma rahat dokunamıyorum derisi acıyor. ucu taş gibi. dediğim gibi uzun zaman alıyor iyileşme süreci. burun ucun kalkık duruyormu merak ettim şimdi bak :)))
5 Eylül'de ameliyat oldum kızlar.. Dikişler canımı sıkıyor kendi kendine mi düşecek yoksa doktor mu alacak? Ve ne zamana düşüyor? Doktor pazartesi alçımı aldığında soracağım henüz ona soramadım... Ameliyat olanlar cevaplarsa sevinirim. Bir de dikişlerimin alınmasına dayanamam ooff(
öncelikle cok geçmiş olsun tekniğe görede bağlı kapalı teknikse ve burun deliklerinde ufaltılmışsa burun içinde kanatların iç kısmında ufak dikişler oluyor ve doktorun alıyor bende öyleydi kendi düşen dikişlerde teknik önemli bide içte plastik kalıplar atel yani oluyor iki taraflı bende vardı onlarda tek dikşile duruyor onlarıda dikişleride alıken acı hissetmiyosun her dokturun yöntemi ve tekniği farklı ve zamanlada değişiyor teknikler bende böyleydi korkma acımıyor dikişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?