Dikisler ne kadar saglam

terken06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
96
2
26
Ankara
Kizlar yarin ameliyat olali bir hafta olacak dun burnumu temuzlerken kanadi. Antibiyotik merhem sikip kulak copu ile temizl3 demuslerdi. Dogrumu yapiyorum bilmiyorum dikislere bir zarari olurmu sizde hergun boyle tenizledinizmi. Biraz derine inince kanadi iki burnumda.

Birde ouzlar birnalde cok guleryuzlu bir insanimdir. Ameliyattan sonra ne kadar zorlasamda kendimi gulmekten alamiyorum. Yanaklarimdan ters istikamete dogru tutuyorum gerilmesin diye ama bu kadar gulmek zarar verirmi yaa sonuca sinir ildum. Gulmeyim deyim diyorum ama herseye guluyorum :)

:)))) geçmiş olsun canım.bende yanaklarımı ön tarafa çekiyordum gülerken:D dikişler için; bişey olmaz merak etme bende de olmuştu:)

birde ouzlar birnalde cok guleryuzlu bir insanimdir. Ameliyattan sonra ne kadar zorlasamda kendimi gulmekten alamiyorum. Yanaklarimdan ters istikamete dogru tutuyorum gerilmesin diye ama bu kadar gulmek zarar verirmi yaa sonuca sinir ildum. Gulmeyim deyim diyorum ama herseye guluyorum :)

bende çok esniyorum. Burun deliklerm buyuck diye korkuyorum ya

Bende ameliyat olalı 12 gün oldu deniz suyu spreyi sıkıyorum içini hem temizlemeye yardim ediyor hemde kurutmamak için. Sonra kulak çöpüyle temizliyorum. Hiçbişeyde olmadı içerde hafif kan sızması normal gün geçtikçe o da kalmıyo ama dikişlere zarar vermeden yap. Benim içerdeki dikişler hala duruyo saç kılından bile ince ip ama çok saglam. Burun ucumdakiler dün düstu bende gülerken esnerken, hapşururken burun kanatlarımı elimle tutuyorum iyice kaynayana kadar da yaparım herhalde

Hepiniz sag olun kizlar aradim zuhtu beyin muayenehanesini omenli degil olur dedilerbenden baskasinada olur diye soulemek istedim. Temizlemeye devam edin dediler. Ben serum fizyolojikte sikiyorum sonra temizligimi yapiyorum. Sma aynada bakinca bile icten burun etlerim sis bu yuzdende kapali tabi :) normal olarak sanirim alciyi aldirinca daha rahat edecegim...

bende ameliyat olalı 12 gün oldu deniz suyu spreyi sıkıyorum içini hem temizlemeye yardim ediyor hemde kurutmamak için. Sonra kulak çöpüyle temizliyorum. Hiçbişeyde olmadı içerde hafif kan sızması normal gün geçtikçe o da kalmıyo ama dikişlere zarar vermeden yap. Benim içerdeki dikişler hala duruyo saç kılından bile ince ip ama çok saglam. Burun ucumdakiler dün düstu bende gülerken esnerken, hapşururken burun kanatlarımı elimle tutuyorum iyice kaynayana kadar da yaparım herhalde

bende elimle ust dudağımı yada burnumu tutuyorum. Ya ben tuzlu suyu sadece 5 gun yaptm birdaha devam etmedim. Kulak çopunu kremleyip kullanıyorm.

bende elimle ust dudağımı yada burnumu tutuyorum. Ya ben tuzlu suyu sadece 5 gun yaptm birdaha devam etmedim. Kulak çopunu kremleyip kullanıyorm.

Ben bir ay kullanacamışım deniz suyunu kurutmamam gerekiyormuş kulak çöpüylede temizliyorum. Benimde hala içi şiş tabi temizleyince çok rahat nefes alıyorum. İçerdeki dikişlerim hala duruyor o mini mini ipler gerçekten çok saglam. Kendi kendine düşecekmiş bakalim ne zmn düşecek. Bu arada beni sinir eden burun uyuşuklugum ve kemigin acısı azalmaya başladı yavaş yavaş iyileşiyorum. Dikiş yerlerimde pembe iz kremi kullan dedi günde 3 kere çok ince tabaka yedirerek sürüyorum.

ben bir ay kullanacamışım deniz suyunu kurutmamam gerekiyormuş kulak çöpüylede temizliyorum. Benimde hala içi şiş tabi temizleyince çok rahat nefes alıyorum. Içerdeki dikişlerim hala duruyor o mini mini ipler gerçekten çok saglam. Kendi kendine düşecekmiş bakalim ne zmn düşecek. Bu arada beni sinir eden burun uyuşuklugum ve kemigin acısı azalmaya başladı yavaş yavaş iyileşiyorum. Dikiş yerlerimde pembe iz kremi kullan dedi günde 3 kere çok ince tabaka yedirerek sürüyorum.

biray sonra yazıcam krem sana dedi doktor. Içi arada şişiyor nefesde sorun yok ama bazen ağrıyor içi.iyiki ağrı kesicide var

Back
X