Dikişli doğum yapan arkidişler dikişler ne alemde??

kızlar bütün dikişlerim attı zaten içerdde 2 dışarda 3 toplam 5 tane vardı...ağrı kesici hapları kullanmıyorum çünki içeriğini okudum ve emzıren annelerle ılgılı bişi yazmıyor..zararı olabılrı dıye sadce tamızlıyorumm battıcon ıle..ılaç kullanmadığım çin ağrı oluo ama okadar çok değil...rabbım hepimize tez zaanda toparlanmayı nasıp etsınn..

yaa benim dıştan dikişlerimde çookk ağrım ve biraz şişlik var neden acaba var mı böyle bi sorunu olan

yaa benim dıştan dikişlerimde çookk ağrım ve biraz şişlik var neden acaba var mı böyle bi sorunu olan

canım hafıf şişlik olabılıyormuşş..geçer inşallah ama daha fazla şişerse doktoruna danış derımm..ağrılarda eğer ağrı kesicileri kullanmıyırsan o nedenle ağrın oluyo olabılrı..en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle..

sağol canım yaa valla o kadar sıkılsım ki artık bu ağrı sızı olayından bide başıma kabızlık çıktı 4 gündür çıkamıyodum büyük abdeste doktor ilaç verdi bugün çıktım ama canım çok yandı birazda kanadı allahım hala ağrıyo oturamıyorum ön tarafın ağrısı yanında çook hafif kaldı
napıcam valla bilmiyorum doğru dürüst oturup yemek bile yiyemiyorum eşimle bu yüzden tartışıyoruz sütüm azaldı tamamen kesilir diye korkuyo oda haklı ama pek iştahımda yok
kabızlıktan korktuğum için kan hapı almıyorum sürekli halsizlik var
doğum yaptığım ilk günler daha çabuk ayaklandım her işimi yapabiliyodum şimdi daha kötüyüm allahım tez zamanda şifa verir inşallah

ben normal doğum yapalı 14 gün oldu. dikişlerim henüz düşmedi ve kanamamda devam ediyo. normalmi acaba kanama ne kadar sürüyor normal doğum sonrası bilgisi olan varmı arkadaşlar.

doğum yapalı 17 gün oldu baktığımda sanki dikişlerin arası acık gibiydi çok morelim bozuldu sancılarda hala devam ediyo nedense gece daha sık sancım oluyo oturmam kalkmamda normale dönmedi henüzz bugün dikişlerin bir kısmının düştüğünü gördüm bakmaya korkuyorum ev işleri dersen başkasının yaptığıyla insanın kendi yaptığı bir olmuyo yinede saolsun kayınvaldem bişeyler yapmaya uğrasıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…