Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm sana bişey anlatcagım bu konuyla ilgili ama biraz absürd olabilir benim büyük büyük dedem zamanında böyle aynen sürekli evlerinin camından içeri bakan bi kadın varmış her gün gelip geçerken dürekli ne avr yok die bakarmış insan haliyle çok rahatsız olur vee büyük büyük dedemde aynen ööle rahatsız olmuş kendisi birazda çatlak bi adammış yani aslında astığı astık biriymiş ama bazen deli tarafı tutarmış bi gün bu kadın yine camdan bakarken camın karsına geçmiş pantolonunu indirivermiş tabi herşey ortada kadın bi daha da camdan içeri bakmamaış bi daha da gelmemiş :)) sadece bbunu paylaşmak istedim hani büyük büyük dedem bööle çözüm yolunu bulmuş da allah size sabır versin :)))
dednin yaptıgını oglum yapmak istiyor ama izizn vermiyorum.bide belli başlı bir ailenin kızı kendisi.abisi milletvekili güya..bekçi oldugu dogru,bide nazarı var oda ayrı bir konu.burdan taşınamam benim müstakil bahçeli evim.onunda öle.onun cam benim balkon ve daire girişi ve bahçeye bakıyor ne kaldı siz düşünün....:jeyyar:
aslında herkesi dikizliyorlar.ama benim balkonla onun camlar karşılıklı evimin bahçesini görüyor.seyrediyor işte.
evinin kapısına kocaman bir tane yaptır bunlardan:)
sende onları seyrediyormuşsun ki onların seni dikizlediğini görmüşsün
iyi işte ne var karşılıklı pencereden birbirinize bakıyorsunuz![]()
Canım maalesef benim karşı komşumda öyle ama o sadece beni değil bütün apartmanı dikizliyor bir kaç kez şaka ile karışık cam güzeli dedim ama aldırış etmedi. Ya düşünün ikimizde altt katta oturuyoruz ben kimseyi görmem, apartmandakilerin gelenini gidenini bilmem ama komşumun zamanı ön ve arka balkonlar arasında mekik dokumakla geçer, sabaha kadarda ev temizler. ama en kötü huyu kapı dinlemesi var bundan bir kaç ay önce eşim resmen kapıda yakaladı ama ben birşey söylemesine izin vermedim.