dikkat bebek varrrrr

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
158
kızlar rabbime binlerce kez şükürler olsun bende hamileyim değerim 125 sizce nasıl yarın bidaha kan vericem sabah inanamıyorum buraya yazı yazarken bile ağlıyorum ama heyecandanzemuszemus:ecrin_bebek:

canım çok sevındım merak ettım seniii ALLAHIM SUKURLER OLSUNNNN CANIM IHSALLAH DEGERIN GUZELCE KATLAR SAGLIKLA HAYIRLA KUCAGINA ALIRSIN CANIM ÇOK SEVINDIMMM:lepi:

bak gordunmu hamışşın demıştım sana...........hayırlı olssssssssssssssssssssss

Allaaaaaaah yaşa emi habere ilk yorum benden Allah kucağına almak nasip etsin:):sm_cool:

teşekkürler canlarım benim iyiki varsınız inanın size anlattıklarımı kimseye anlatamamıştım rabbim çok büyük çok umutsuzdum ama bi mucize gibi sanki anlatamam ağlıyorum ama mutluluktan

Allaaaaaaah yaşa emi habere ilk yorum benden Allah kucağına almak nasip etsin:):sm_cool:

sositosositozemuszemusopuyorumnanaktansaol canım arkadaşlarım rabbim bütün annelerin kucağını doldurur inşallah bebeklerle

Canım hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah, gözyaşların hep mutluluk için aksın bundan sonra......

canım tebrik ederim rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin darısı benım ve ısteyen herkesın basına ınsallah:Saruboceq:

canım tebrik ederim rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin darısı benım ve ısteyen herkesın basına ınsallah:Saruboceq:

inşallah bitanem inanın rabbim çok büyük ben nasıldım iki gün önce o kadar ağladımki test yapmıştım negatif çıkmıştı kanda belli oldu

ya anlamadım neden kanamam oldu benim iki parça düştü acaba bitanesi tutunup diğerlerimi düştü anlamadım şimdi yok kanamam çoz az neden olabilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…