az önce test sonucumu aldım değerim 227 olmuş kızlar yükselmiş kanamam içinde doktor bitane iğne verdi vurdurdum yağlı bir iğne adını unuttum ama hafif kanamam varya onu durdurcakmış puretonmu ne vurduran varmı arkadaşalr o iğneden hiç
gözün aydın canım değerin katlamışş zemuszemus prognex o iğnenin adı rahmi sıkılaştırıp bebeğin düşmesini engelliyor ben tüp bebk denedimde kullanmıştım baya ağır bi iğne morartıyo ama olsun değer tabiki bebişlerimize dimiikaydirigubbakcemile5
gözün aydın canım değerin katlamışş zemuszemus prognex o iğnenin adı rahmi sıkılaştırıp bebeğin düşmesini engelliyor ben tüp bebk denedimde kullanmıştım baya ağır bi iğne morartıyo ama olsun değer tabiki bebişlerimize dimiikaydirigubbakcemile5
ewet canım çok sızladı popom ama değer yani halada sızlıyo 3 tane daha olurum valla yeterki bebişim benimle annesiyle olsun canım kanamamı durdurdu am hafif hafif geliyodu kahverengi durdu rabbime şükürler olsun cuma günü tekrar testim var inşallah güzelce artar değerlerim dua et canım kardeşim :Saruboceqpuyorumnanaktan
canım ne güzel günlerde geldi bebişin......Rabbim berat hürmetine eline ayagına kavuştursun seni................ve hayırlı evlat eylesin inşaallah............ve berat hürmetine bu mutlulugu bizede nasip eylesin..............tekrar tekrar tebrik ederim........
canım ne güzel günlerde geldi bebişin......Rabbim berat hürmetine eline ayagına kavuştursun seni................ve hayırlı evlat eylesin inşaallah............ve berat hürmetine bu mutlulugu bizede nasip eylesin..............tekrar tekrar tebrik ederim........
saol canım arkadaşım rabbim inşallah bütün anne olmak isteyen herkese nasip eğlesin inşallah ben en umutsuz olduğumda umudum oldu bebişim bu gecenin yüzü suyu hürmetine dualarım sana bana bütün annelere canım hiç kimsemizin kucağı boş kalmasın canım arkadaşım inanıyorum sen en yakın zamanda başlık açacaksın hamileyim diye:Saruboceq: