kızlar çatlatma iğnesi göbekten vurulmaz demişiniz ama bende göbekten vurdum malesef ben adet oldum.
bir arkadaşımda göbekten çatlatma iğnesi vurdu ve 36 saat sora aşılama ve şimdi hamile:)
evet ben pkos hastasıyım yumurtaların gelışmıodu yumurta gelıştırıcı ıgne oldum 12 gun
sonrasındada çatlatma vurundum sonra asılama yapıldı
inşallah darısı herkesin başına ..senin kaç sefer oıldu iğnekızlar çatlatma iğnesi göbekten vurulmaz demişiniz ama bende göbekten vurdum malesef ben adet oldum.
bir arkadaşımda göbekten çatlatma iğnesi vurdu ve 36 saat sora aşılama ve şimdi hamile:)
arkadaşlar iğneler çeşitli...kimi kalçadan kimi deri altı veya göbekten vuruluyobr deri altı dediğim koldan .ben her türünü denedim.bu ay koldan uruldum çatlatma iğnemi bakalım hayırlısı.ayrıca iğneden 36saat sonra ilişki normal zaten çatlayan yumurta 24saat yaşadığı için 36saatten sonraki ilk 24saattede gebe kalablirsiniz.
bunun teknolojiyle alakası yok tıbla alakalı olan bişey.zaten geneli kalçadan olmuş demek herkese farlı uygulanıyorteknoloji hergün gelişiyor en son 1 yıl önce tedavi olmuştum eğer değiştiyse olabilir ama hiç duymadım
inşallah darısı herkesin başına ..senin kaç sefer oıldu iğne
teşekkürler bilgi iiçin.. ovulasyon testi kullanılırmı çatlatma iğnesi yaptırdığın ayda sence .. yani yanıltıcı mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?