dikkat ;Çatlatma İğnesi Kullananlar lütfen tecrübelerinizi paylaşın

Kızlar ben çatlatma iğnesi olduktan 11 gün sonra kan testi yaptrdım 5.96 cıktı sizce bu sonuç yükselir mi acaba yoksa bu ayda hamile degil miyim

merhaba arkadaşlar,konuya biraz geç dahil oldum ama bilgilerinize ihtiyacım var.Bu yumurta olgunlaştırma ve çatlatma işlemleri çocugu olmayanlara yapılıyor diye biliyordum taki bugün dr adetinin 2.günü gel yumurtanı olgunlaştırıp catlatalım diyene kadar.Benim tekrarlayan düşüklerim var testlerim bitti bir sorun çıkmadı.Acaba tüp bebek içinmi yapacaklar bunu aranızda bu durumda olan varmı

merhaba arkadaşlar,konuya biraz geç dahil oldum ama bilgilerinize ihtiyacım var.Bu yumurta olgunlaştırma ve çatlatma işlemleri çocugu olmayanlara yapılıyor diye biliyordum taki bugün dr adetinin 2.günü gel yumurtanı olgunlaştırıp catlatalım diyene kadar.Benim tekrarlayan düşüklerim var testlerim bitti bir sorun çıkmadı.Acaba tüp bebek içinmi yapacaklar bunu aranızda bu durumda olan varmı

Canım merhaba biraz geç oldu ama ne yaptın? nasıl bir tedavi izlediniz ? benim de yumurtam oluyordu ama büyümüyordu iki defa tek doz klomen kullnadım işe yaramadı sonra 3 doza çıkardık ve istenilen büyüklüğe ulaştı yumurtam bu gün çatlatma iğnemi oldum ve doktorum 24 saat sonrası ve 36. saatte ilişki dedi. bu işlem tüp bebek için değil o daha farklı bişey bu şekilde seni takibe alacak ve ovülasyonu kaçırmayacaksın hamile kalman kolaylaşacak. ayrıca doktor bana klomen gibi ilaçlar kullanmak çatlatma iğnesi olmak hatta aşılama dahil buna bu yöntemlerle hamile kalınırsa doğal yollardan hamile kalabildin olarak sayılıyor demişti.

Back
X