Dikkat cekici bi Koca, yaninda kilolu bir Es..

Tabi esimde istiyor zaiflamami ama benm kadar takmiyo o.zaten ne geldiyse basima onun yüzünden geldi onunla tanistigimda 65 kg dum simdi 94 :14::14:
cnm gerçekten çok almışsın 21 yaşında 94 kilo Allah korusun 35-40 yaşıda 150 kilo yani obezite
sonrasındada birsürü hastalık kilo çok fazla hastalık doğuruyor biliyorsun
orta yaşlı hale gelince ayakların seni taşıyamayacak ayak rahatsızlığı çekeceksin hareket olmayınca kilon dahada artar
sonra kalp hastalığı kolesterol tansiyon daha birsürü
lütfen zayıfla sadece görüntün için değil sağlığın için zayıfla tatlım
yaşın ilerledikçe kilolar yerleşiyor parçalasanda kendini zayıflayamazsın
ben hiç hamur işi yapmıyorummm ama verdiğim ortda o nasıl olcak baska önerin var mı canım
tatlım genç yaşta çok basit kilo vermek
3 gün hiçbirşey yemeyince bile 3 kilo veriliyor denedim biliyorum
çikolatayla diyetmi yapılır derler ama ben bundan 4 yıl önce çok şişmandın boyuma göre fazlaydı
1.54 55 kilo kemik hafifliğinden tüm kilolar yağ ve etti
günlük 1 çikolata sonrada az biraz çorba ile
1 ayda 40 kiloya düştüm sonra çok aşırı zayıflıyordum bıraktım ve düzenli yemek yemeğe başladım
o günden beride 45-46da sabitledm
bu aralar 2-3 kilo fazlam var onu vermem gerekio sabit tutmak içn
1 kilodan 2 kilodan bişey olmaz dersem her ay 1 kilo artsa 1 yılda mahvolurum

Bir kerecik ama sadece bir kerecik adım atsan devamı öyle bir gelir ki.Eşinin sana incelmişsin dediğini duyduğunda etrafındaki insanların şaşkın bakışlarını gördüğünde duyduğun haz devamını getirmen için öyle bir güç veriyor ki.Zaten ilk zamanlar kilonun büyük bölümünü rahatça veriyorsun hele ki spor destekli yaparsan hiç hiçte zor değil kilo vermek .3gün içinde alışıyorsun miden ufalıyor zaten .Yerinde olsam bir sn bile zaman kaybetmez koşa koşa diyetisyene giderdim. en güzel zamanların kıymetini bil acil bi yerden başla.

Esiniz zayif guzel kadinlara size caktirmadan bakiyo sanirim ki pek gaza gelmiyosunuz ben olsam coktan zayiflamistim.(Kiskanclik en iyi gazdir:52:)

siz yinede kendinizin eşinizin kilodadan dolayı yanına yakışmadığınızı kendiniz fark ettiniz.ya fark etmiyenler....eşinin yanında annesi gibi gözükenler kendilerinden gayet memnun olanlar....siz fark ettiğinize göre bence birşeyler yapacaksınız gibime geliyor....en azında yürüyüşe başlayın...ekmeği kesin...isterseniz olur herşey...

imkanlarında var eşinde spor yapıyor ...bence senin çoktan motive olamna gerekirdi ama neden aksine kendni salıyosun anlamadım ???:44:

Evet Arkadaslar söyledikleriniz aci ama gercek:18:
simdi tartildim kizlr 92.5 kg yum tam.bugün iftarda corba bol salata ve bir tabak fazla olmamak sartiyla iftar yemeginden.sonrada sporumu yaparim bol bolda su icerim.lütfen sizde dua edin :3:
ah ah herkes diyodu bebegin olunca zaten eriyip gider kilolarin pesinde kosmaktan.sansima cokda sakin bi oglum var :64::64:

evlendikten sonra kilo nasil aliniyor...ben niye almadimmm...:26::86:
ewet cnm bende almadım çevremdeki bütün kilolu kadınlar evlenince 1 sene sonra görürüm seni böyle kız gbi görüncekmisin acaba sende kadın gbi şişman olcaksın diorlardı yemin ederim
onlar habire yediklerinin farkında değil cinsel ilişkiden kilo alınıyor sanıolar :D
öyle psikolojilerini rahatlatıolar :D:D:D:D çok komik ama böyle düşünenler var
asıl gerçek Türk kadınlarımız nasılsa evlendim beğenen beğenmiş artık moduna giriyorlar

Valla bende bilmiyorum cnm heralde buldum kocayi koy ver gitsin moduna giriyoruz :86:

ben bulmadan oncede zayiftim buldum hhalen zayifim kilo almak istiyorummm evlenince kilo alirsin diolardi kilo almak icin evlendim(saka tabi):86:aldimsa 1 kilo ya aldim ya almadimm:37:soyle bende en etlisinden butlusundan bi 10-15 kilo alsam yaaaaa:12:

valla cnm en iyisi boğazını tutucan eşini seviyorsan onu kaybetmek istemiyorsan kilo vermelisin benim kilom boyuma göre iyi ama doğudam sonra kalan hafif bir göbeğim var onun için bile ne kadar çaba sarfediyorum eşim içinde değil kendim için kendimi daha iyi hissetmem için biraz daha zayıf olsam fenamı olur hayır benim için daha iyi olur yani benim spora gitme gibi bi imkanım olsa kaçırmam hayatta çok hevesliyim o konuda çünkü eski kilom 53 55 arasıydı şimdi 58 im 3 kilom var ama o 3 kilo bile beni rahatsız ediyor eski pantolonlarım olmuyor nedne daha iyisi olmasın sende azim etmelisin hırs yapıcaksın yaa ben böle olucam diyeceksin kısıcaksın sporunuda yapacaksın burda zayıflayan çok hatun var ve ne kiloluykenki haliyle şimdi zayıf halinin arasında dağ kadar fark var ne kadar genç duruyor insanki sen daha 21 yaşındasın seni çıtı pıtı zarif bi kadın olman lazım eşlinde bakımlıymış yani kendine bakan birisiyse ilerde bunu sorun edebilir benim eltimle kocası bu sorun yüzünden boşanmaya kadar geldiler eşi çok bakımlı yediklerine bile ne kadar bakıyor adam 36 yaşında ama 36 demezsin çok bakımlı ama eltime gelelim oda kilolu oda evlendiğinde 65 di sonra evlendi aldı hamile kaldı 100 kiloyu geçti akapuntur vs 15 kilo verdi ama genede kilosu fazla ve hiçbi çabası yok eşiyle arakadaş gibiler artık eşi istemiyr zayıflaması için ne paralar döktü ama kadın istekli değil yani demem o ki biran önce zayıflamaya başla :34::34:

ewet cnm bende almadım çevremdeki bütün kilolu kadınlar evlenince 1 sene sonra görürüm seni böyle kız gbi görüncekmisin acaba sende kadın gbi şişman olcaksın diorlardı yemin ederim
onlar habire yediklerinin farkında değil cinsel ilişkiden kilo alınıyor sanıolar :D
öyle psikolojilerini rahatlatıolar :D:D:D:D çok komik ama böyle düşünenler var
asıl gerçek Türk kadınlarımız nasılsa evlendim beğenen beğenmiş artık moduna giriyorlar

iwit herkes diodu evlenince kilo alirsin o kadar evlenen var hepsi aldi kilo ben ayni...ama bende c.iliskiden sonra alinio saniodum bah simdddiiii:27::27:su begenen begenmis modundayum bende ama kilolar yoh yaaaa:77::37:

iwit herkes diodu evlenince kilo alirsin o kadar evlenen var hepsi aldi kilo ben ayni...ama bende c.iliskiden sonra alinio saniodum bah simdddiiii:27::27:su begenen begenmis modundayum bende ama kilolar yoh yaaaa:77::37:
senin bünyen öyle demekki tatlım ama gerçekten cinsel ilişkiden kilo alınması imkansız üstelik cinsel ilişki çok iyi bir spor aynı zamanda kalori harcatıyor zayıflatan bişi yani
tabii her cinsel ilişkiden sonra kalori kaybedince acıktım deyip yerlerse bayanlar kilo alırlar :)

Esinin fit gorunmesi, kendine dikkat edip spor yapmasi cok guzel bir motive kaynagi aslinda. Ona bakip heveslenebilirsin, onunla spor yapabilirsin. Bol bol da su icmeyi unutma.Onceleri alisik olmadigin icin zorlanirsin ama 2 hafta sonra sporsuz gecen bir gunu bile farkeder, bir eksiklik hissedersin. Daha gencsin oyle bir verirsin ki kilolari sen bile sasarsin. :64: Hadi kolay gelsin.

senin bünyen öyle demekki tatlım ama gerçekten cinsel ilişkiden kilo alınması imkansız üstelik cinsel ilişki çok iyi bir spor aynı zamanda kalori harcatıyor zayıflatan bişi yani
tabii her cinsel ilişkiden sonra kalori kaybedince acıktım deyip yerlerse bayanlar kilo alırlar :)

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bence hiç üzme kendini rahat ol vücudundan utanma zayıflamak istiyorsan gerçekten istiyorsan zayıfla ama kilolu kadın çirkin diye birşey yok aksine erkeklerimiz kilolu bayan sever:)

herşeyin sizin elinizde olduğunu hatırlayın önce.
böyle hayıflanmakla bir yere varamazsınız.
biraz çabalamalısınız.
diyet spor vs ile sizde kilo verebilirsiniz, birazda bakım tamamdır.
elinizde nimetlerden yararlanın, kkda herşey var :kkk:

benim boyum 166, kilom da 66 olmasina ragmen yani cokda kilolu olmamama ragmen erkek arkadasim kilo vermem icin asiri baski yapti (ve kendisi de zayif sayilmaz), sizin esiniz nasil baski yapmiyor sasirdim dogrusu. kim ne derse desin erkekler zayif kadinlari daha cekici buluyor cok zayif olmadikca tabi

Son düzenleme:
bence cok zayif olmakta iyi degilll asiri kilolu olmakta en ideali balik etli olmak...:69:ama nerdeeeee:97:

Back
X