Dikkat cekici bi Koca, yaninda kilolu bir Es..

bende idealim 55 ve uzeri ama nerdee :95:zayiflama arkadasim ya kilona dikkat et yeter zayif olunca hic bisey yakismio insana ya,,,:50:

valla senin gibi olsam daha ne isterim :) asil her sey zayiflara yakisiyo bence. keske yesem yesem kilo alamasam ben de :) bence kiymetini bil metabolizmanin :)

c.ilişki kilo verdirir.kalori harcarken nasıl kilo alınır denir ki...evlendikten sonra kilo almadım.bence kilo alanlar da rahata erdim, kendi evim hadi şu böreği yapıp deneyeyim,hadi bugün şu tatlıyı yapayım diye diye ipin ucunu kaçırıyorlar.benim aburcuburla aram yoktur.günde 2 öğün yiyorum öğünlerim artınca hemen kilo alıyorum.artık 5-6 öğün meselesini yalanlayan doktorlar da var...ben 6 öğün yesem şişerim ya:1:

kocanızın etrafında tehdit unsuru!! hissederseniz hemen gazı gelirsiniz belki ...:1: biz buna fırsat vermeden kilo verme işine hemen girişelim.. kocalarımızı aç kurtlara kaptırmaya hiç niyetimiz yok...

bence bir diyetisyene git o zaman nasil bir heves gelir anlatamam
bir yandada spora baslarsin,heves ve gaz gelsin diyorsun ama konunu söyle disardan biri
gibi okursan gaza gelirsin gibime geliyor..icin icini yiyecegine güzelce yavas yavas verirsin uzman kontrolunde fistik gibi bir hatun olursun

Bayram gezmesine yaşlı bi amcaya gitmiştik, kızı ve damadıda gelmiş. Damadı darkesim bir deri ceket, jilet gibi ütülü pantalon, sinekkaydı traş, özenle düzeltilmiş saçlar... Karısı ise başında solmuş yer yer yırtılmış başından kaymış bir yemeni, çamaşırsuyu izli pijamanın üstüne geçirilmiş yırtık bir etek, rahatça burabileceğin uzunlukta bıyıklar, yüzünü yıkamamış yüzü gözü çapak içinde... Konuyu okuyunca bu anım aklıma geldi :66:

Siz böyle değilsiniz eminim, ama eğer kocanız dikkat ediyorsa kendine, sizde etmelisiniz. Sonuçta oda ister yanında zarif bir eşinin olmasını.

Bayram gezmesine yaşlı bi amcaya gitmiştik, kızı ve damadıda gelmiş. Damadı darkesim bir deri ceket, jilet gibi ütülü pantalon, sinekkaydı traş, özenle düzeltilmiş saçlar... Karısı ise başında solmuş yer yer yırtılmış başından kaymış bir yemeni, çamaşırsuyu izli pijamanın üstüne geçirilmiş yırtık bir etek, rahatça burabileceğin uzunlukta bıyıklar, yüzünü yıkamamış yüzü gözü çapak içinde... Konuyu okuyunca bu anım aklıma geldi :66:

Siz böyle değilsiniz eminim, ama eğer kocanız dikkat ediyorsa kendine, sizde etmelisiniz. Sonuçta oda ister yanında zarif bir eşinin olmasını.

aman yarabbiiii:53: var mı o kadar bakımsız kadın.bıyık olayı bitirdi beni :27:

slm,
seni çok iyi anlıyorum.bende kiloluyum.
kıskanmak sana bu konuda yardımcı olamaz.kendini depresyona sokuyorsun ve bnm gibi çok kompleksli olursun.kendine fazla stres yapma sakın.
bence çok hoş bi bayansın yazdıklarından bile belli oluyor.Trdeki millet zaten çok zayıf.Almanyadaki millet öyle değil ve ordaki erkeklerde çok zayıf kızlardan hoşlanmazlar.balıketli olursan iyi edersin.
senin boyun kaç? yani böyle 73kilo olsanda yeter ya 50kilo falan ne böyle ya.çok zayıf olma hasta olma yani.kocan seni sevmiş seçmiş.tmm zayıftın falan ama iyi ve kötü günlerde yanında duracak hem sana söz verdi hemde Allahın rızası için.
güzelsin özelsin ya kafana takma.kilo vermek istiyorsan verirsin ama yavaş yavaş ye yoksa çok hızlı alırsın yine kiloları.
bende şuanda kilo veriyorum yani önce kola şekerli kahve çay meyvesu içiyordum.artık sadece su.limon sıkıyom ve her yemekten önce büyük bi bardak içiyom bazen de 2tane.
üzülme bukadar ya herşey güzel olacak.

not: kocan yinede başka kızlara bakmaz..seni seviyor ve sırf kilo aldığın için günaha girmez heralde. :nazar:

aman ne var güzelim eşin seni beğenmiş ya kime neymiş. diyet yapar zayıflarsın. benim eşim uzun be kısa boyluyum. bizede neler dediler neler aman bu kızda ne buluyor gibilerinden. eşime söyledim sen takma bunları ben seniçok seviyorum kime ne dedi hep. evlendikten sonra 12 kilo aldım o kiloyu verebilmek için çabalıyorum ama çok zor kilo veren bir bünyem var 2 kilo verirsem bir hasta oluyorum 4 kilo alıyorum dengeyi tutturmak zor. ama bu durumu ne eşim nede ben takmıyoruz. elalemin ağzı torba değilki. uzun olsak sırık derler, kısa olunca cüce derler, zayıf olsak kemik derler yani her halimize bir kulp bulurlar.

Gagalar tutulcak yapcak bişe yok..

1-2 kilo alsam (ki zayıfım) hemen tutarım gagamı ölçüyü kaçırmam
İpin ucunu saldımmıı tutabilene aşk olsun..
ekmeği hayatınızdan çıkarın..
Hiç bişiden hiç bi tatdan mahrum kalmak istemiyorsunuz sonrada zayıflayamıyorum diyorsunuz..
Yemiceksiniz efendimm
Güzel. alımlı, giydiğini yakıştıran 36 beden:40: olan hatunları görün hırs yapın..
bi elbise alın bi kaç beden küçük içine giremedikçe moraliniz bozulsun motive olursunuz..

slm,
seni çok iyi anlıyorum.bende kiloluyum.
kıskanmak sana bu konuda yardımcı olamaz.kendini depresyona sokuyorsun ve bnm gibi çok kompleksli olursun.kendine fazla stres yapma sakın.
bence çok hoş bi bayansın yazdıklarından bile belli oluyor.Trdeki millet zaten çok zayıf.Almanyadaki millet öyle değil ve ordaki erkeklerde çok zayıf kızlardan hoşlanmazlar.balıketli olursan iyi edersin.
senin boyun kaç? yani böyle 73kilo olsanda yeter ya 50kilo falan ne böyle ya.çok zayıf olma hasta olma yani.kocan seni sevmiş seçmiş.tmm zayıftın falan ama iyi ve kötü günlerde yanında duracak hem sana söz verdi hemde Allahın rızası için.
güzelsin özelsin ya kafana takma.kilo vermek istiyorsan verirsin ama yavaş yavaş ye yoksa çok hızlı alırsın yine kiloları.
bende şuanda kilo veriyorum yani önce kola şekerli kahve çay meyvesu içiyordum.artık sadece su.limon sıkıyom ve her yemekten önce büyük bi bardak içiyom bazen de 2tane.
üzülme bukadar ya herşey güzel olacak.

not: kocan yinede başka kızlara bakmaz..seni seviyor ve sırf kilo aldığın için günaha girmez heralde. :nazar:

Yok cnm bende öyle 50lere fln düsmek istemiyorum.65kg benim icin idealdi tam balik etliydim benim esimde balik etli seviyo zaten.ama ben biraz balina oldum 2 senedir :52::52:Allaha sükür güzelligim yerinde yanlis anlamayin kendini begenmislik olsun diye söylemiyorum ama fizik olmadiktan sonra güzellik pek ise yaramiyo:14:

aman ne var güzelim eşin seni beğenmiş ya kime neymiş. diyet yapar zayıflarsın. benim eşim uzun be kısa boyluyum. bizede neler dediler neler aman bu kızda ne buluyor gibilerinden. eşime söyledim sen takma bunları ben seniçok seviyorum kime ne dedi hep. evlendikten sonra 12 kilo aldım o kiloyu verebilmek için çabalıyorum ama çok zor kilo veren bir bünyem var 2 kilo verirsem bir hasta oluyorum 4 kilo alıyorum dengeyi tutturmak zor. ama bu durumu ne eşim nede ben takmıyoruz. elalemin ağzı torba değilki. uzun olsak sırık derler, kısa olunca cüce derler, zayıf olsak kemik derler yani her halimize bir kulp bulurlar.

öyle deme canim ya.bende rahatsiz olyuorum 4.katta oturuyorum oglum henüz yürüyemiyo bide kilolu masallah bende indirip cikariyorum hem benim kilo hem onunki bayagi yoruyo beni.hem yasimdanda büyük göstermek istemyiom:14::14:

Dikkat cekici bi Koca, yaninda kilolu bir Es..
Evet arkadaslar benim derdimde bu.esim yakisikli biridir allah var kendine bakar spor yapar vs. gel gelelim ben:86:
kiloluyum.kiloluykende insan malum kendine hic bakasi gelmio.onun yaninda kendimi orta yasli bir kadin gibi hissediyorum.sürekli simdi millet bize bakip ay bu oglan bu kiza nasil bakmis diyolardir diye düsünüyorum.yüzden bende cok güzel bi bayanim aslinda amaa bu pek ise yaramiyor.eskiden tabiki böyle degildim.nisanlanana kadar 10 evlendikten sonra bi 15 kg daha aldim.insanin kendine yapabilegi en kötü sey bu sanirim henüz 21 yasinda :43::43:

senin yine kilo prblemn var istediğin zaman zaman verir amacına ulaşırsınn: D benim eşimde uzun yakışıklı dikkat çekici aramızda biraz boy farkı var ben biraz da abartıyorum bundan rahatsızımm benim kinin çözümü de yok :) ama eşim çok rahatt hep destek bana zman zaman dile getirsem de hep susuturur beni yani sen kendine dert etme böle şeyleri :3:

senin yine kilo prblemn var istediğin zaman zaman verir amacına ulaşırsınn: D benim eşimde uzun yakışıklı dikkat çekici aramızda biraz boy farkı var ben biraz da abartıyorum bundan rahatsızımm benim kinin çözümü de yok :) ama eşim çok rahatt hep destek bana zman zaman dile getirsem de hep susuturur beni yani sen kendine dert etme böle şeyleri :3:

Öyelede boy yine neyse cnm ya.ben eminimki benim arkamdan bu cocuk bu kiza nasil bakmis diye söylüyolardir.bide kloaldiktan sonra kendimi cok saldim nasilsa giyindigim yakismiyo diye

Öyelede boy yine neyse cnm ya.ben eminimki benim arkamdan bu cocuk bu kiza nasil bakmis diye söylüyolardir.bide kloaldiktan sonra kendimi cok saldim nasilsa giyindigim yakismiyo diye

ben kendini salan dikkat etmeyen kadınlara söylüyorum açık açık kusura bakmayın...silkelenin kendinize gelin eşiniz için onu seviyosanız...

Son düzenleme:
Back
X