Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkeğin dikkatini iyi anlamda nasıl çekebilirim dostlarım ne yapabilirim sizce ?
Ben kendini rezil etmeden diye düşünmüştüm aslında. Cidden bu niyetle yazıldıysa ooo çok işi var konu sahibininİyi anlamla dikkat çekmekle kötü anlamda dikkat çekmenin farkı ne allah aşkına? Dikkat çekmek dikkat çekmektir.
Ben dikkatini çekeyim iyi şekilde hemen evlenelim diğeri çeksin kötü şekilde gitsin onla yatsın kalksın sonra da totoya tekmesini atsın mı diyorsunuz?
Bence öyle iyi anlamda demezdi o zaman diyor ki ben evlenilecek kızımBen kendini rezil etmeden diye düşünmüştüm aslında. Cidden bu niyetle yazıldıysa ooo çok işi var konu sahibinin![]()
bahsettiğin kişinin dikkatini çekme konusunda en etkili yöntem dış görünüştür.Bir erkeğin dikkatini iyi anlamda nasıl çekebilirim dostlarım ne yapabilirim sizce ?
Bence öyle iyi anlamda demezdi o zaman diyor ki ben evlenilecek kızım![]()
Yakınında biri mi?gözlerini şaşı yaparsan kesinlikle sana bakar.hatta döner tekrar bakar..