• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat cekme

Gülümseyerek selam ver.Hoppa

Yada ortama bağlı bir çılgınlık yap :halay: Kesin dikkatini çekersin.

Günaydın:) de.
Başka birşey yapma.
Bi kere de o iyi akşamlar desin.

Bir erkeğin dikkatini iyi anlamda nasıl çekebilirim dostlarım ne yapabilirim sizce ?

iyi anlamda dikkat çekmek derken

yani sevgili mi, olunacak başarılı bir kadın bu mu denilecek

bence kendi ayakları üzerinde durabildiğini göstermen lazım

ama ben işte narinim, kırılganım, ay erkeğim arkamda dursun vs tavrında olan birisi bir erkeğin dikkatini iyi anlamda çekmez

ama bu bence, belki de böyle değildir, zira erkek değilim

kısaca eyvallahın olmasın o gelir seni bulur

Bence dikkat çekmeye çalışan insan kadın/erkek çok itici geliyor bana..İster istemez yapmacık olur insan çünkü:)
Kendin gibi ol zaten seninle ilgilenirse ufak bir gülüşüne bakışına gelir.

Bir şekilde aynı ortamda bulunmaya çalış
VE KENDİN OL.....

dikkat çekmeye çalıştıkça yapaylaşırsın
yapaylaştıkça komikleşirsin,
takındığın hal ve tavırlar üzerinde eğreti durur
ve kaybedersin...

Bence doğal bir süreç bu.
Bir erkek etkileneceği varsa etkilenir zaten.
Birşeyler yapmaya çalışınca da erkeğin yine ilgisi çekilmiş oluyor ama bu defa kadın için "zaten bu kolay lokma" diyor, farklı beklentilerle yaklaşıyor.
Bütün doğadaki türdaşları gibi erkeklerin avcılık güdüleri vardır, ve kendi farkettikleri ve beğendikleri kadınları kovaladıkları zaman o kadına değer veriyorlar anca.
Yapabileceğiniz tek şey ekstra bakımlı, şık ve güzel olup biraz da işveli olup dikkatini çekip sizi farketmesini sağlamak.

İyi anlamla dikkat çekmekle kötü anlamda dikkat çekmenin farkı ne allah aşkına? Dikkat çekmek dikkat çekmektir.
Ben dikkatini çekeyim iyi şekilde hemen evlenelim diğeri çeksin kötü şekilde gitsin onla yatsın kalksın sonra da totoya tekmesini atsın mı diyorsunuz?

İyi anlamla dikkat çekmekle kötü anlamda dikkat çekmenin farkı ne allah aşkına? Dikkat çekmek dikkat çekmektir.
Ben dikkatini çekeyim iyi şekilde hemen evlenelim diğeri çeksin kötü şekilde gitsin onla yatsın kalksın sonra da totoya tekmesini atsın mı diyorsunuz?
Ben kendini rezil etmeden diye düşünmüştüm aslında. Cidden bu niyetle yazıldıysa ooo çok işi var konu sahibinin :confused:

Bir erkeğin dikkatini iyi anlamda nasıl çekebilirim dostlarım ne yapabilirim sizce ?
bahsettiğin kişinin dikkatini çekme konusunda en etkili yöntem dış görünüştür.
Erkekleri dış görünüşünle tavlayıp, zekanla elinde tutabilirsin nokta.

Bence öyle iyi anlamda demezdi o zaman diyor ki ben evlenilecek kızım :KK76:

Ben iyi niyetli düşünmüşüm o zaman. :KK70:

Konu sahibinin önceki konularıda aynı. Doktora göz süzüyor.:KK53:

@Lofeoush bak senin adamla zaten konuşmuşluğun var. Dikkatini çekmediysen dış görünüşüne normalden fazla dikkat edip göze hitap edeceksin. Fakat bu senin iyi anlamda dikkat çekme arzuna hitap eder mi bilmem. Malum iyi anlam ne demekse :KK53:

gözlerini şaşı yaparsan kesinlikle sana bakar.hatta döner tekrar bakar..
Yakınında biri mi?
yakınında biri ise topuklu ayakkabı giyerek dikkatını cekebilirsin
kaliteli bir parfüm sıkarak

herzaman giydiğin kıyafetlerin dısına cıkarak illa dekolte mini olması gerekmez
her zaman gıydıgın tarzın bıraz dısında gıyınırek
ve aksesuar da cok dıkkat cekıcıdir

Back
X