Arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Kız kardeşimin eski sevgilisi hala onu rahatsız ediyor bilen bilir başka bir konuda bahsetmiştim nasıl iğrenç ve karaktersiz birisi olduğundan. Uzun zaman sonra yine dadandı. Kız kardeşim şu an birisi ile ciddi bir birlikteliğe başladı ve uzun zaman sonra ilk kez onu böyle mutlu, heyecanlı ve neşeli gördüm. Fakat ne yazıkki şu 2 gündür burnundan gelmeye başladı her şey. Ne kadar engellesede başka numaralardan arıyor, rahatsız ediyor, mesajlar atıyor. Kardeşimin numarası çok eski zaten ve rehberinde kim olduğunu bile unuttuğu insanlar var arada onlarda yazıyor. Bunun artık tek çaresi numarasını değiştirmesi olduğuna karar verdik. Fakat sorun şu ki, şuanki kişi, kız kardeşimin geçmişte bıraktığı o mahlukatın nasıl birisi olduğunu ve neler yaşattığını bilmiyor hiç anlatmamış ve anlatmak istemiyor. Fakat şimdi pat diye numara değiştireceği için şuanki beraber olduğu kişi bunu soracak ve sorgulayacak, zaten kıskanç birisi ve bu konuyu irdeler. Bu yüzden öyle sağlam bir bahane bulmak gerekiyorki, sormasın, sorgulamasın. Yoksa anlatmak zorunda kalacak. Ben her şeyi anlatmasını ve paylaşmasını önerdim fakat rezil birisi olduğu için ve zamanında onun gibi biriyle sevgili olduğu için utanıyor o yüzden ikna edemedim. Siz olsanız ne yapardınız? Bu durumdasınız, numaranızı değiştiriyorsunuz ve neden değiştirdiğinizi nasıl açıklarsınız bu durumu anlatmadan?