Dikkat dikkat 2009 Ekim Annişleri

ahh gözdecim ahh önde klima gecede yatak odasında duvar tip ısıtıcı çalışıyodu duvar tipi ısıtıcı baya bi ısıttı eyvahedigeldismile

bende anlatayımmı bılmıyorum çunku akillara zarar benım doğalgazım geçen ay 270 elektırk 170 ve bu aay geçen sene gıbı 400 beklıyorum .bnım evde 3 çocukoldu için ne bulaşik ne çamaşir makınesı durmuyo hı bide kardeşim benımle yaşiyo yanı evde 6 kişiyiz benımkı keçılerı kaçırmiş durumda bıde bebek için ufo ilave oldu.kafayı yedık .

ben salonu yakıyorum sadece. hiç söndürmüyorum. bebekle ben salonda yatıyoruz . yatağı da salonda zaten. 90 küsür keldi doğalgaz. arada da ufoyu falan yakıyorum.90 küsür de o geldi. bu şekilde idare ediyoruz. gayet de iyi.. sıcak kısa kolu dolaşıyorum evde. idare edin kızlar koca evi yakmayın nerde oturuyosanız orayı ısıtıverin nolcak yani.

Son düzenleme:

istanbul yıne burdan ıyıdır cnm. bursı buz gıbı mecbur heryerı yakıyom.bebiş durmuyo: kucakta mucakta, mutfakta iş yapıyorum durmuyo anakucağını alıp yanımda, evı gezıyoz bız arada o yuzden yakıyoz yani... faturalar cep yakıyo tabı ama napalım sağlık olsun. kocıs dısardan proje ek iş yapıyo valla acıyom adama ama o bnden cok artırıyo dereceyı :) Allah yardımcımız olsun

Oo arkadaşlar faturalar baya yüksek yaa, Allah yardımcımız olsun inş.Bizim ev kömürle ısınıyo sanırım bütün kış için 850 tl olur elektrikte biraz fazla geliyo malesef 2 aylık toplam 173 gelmişti geçen bakalım bu ay ne kadar gelecek...

kiz tek odada durmadigi icin heryer acik bizde.dogalgaz en son 300 gelmisti.bu ay daha fazla gelecek eminim.elektrik 80, su 70 :S

valla bende anlamış değilim nie bukadar yüksek diye hep düşünüyrum ama bendede her gün en az 1 makina çamaşır yıkanıyo eşim sağoolsun sabah giydiğini akşam akşam giydiğini gece giymediği için. e bende bebek üstüme kusuyo bişi oluyo ondan. e her gün banyo yapılıyo. annem üst katımda oturuyo o bütün gün bende bi muftaktayız bi odada. bizim evde yemekler yapılır bizim evde yenir ocak devamlı çalışıyo yani bulaşık makinasıda. zten bebek odasında kalıyorum ben tv hiç kapatmıyorum ışığı işime yarıyo ufak ışıklardan aldım fayda etmedi. ee gcede eşimde bende geç yatıyoruz en az 2 ışık yanık oluyo 2 ye kadar o salonda playstation oynuyo kalöriferide elektiriğide açıyo .kolidorun ışığı devamlı açık korktuğum için :) evim giriş kat ışık almıyo fazla ben öğlen ışıkları yakmaya başlyıorum 3 gibi.bide ufo var ayrıca onuda bebeği banyo yaptırırken kullanıyorum sabahtan yakıyorum çok sıcak olsun die içersi. doğalgaz desen hem bebek odasında hem yatak odasında yanıyohiç sönmeden 3 aydır. 60 derecede yani 3 te. devamlı. arkadaş çevremiz çok o yüzden en az 2 günde bir evim dolu olur ve salonla mutfağıda yakarım yemek yendiği oturulduğu için. su desen her gün çam mak. bulaşık mak. muhakkak çalışıyo her gün duş alınıyo ki ben bi duşa girdiğimde 20 dk dan önce çıkmıyorum o yüzden bizim faturalar bukadar yüksek sanırım.:)

bana 270 elektirik geldi... devamlı elektirkli soba açık... diğer odalara götüreceksem oraları açıyorum yoksa açmıyorum. diğer odalar 17-18 bulunduğumuz oda 24-26 derece

bizde merkezi sistem ısıtma. aylık 125 ytl aidat ödüyoruz. elektrik ve su faturalarımız çok yükseldi tabii. kızımı yıkarken elektrik sobasıyla takviye yapıyoruz. her sabah altını açıp keyif yaparken de açıyorum.. sağolsun gelen giden olunca tabii fırın da sık sık çalışır oldu.. çamaşır makinası neredeyse hergün çalışıyor. bulaşık makinası deseniz hergün.. böyle olunca elk. 150 ytl su 80 ytl geldi en son eyvahedigeldismile. geçen ay daha fenaydı..

arkadaşlar dun doğalgaz geldı.................dudağım uçukladı....552tl şaka gıbı.ya

benim ev kömür kaloriferli ..elektrik 20tl gelmiş su 60 :))) hemen hergün cam.makinam calısır 2 güne bi de bulasık...haftada enza 2 seferde fırın...ütü desen eşim de öğretmen oldugu için gömlek pantolon derken alır basını gider ama bizim eşyaların hepsi A + ENERJİ TASARRUFLU gercekyten cok farkediyor..
ama dogumdan sonra ilk bir ay kalorifer yanmadı ufo yaktım sürekli 165tl geldi elektrik..diğer ay da 10 gün falan yaktık 65 geldi..sonra normal kalorifere kavustuk ona da ayda85 aidat veriyoruz....

EVİNDE BİZEDE YER VAR MI :kedi:
faturalara ortakız haaa olumunekankayizsmile

hayatım size göre yer varsada bize gre hiçbiyerde yer yok arkadaşim kardeşimde benımle kalıyo yanı6 kişiyız.

kuzukarım sizin fatura nolmuş akmış başını gitmiş. bi baktırsaydınız benim kayınvalidemlere de geçen yıl 900 gelmişti igdaştan görevli çağırmışlar... bi yerde kaçak varmış ondan o kadar çok gelmiş... ben bile üzüldüm valla bu kadar faturaya

sağl hayatım sorma ama problem yok malasaf ev dublex zaten ust kat ısınmıyo alt katımdakı fırıncı karı koca yakmıyolar bıde 150 tl de geçen faturalardan gecıkme bedelıymiş.napacaz bılmıyorum bende çalişamıyorum şimdılık allah yardım etsın hepımızı.zaten bee yokken geçensene yıne 300 altına duşmedı.

kuzularımm allah kocişine yardım etsin tatlım off offf :sinifsinif:

Bizde de 60 civarı su 90 civarı elektrik geliyo apartman merkezi sistem olduğundan kasım ayından itibaren ısıtma ekleniyo sabit 80 ytl aidat üzerine genelde 150-250 arası mesela bu aya 160 gelmiş ama daha havalar çok soğuk değil bide bizim sıcak su ayrıca ödeniyo normalde 30 falan geliyodu bu ay 110 gelmiş şok oldum diyemicem çünkü meleğimle hergün banyo yaptık ve hep poposunu yıkadık durum bu delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…