ben salonu yakıyorum sadece. hiç söndürmüyorum. bebekle ben salonda yatıyoruz . yatağı da salonda zaten. 90 küsür keldi doğalgaz. arada da ufoyu falan yakıyorum.90 küsür de o geldi. bu şekilde idare ediyoruz. gayet de iyi.. sıcak kısa kolu dolaşıyorum evde. idare edin kızlar koca evi yakmayın nerde oturuyosanız orayı ısıtıverin nolcak yani.
arkadaşlar dun doğalgaz geldı.................dudağım uçukladı....552tl şaka gıbı.ya
benim ev kömür kaloriferli ..elektrik 20tl gelmiş su 60 :))) hemen hergün cam.makinam calısır 2 güne bi de bulasık...haftada enza 2 seferde fırın...ütü desen eşim de öğretmen oldugu için gömlek pantolon derken alır basını gider ama bizim eşyaların hepsi A + ENERJİ TASARRUFLU gercekyten cok farkediyor..
ama dogumdan sonra ilk bir ay kalorifer yanmadı ufo yaktım sürekli 165tl geldi elektrik..diğer ay da 10 gün falan yaktık 65 geldi..sonra normal kalorifere kavustuk ona da ayda85 aidat veriyoruz....
kuzukarım sizin fatura nolmuş akmış başını gitmiş. bi baktırsaydınız benim kayınvalidemlere de geçen yıl 900 gelmişti igdaştan görevli çağırmışlar... bi yerde kaçak varmış ondan o kadar çok gelmiş... ben bile üzüldüm valla bu kadar faturaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?