geçen geldi doğalzgaz 120 tl su 30 dan yukarı çıkmaz genelde aşağı olur elektrik ilk defa 50 geldi şaşırdım benımde evım buyuk 7 petek çalışıyor hep 40 ta ben hava guzel olunca kapatıyorum gece açıyorum çok farkediyor...hergün bulaşık 2.gunde bırde çamaşır çalışır ön yıkmalı ve 60 derecede mısafirim eksık olmaz fırın baya gazda tabi...doğalgaza en çok para yazdıran sıcak suymuş bende sıcak suyu pek sevmem,bulaşıkta yıkamam elde hiç şimdilik iyi gidiyor bakalım...kerem bi banyoya girdimmi 1 saat çıkmaz suyla oynar durur bense 3-4 kere köpürtürüm kendimi :) suyu hiç kapatmam..Allah yüzümüze bakıyoda iyiyiz şükür...maşallahhh
akannehir gizoş naptın sen yarama tuz bastınn
geçen ay 270 bu ayda 350 lira elektrik geldii alsanaalsanasmile offf kocişim isyan ediyo ama nafilee çünkü klima ve ufoyla ısınıyoruzz.ayrıca bu sıcak memlekette bölee allahtan soğuk yerde değilizz :1ninca:
ahh şekerimm ahhh bu tedaş varyaaa mahveti bizi ama meleklerimiz sağlklı olsundaz zengin olsun tedaşş kocişte hiç isyan etmesin vallan allah korusunn meleğimiz hasta olsada dr a mı verelim aman allah korusunnn
2 haftadır istanbuldayım 1 hafta daha kalıcam, kombi sonuna kadar açık gece-gündüz, bi yandan da elektrik sobası yakıyorum, henüz fatura gelmedi çoookkk korkuyorummmmm.
benim faturaya cok sasiracaksiniz.elektirik ,su,sicak su,kalorifer,apartman giderleri,telefon.hepsi 140 lira inanmayacaksiniz belki ama burasi faturalar yonunden cok ucuz kaydirigubbakcemile3
dogalgaz+elektrige her ay 140 euro oduyoruz eger yillik yakitimiz daha azsa para ustu aliyoruz..
su da heray 40 euro ..
internet+telefon+televizyon da 45 euro ..