Dikkat edilecek hususlar

olalaya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
1.526
1.310
133
Hayirli ramazanlar sevgili kk uyeleri belki biraz ozel olacak ama sorabilecegim kimse yok kusura bakmayin

Birlesme esnasinda nelere dikkat ediyirsunuz yada ettiniz hamile kalmak icin

Marifetname isimli bi kitap var oradaki bazi hususlari okudum su gun olursa cocuk soyle olur bu durumda olursa cocuk boyle olur diye bu kitap cok cok enteresan bilgilere haiz siz nelere dikkat ettiniz merak ettim

Mesela esiniz icinize bosalirken orgazm olmasi cocugun ruhen rahat ve akilli olmasini saglarmis buna dikkat ettiniz mi

Eeee zaten orgazm ve boşalma beraber olur bu enteresan bilgi degil ki bilinen birsey her türlü bebek ruhen rahat ve akıllı olur sizin deyiminizle ben hiç duymadım bu arada bu söylediğinizi bebek için boşalma gerekir onun içinde orgazm

Bende okudum o kitabi ama cocuk dusundugumuz zaman acaba hani gece hamile kaldim pek onu bilemiyorum.cok onemli bir zatin kitabi.

Kadin orgazm olmadan yada bosalmadan da hamile kalir sonucta

Bende okudum o kitabi ama cocuk dusundugumuz zaman acaba hani gece hamile kaldim pek onu bilemiyorum.cok onemli bir zatin kitabi.

O kitapta konusulmamasi esler birbirlerinin avret mahalline bakmamasi tok karina olmamasi vs gerektigi yaziyo bunlara dikkat ettiniz mi

O kitapta konusulmamasi esler birbirlerinin avret mahalline bakmamasi tok karina olmamasi vs gerektigi yaziyo bunlara dikkat ettiniz mi
Konusmamaya dikkat ettik.digerlerine bazen dikkat edebildik.bi de cok oldu o kitabi insan bazen unutabiliyor icindeki hususlari tekrar okumayinca.
Evlatlarimiza insallah guzel gunler nasip olur Allahin yolundan onun emir ve yasaklarinin disina cikmayan bireyler olur insallah.Anne babanin yasam tarzi ne ise cocukda onu gorerek o yolda ilerliyor ama kucuk yasta coucuguna ogretceksin konuscaksin ki o da Allahin yolundan ayrilmayan bir birey olsun.

Amin rabbim sizin bebeginizi de hayirli mubarek evlat vatanina ailesine hayirli birey etsin vakit ayirip cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim

Bide aklima takildi internette arastirdim ama aklimi iyice karistirdi kadinin orgazm olmasiyla bosalmasi ayni seyler degil yani kadin orgazma oldu diye illa bosalicak diye bisey yok dimi

ben elimden geldiğince dikkat etim harfi harfine uyamasakta önemli diye düşünüyorum biraz daha takva boyutu ama olsun özellikle konuşmamaya başlarken besmele çekmeye ve üzerimizde örtü bulunmasına dikkat ettim

Evet aynilarini benimde aklima geldi sonradan muhakkak ortu olur ustumuzde ve besmele ile baslariz.

Mesela beni sevmediğini ve güvenmediğini açıkça belli eden evliliğin sorumluluğunu alamamış bi adamdan çocuk yapmamaya dikkat etmeli insan.Siz tabi ki konuşmamaktı örtü örtmekti bunlara özen gösterebilirsiniz ama oldu da üstünüzden örtü açıldı diye çocuğuma kötü bir şey olacak stresine girmeyin sonra.Dualarınızı niyetinizi Allah görüyor biliyor.Konularınızı okudum da öyle saf öyle iyi niyetlisiniz ki inşallah evladınız da sizin gibi tertemiz yetişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…