- Konu Sahibi neslihanaltuntas
-
kendi yazimdada dedim size burda cogunda uv korumali diyor nasil anliycaz kaliteli yada kalitesiz oldugunu?mesela normal magazadak lambalara bile bakinca karanlikmi gözüüküyor hani market izin verse disarda bi günese tutayim dicem ama.bide günes gözlüklerinde direk günese tutmayin diyor acaba bu onun sahte oldugunami ibaret ??anladigim kadariyla bilgilisiniz bu konuda nasil anliycaz??
ve son bisi dahaistanbulda 50 tl ye satan var orjinali bende oraya gelicem yazin nerelerde bu dedginiz yerler??
Bizde en uygun fiyat 50TL'den başlar markaya modele cam özelliklerine göre artar.Resimlerden net bişey söylemek doğru olmaz.Optelli markasına bakın hem hesaplı hem sağlıklı camları var modelleri de gayet şıkha ondan yani ozaman ben size resim yollasamda anlarmisiniz dicem sacma bir soru olucak dimi? sizde en uygun kactan basliyor
bilgilendirme için çok teşekürler bu konuda bilgilisin galiba kaliteli olup olmadığını anlamanın yolları vardır mutlaka anlayan arkadaşlar bizleride bilgilendirirse hayır işlemiş olur:)
ben genelde mangodan topshoptan falan kullanıorm gözlük
bi markaya 300 lira verecegıme cesıt olsun dıorm
problem de yasamadım hiç seyyar tezgahlarda satılan gıbı de degıller
tabıı ne kadar korur gene de bılemem ama dısarıdan kalıtelı gıbı duruor tasarımları da hoş oluor
yok izmirde istanbulda ikisinde birden yaşadıgım için diğer yazdım.
genelde topshop ve mangonun kendi mağazalarından alırım.
zaten tasarımlarını begendgım ıcın genelde bu ıkı markayı kullanırım.
bazen sezon sonu indirimlerinde ünlü tasarımcıların markalarını ucuza bulursam alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?