dikkat okuyun lutfen cvp beklıyorum aşılama

filizben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
22
0
86
41
İstanbul
ben bu ay 5. aşılamamı olucam olmazsa tüp bebek deneyeceğiz acaba son aşılaması yanı 4.5. aşılaması tutan varmı lutfen bana umut olun rabbım nasip eder inşallah kucaklarımız boş kalmaz:gitme:

canım slm inşallah tutar bu sefer ama bildigim kadarıyla ne kadar çok asılama yapılırsa tutma ihtımalı azalıyomuş dr. bana öyle söyledi ben 3 kez yaptırdım tutmadı aşılamada zahmetlı vede zor onun yerine keşke tüp bebegi seç derim bende kısmet olursa 2010 yaptıracagım tüp bebek allahım herkesin gönlüne göre versin çooook zor çünkü.

Canım mrb.naptın aşılama yaptırdınmı.ben de 4.aşılamayı düşünüyrm.çünkü diğer 3 aşılamam düşükle sonuçlandı.şimdi düşük nedenmde bitti.rahimde şekil bozukluğu varmış.ameliyat oldum.4 aşılamayı düşünüyrm inşş.baya eski bi msj seninki ama.umarım hamile kalmışsındır.

aşılama ilkinde tutmadıysa tekrar tekrar denemenin yararsız olduğunu biliyorum.
tüp bebeğe başlaman gerekiyor bence. 5. aşılama yaptırma derim.

filizben sen yorumlara bakma 6 ya kadar aşılama deneniyo biliorum. önemli olan hamileliği düşünmemen üzülmemen stres yapmaman. rahat ol dua et. hakkında hayırlısı olsun. maliyeti aşılamanın 350 civarı. eğer 1000 tl ödeyip duruosan tüp bebek mantıklı tabi. inşallah bebişini kucağına alırsın. sinemaya git, uğraş bu kendine stresten hep uzak dur. güzel haberlerini bekliyorum:)

merhaba.
.bende bu ay aşılama olucağım..

ve ilk..sanırım şansım çok az..umudum kalmadı ilk aşılamada tutan varmı acaba..

allah hepimize çift çizgiyi görmeye nasip etsin..

:3:

merhaba.
.bende bu ay aşılama olucağım..

Ve ilk..sanırım şansım çok az..umudum kalmadı ilk aşılamada tutan varmı acaba..

Allah hepimize çift çizgiyi görmeye nasip etsin..

:3:

benim ilk aşılamma tuttu.ama düşük oldu.ya tutmazsa diye düşünme.hep olumlu pozitif düşün.tutmasada canın sağolsun.ben 4.aşılamamı yaptırcam ekim ayında.3kere yaptrdım.2.si tuttu.sende inan.inşşş.hamiel haberini alırız.ayrıca 1.aşılamadan hamiel kalanları dumuşdum.içini ferah tut.hayırlısıysa tutur inş.

Back
X