Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben bu ay 5. aşılamamı olucam olmazsa tüp bebek deneyeceğiz acaba son aşılaması yanı 4.5. aşılaması tutan varmı lutfen bana umut olun rabbım nasip eder inşallah kucaklarımız boş kalmaz:gitme:
canım slm inşallah tutar bu sefer ama bildigim kadarıyla ne kadar çok asılama yapılırsa tutma ihtımalı azalıyomuş dr. bana öyle söyledi ben 3 kez yaptırdım tutmadı aşılamada zahmetlı vede zor onun yerine keşke tüp bebegi seç derim bende kısmet olursa 2010 yaptıracagım tüp bebek allahım herkesin gönlüne göre versin çooook zor çünkü.
filizben sen yorumlara bakma 6 ya kadar aşılama deneniyo biliorum. önemli olan hamileliği düşünmemen üzülmemen stres yapmaman. rahat ol dua et. hakkında hayırlısı olsun. maliyeti aşılamanın 350 civarı. eğer 1000 tl ödeyip duruosan tüp bebek mantıklı tabi. inşallah bebişini kucağına alırsın. sinemaya git, uğraş bu kendine stresten hep uzak dur. güzel haberlerini bekliyorum:)