ya arkadaşlar ben yaptım ama yeni eklenen kanallar çok arkalarda yer aldı.ben o kanlları nasıl önlere geçirecem
oooo ben çoktan yaptım hatta öncesinde bütün kanalları silip yeniden arattım
görüntü artık daha parlak gibi sanki
silme işlemini nasıl yaptın canım yaaa
fabrika ayarlarına geri dön seçeneğini kullanup ilk aldığınız gün ayarlarına dönün sonra deneyinslm eşim ayar yapıyım derken hepten sildi ne yapmalıyız acil yardım
benimkide olmuyor..daha öncede kanal eklemeyi zaten yapıyordum..ptpmatik taramadan yapıyordum..fakat bu sefer frekensları giriyorum ama hepsi çıkmıyor.bu terslik var nasıl halledicem acaba
verdiğim kanalı bul yeter bildiğin gibi onu arat o kanaldayken şebeke açık seç ara de otomatik arıyorya arkadaşlar tanıtımdakileri yapıyorum ama türksat 1-c yi bulamıyorum 1-b var türksat var başkada yok diğerleri zaten işe yaramıyor nasıl yapcam onu nasıl bulcam.
ara kanallara bi bak çok sonlara değilbir kaç işe yarmaz kanal buldu,gercek kanallar yok.şimdi nolcak ?
terarlıyorum aynı işlemi,bu seferde secim gerçekleştirilmiştir. diyor.ama sonuçta kanallar yien yok.
arkadaşlar bende yapamadımfrekans ı falan yazıyorum aynen yukarıdaki gibi kanal arama yaptırıyorum hiç kayıt bulunmadı diyo kanal bulamıyo bana yardımcı olurmusunuzz:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?