DİKKATTT !! diyerek ilgiyi çekmek istiyorum,çünkü cidden ihtiyacım var. lütfen yardım edin !!

kötü düşünmek istemiyorum ama hayırlı dua böyle şekilli şemalı mı olur.

Sirkeye at bir daha eline gecerse...
yazilar temizlensin....sonra at kagitlari....
baska turlu yakmak atmak vs ise yaramaz guclendirir

birinciyi bilemem de ikinci bana pek dua gibi gelmedi bi hocaya göstermeni tavsiye ederim

canım havas ilimleri yani gizli ilimler kitabında buna benzer şekiller görmüştüm, kv den büyü yapmış galiba.

Tirstim yeminle netten baktim da Allah yardimcin olsun.. bi hocaya goster bence de

Yani böyle birşeyi görsemde bu aileden korkmam için yeterli bir sebep .Sizdeki cesarette akıl almaz cüzdan karıştırmak hiç hoş olmamış.

neden bir cami imamından yardım almıyorsunuz bunlar dua değil kesinlikle

Yani böyle birşeyi görsemde bu aileden korkmam için yeterli bir sebep .Sizdeki cesarette akıl almaz cüzdan karıştırmak hiç hoş olmamış.
Her şeyde bir hayır wardır, belkide kötü bir büyü war ortada ve Allah görmesini sağladı ve yapmayacağı şeyi yaptı kız ve buldu cizdanında bunları. Olaya birde burdan bakın lütfen...

size yardımcı olacak olan bir hoca ana dua olduğuna dediğim gibi inanmadım bende gidin bir cami imamına rica edin bu kadar zor olmasa gerek k.valdenizden de korkun bence

Her şeyde bir hayır wardır, belkide kötü bir büyü war ortada ve Allah görmesini sağladı ve yapmayacağı şeyi yaptı kız ve buldu cizdanında bunları. Olaya birde burdan bakın lütfen...
Evet haklı olabilirsin herşeyde vardır bir hayır o pencereden de baktım ama cesaret meselesi bunu anlatmaya çalıştım.Belki kendi için hayırlı olanda budur bilinmezki....

Yakılmaz, denize atılmaz. Sirkeli suda bekletip bir saksıya gömmek lazım. Ne olduğu bilinmediğinden denize atmak veya yakmak olumsuz etkiler.

Eski kayınvalidem geldi aklıma...
Ayrıl arkadaşım sen bu adamdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…