Annem bakti canm mazar ve uc harfliler icin yazılmamış sen anla artık
o kıtap ondan var zaten :/canım havas ilimleri kitabında buna benzer şekiller görmüştüm, üzgünüm ama kv den büyü yapmış galiba.
benıde aydınlatırmısın? ne dıyor. ben arastrdım bısey bulamadım :/Tirstim yeminle netten baktim da Allah yardimcin olsun.. bi hocaya goster bence de
o kıtap ondan var zaten :/
Her şeyde bir hayır wardır, belkide kötü bir büyü war ortada ve Allah görmesini sağladı ve yapmayacağı şeyi yaptı kız ve buldu cizdanında bunları. Olaya birde burdan bakın lütfen...Yani böyle birşeyi görsemde bu aileden korkmam için yeterli bir sebep .Sizdeki cesarette akıl almaz cüzdan karıştırmak hiç hoş olmamış.
benıde aydınlatırmısın? ne dıyor. ben arastrdım bısey bulamadım :/
Evet haklı olabilirsin herşeyde vardır bir hayır o pencereden de baktım ama cesaret meselesi bunu anlatmaya çalıştım.Belki kendi için hayırlı olanda budur bilinmezki....Her şeyde bir hayır wardır, belkide kötü bir büyü war ortada ve Allah görmesini sağladı ve yapmayacağı şeyi yaptı kız ve buldu cizdanında bunları. Olaya birde burdan bakın lütfen...
Yaa bilmiyordum canım. Akan suyu da bereden bulacak? Deniz olmaz mı :)büyü ise yakılmaz canım amaakan suya atması lazım
Yakılmaz, denize atılmaz. Sirkeli suda bekletip bir saksıya gömmek lazım. Ne olduğu bilinmediğinden denize atmak veya yakmak olumsuz etkiler.
Özel mesaj attimokuyabılıyormu annenız. amac nedır ne yapmak istiyor bunu bılsem yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?