DİKKATTT !! diyerek ilgiyi çekmek istiyorum,çünkü cidden ihtiyacım var. lütfen yardım edin !!

Yazılanın ne olduğu bilinmediği için denize atınca denizin dalgası ve üzerinden geçen kuş olumsuz etkilermiş. Topraga gömülse üzerinden birinin geçmesi, basılmasıda uygun olmaz en uygunu sirkeli suda biraz bekletip saksıya gömmektir.

Kizlar annemede yapılmıştı hoca denize attirdi denize atiliyor

Size özelden yazacağım siteye girip oraya konu açarak yardım isteyebilirsiniz. Detaya girmeden bu kağıtlar ne ifade ediyor demeniz yeterli.

Dua falan değil buyu kitabından alınmış gibi kadinin niyeti bilmem ama o tür kitaplarda iyi seyler icin de kotu seyler için de vardır buyu
Ama kesinlikle yanlış uzak durmak lazım sirkeye falan at
O kayananaya da dikkat et cok dikkat et

çok dikkat edin derim ben ilerde evlendiğinizde falan evinizede koyarlar o yazılardan aman aman çok tehlikeli.. bence kendi çantalarınızı, kıyafetlerinizi eğer evinize gelip giden biriyse evinizi kontrol etmenizi tavsiye ederim

Ayyyy arkana bakmadan kaç o kv den. O ne ya öyle ne korkunç

ben olsam önce onun ne olduğunu öğrenirdim sonrada ilişkimi gözden geçirirdim eğer sizin için yaptıysa demekki sizi istemiyor ee buda ilerde daha kötü şeyler yapacağının sinyali bir an önce kurtulurdum bu aileden çok çok fena işler bunlar

oyyy bu dua filan degil..
kadin karismis midir nedir..
bunu yakarsin atarsin herneyse gider baska bisey yapar bu kadin..bence uzak dur bu aileden.

Bazı arkadaşlar anne oğluna büyü yaptırır mı yazmış ama evet yaptırır. Babannem babamı annemle değil halasının kızıyla evlendirmek istiyomuş nişanlıyken babannem ve o büyük hala büyücüye gidip nuska yaptırmışlar parçalayıp suya koyup babama içirmişler. Babam bardakta kağıtları görmüş hiç çaktırmadım suyu içtim der güler hala

Valla tırsmasam sizin için bakardım ama yemedi şu an Ben olsam bir dakka durmaz ayrılırdım ne kadar sevsem de. Havas ilmi çok tehlikeli bir ilimdir aman diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…