Boyle bir kitap mi var ? Internette bulamadim. Nasil bir sey?
var öyle bir kitap ,eski ve çok kalın bir kitap.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle bir kitap mi var ? Internette bulamadim. Nasil bir sey?
cüzdanı karıştırma isteğinin birden gelmesi senin adına hayra işaret belki de neler döndüğünü gör diyeDaha evli değilim bacım nişanlıyım
evet eğer havas'sa hem de şeytani büyü.kitap kv den demi var,
büyü ilmi gibi bişey biliyosun dimi
ayrıca böyle şeyleri ulu orta cüzdana sıkıştırmamalıydı bi harfi silinse etkisi biter.Allah korusun ters teperse ilk önce kvalde adayını ziyaret ederler sonra paranormal activitiy 3D ye döner hayatı.
anaam izlediğimiz o büyülü üç harfli korku filmleri geldi aklımasirkeye koyup eritip ayak basmayan bir yer gömün abdestli olun
nişanlımm bılmedıgı ve tabıkı annesi oldgu için güveniyor. naazar duası 3 harflı duası falan sanıyo.cuzdanda varlıgını bılıyor.Nisanlin gormus mu bunları?
Canim ben yazdim ya sihir buyu iptali icin yazilmis buyuk ihtimalbişey okuduysan lütfen söyle amacı bilmek istiyorum.ozelden yazarmısın lütfenn
konu sahibi anlamamakta diretiyor kız kaç kurtarsana kendiniCanim ben yazdim ya sihir buyu iptali icin yazilmis buyuk ihtimal
bişey okuduysan lütfen söyle amacı bilmek istiyorum.ozelden yazarmısın lütfenn
nişanlımm bılmedıgı ve tabıkı annesi oldgu için güveniyor. naazar duası 3 harflı duası falan sanıyo.cuzdanda varlıgını bılıyor.
buyuk ıhtımal kv uyurken cuzdana yerlestırıyor bunları.
zaten merakından çağıranların esprisini anlamıyorum.bence korku filmi izlerkende bir bardak su bulundurun yanınızda tecrübe ile sabittir. filim bittikten 5 dk içinde insan artık ne enerjisi yayıyorsa orda böö deseler tavana yapışacak gibi oluyo.etraftaki eşyalar çat çut filan yapıo.anaam izlediğimiz o büyülü üç harfli korku filmleri geldi aklıma![]()