• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİKKATTT !! diyerek ilgiyi çekmek istiyorum,çünkü cidden ihtiyacım var. lütfen yardım edin !!

sirkeye koyup eritip ayak basmayan bir yer gömün abdestli olun

Biz seneler evel babaannemi ziyaret ettiğimizde sırt sırta verilip Arapça yazılmış iki tahta kaşık bulmuştuk. Siyah poşete sarılmıştı, sirke ile yıkadık ve denize attık. Kabirdeki rahmetliyi de rahatsız eder ya ne fena...

bence senin bunlardan çıkarman gereken sonuç bu aileden kaçıp gitmek olmalı
daha nişanlıyken sana bunları yapan kvden hiç korkmuyo musun
bunlarla yaşanır mı delirdin mi
kaç kurtar kendini bırak ne yazdığnı falan
belli ki dua değil işte ben bile anladım o şekillerden falan

Ne olduğunu bilmiyorum.
Ama şu şekilli olan masum bir şey değil ondan eminim.
Dini konu yasak...

bişey okuduysan lütfen söyle amacı bilmek istiyorum.ozelden yazarmısın lütfenn

bu yazıyı okuyup anlamaya gerek yok ,harfler işaretler çok tuhaf ,hayra alamet olmadığı aşikar zaten .bir de herhangi bir cami hocası anlamaz bence ,daha derin eski yazı bilen hocalara göstermek gerek

valla tek başımayım ofiste resmen yusuf yusuf konudan da çıkamıyorum:KK17::KK17::KK17::KK17:

biraz araştırayım dedim netten şu ikinci resim vefk olarak geçiyor birinci resim de ayırma büyüsü sanırım

anaam izlediğimiz o büyülü üç harfli korku filmleri geldi aklıma :KK35::KK17:
zaten merakından çağıranların esprisini anlamıyorum.bence korku filmi izlerkende bir bardak su bulundurun yanınızda tecrübe ile sabittir. filim bittikten 5 dk içinde insan artık ne enerjisi yayıyorsa orda böö deseler tavana yapışacak gibi oluyo.etraftaki eşyalar çat çut filan yapıo.

Back
X