Gelinlik Modelleri Diktirdiğim Gelinlik

neenone

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
1.914
218
373
Selam hanımlar. Daha önce diktirmeyi düşündüğüm gelinlik diye bir konu açmıştım. Takip edenler olmuştu, sonucu merak edenler. Dikim sonraki halini de paylaşmak istedim.

İlk açtığım konu da burada.

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/495417-diktirmeyi-dusundugum-gelinik.html

Pek alakası olmadı ilk düşündüğümle ama istediğime en yakını diktirdim neyseki.

$DSC_0061.webp

üst tarafı çok beğendim ama alt kısmı benim pek tarzım değil
ama sana yakışmış

gelin teli yapmışsın ben de istiyorum evlenirsem :))

Merhaba,

Gelinliğin hayırlı olsun, yakışmış üstüne. Dikimi güzel. Gepiyerini doğru uygulamışlar. Belindeki saten şerit de çok tatlı. Amma velakin kumaş daha iyi olabilirdi. Tabi ki piyasa genelinden bir eksiği yok, ancak biliyorsunuz işte, ben dantelde sadece Fransız kupon seviyorum. Bir de etekte en üst katta kristal tül kullanmasa, üstüne 2-3 kat hayal tül koysa daha güzel olurmuş. Bunları canını sıkmak için söylemiyorum, dediğim gibi güzel olmuş gelinliğin, sadece benzer gelinlik isteyeceklere öneriler olsun diye...tabi önerilerimde bütçe de önemli...

üst tarafı çok beğendim ama alt kısmı benim pek tarzım değil
ama sana yakışmış

gelin teli yapmışsın ben de istiyorum evlenirsem :))

Çok teşekkür ederim mesajın için. Yalnız gelin teli ne demek bilmiyorum :)

Merhaba,

Gelinliğin hayırlı olsun, yakışmış üstüne. Dikimi güzel. Gepiyerini doğru uygulamışlar. Belindeki saten şerit de çok tatlı. Amma velakin kumaş daha iyi olabilirdi. Tabi ki piyasa genelinden bir eksiği yok, ancak biliyorsunuz işte, ben dantelde sadece Fransız kupon seviyorum. Bir de etekte en üst katta kristal tül kullanmasa, üstüne 2-3 kat hayal tül koysa daha güzel olurmuş. Bunları canını sıkmak için söylemiyorum, dediğim gibi güzel olmuş gelinliğin, sadece benzer gelinlik isteyeceklere öneriler olsun diye...tabi önerilerimde bütçe de önemli...

Kristal tül, hayal tül ne demek hiç bilmiyorum :) Modaevindeki en kaliteli duran kumaşı seçmeye çalıştım. Çok çok teşekkür ederim yorumun için.

gelinliğin üstünü beğendim fakat altını pek beğenmedim etek ucu da çok hava da sanki kısa gelmiş gibi görünüyo yere pek değmiyo ama tabi önemli olan senin içine sinmesi mutluluklar dlerim

Selam hanımlar. Daha önce diktirmeyi düşündüğüm gelinlik diye bir konu açmıştım. Takip edenler olmuştu, sonucu merak edenler. Dikim sonraki halini de paylaşmak istedim.

İlk açtığım konu da burada.

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/495417-diktirmeyi-dusundugum-gelinik.html

Pek alakası olmadı ilk düşündüğümle ama istediğime en yakını diktirdim neyseki.

Eki Görüntüle 459623

Gelinliğin üstü gerçekten çok asil ve şık,fakat ben alt kısmını pek beğenmedim :18:

Üstün şıklığını,asilliğini ve zarifliğini bozmuş sanki alt kısım :18:

Hem kumaş hem de model olarak çok sönük kalmış üstün yanında..

Ama vücudunuza çok yakışmış gelinliğiniz orası ayrı tabi,önemli olan sizin içinize sinmesi,mutluluklar dilerim :31:

gelinliginin üstünü cok begendim gercekten cok güzel ama alt tarafi pek üstüyle uymamis gibi sanki :26:

gelinliğin üstünü beğendim fakat altını pek beğenmedim etek ucu da çok hava da sanki kısa gelmiş gibi görünüyo yere pek değmiyo ama tabi önemli olan senin içine sinmesi mutluluklar dlerim

Yorum için çok teşekkür ederim. Etek yere değiyodu, fotoda öyle çıkmış sanırım.

Gelinliğin üstü gerçekten çok asil ve şık,fakat ben alt kısmını pek beğenmedim :18:

Üstün şıklığını,asilliğini ve zarifliğini bozmuş sanki alt kısım :18:

Hem kumaş hem de model olarak çok sönük kalmış üstün yanında..

Ama vücudunuza çok yakışmış gelinliğiniz orası ayrı tabi,önemli olan sizin içinize sinmesi,mutluluklar dilerim :31:

Çok teşekkür ederim. Eteği hep tül istemiştim ama çoğunluk olmadığını söylüyor. Olmamış demek ki :) Napalım giydim gitti işte:)

Back
X