La sposanın biraz eski bir modeli. Bence sahibinden.com adresine bir bakın, bir de vakko outletlere. bunun veya çok benzer bir modelin orijinalini bulma ihtimaliniz var diye düşünüyorum.
arkası çok güzel ama ön kısmı hoş değil bence ön tarafında değişiklikler yaptırabilirsin.
ben de arkasını sevdim ama önündeki kumaş olmasa daha iyi olur sanki
Ben de bu ara gelinliğe merak sardımSenin için birkaç model ekledim belki beğenirsin tatlım Eki Görüntüle 411633 Eki Görüntüle 411634 Eki Görüntüle 411635 Eki Görüntüle 411637 Eki Görüntüle 411638 Eki Görüntüle 411639 Eki Görüntüle 411640
Bence önü de arkası da çok güzel, arkasındaki fiyonk ve göğüs kısmına özellikle bayıldım, çok hoşBiraz daha kabarık olmasını tercih ederdim onun dışında güzel bana göre.
Sıkma güzel canını yaa halledersin merak etme :) Sen kızların gösterdiği modellere falan da bak, bulunduğun yerdeki gelinlikçileri de gez iyice, içine en çok hangisi sinerse onu yaptır, çünkü herkesin aynı şeyi beğenmesi çok zor, zevkler çok farklı bu durumda önemli olan senin beğenip kafanın rahat olması, 'acaba' ların ortadan kalkması.
çok güzel bir gelinlik.. uzun bir duvak da yakışır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?