- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.003
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
ileri seviyeye taşı bence....orta seviyede ingilizcem var,
bunu ileri seviyeye mi çıkartmak yoksa fransızca dil eğitimi mi almak..
kararsızım baya
ankarada iyi kaliteli ciddi kurs tavsiyesi verebilecek olan var mı?
özelden yazabilirsiniz
Özel bir ilgisi vardır diyr yazmak istemedim ama size katılıyorum. Farklı bir dil düşünülebilir bencede:)Neden fransizca? Bi belcikaya gidersen ise yarar bide fransaya. Ha konsoloslukta calismak istiyosan o ayri. Ki bence fransizca cok zor bir dil.
Hic ugrasamam fransizlar 1 almanlar 2 numaradir ukelalik konusunda. Sen karsisinda ingilizce konussan bile kendi dillerinde cevap verirler. Ikisinide pek sevmiyorum oyuzden:)Özel bir ilgisi vardır diyr yazmak istemedim ama size katılıyorum. Farklı bir dil düşünülebilir bencede:)
Aslında çok havalı durum :))Hic ugrasamam fransizlar 1 almanlar 2 numaradir ukelalik konusunda. Sen karsisinda ingilizce konussan bile kendi dillerinde cevap verirler. Ikisinide pek sevmiyorum oyuzden:)
Cok dil bilnekmi:)Aslında çok havalı durum :))
Dil kursu tavsiyesi veremem ama iki dili de bilen biri olarak İngilizceye odaklanmanızı tavsiye ederim. İş için öğreniyorsanız İngilizce bilmeden Fransızca işverence kıymet görmez çünkü yazışmalar globalde genelde ingilizcedir, ama ingilizceyi hallettikten sonra Fransızca kaymaklı ekmek kadayıfı olurorta seviyede ingilizcem var,
kararsızım baya
özelden yazabilirsiniz
Sizin Fransızcanız ne seviyede ? Nerede öğrendinizDil kursu tavsiyesi veremem ama iki dili de bilen biri olarak İngilizceye odaklanmanızı tavsiye ederim. İş için öğreniyorsanız İngilizce bilmeden Fransızca işverence kıymet görmez çünkü yazışmalar globalde genelde ingilizcedir, ama ingilizceyi hallettikten sonra Fransızca kaymaklı ekmek kadayıfı olur
orta seviyede ingilizcem var,
kararsızım baya
özelden yazabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?