Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim.Peki en azından şu an için evde kendim çalışarak ne kadar ilerleyebilirim?Hayır hepsini bir arada öğrenemezsin
Realist olalım bir dili öğrenmek bile büyük zamanını alıyor
Ayrıca kitaptan öğrenmek ve öğretmenden öğrenmek gerçekten fark ediyor
ben ingilizce çalışıyorum cnaım korece öğrenmek türk için basit aynı dil yapısı çünkü.ingilizce ise türkçeye tamamen zıt bir dil ama zor değil.ben çalışıyorum ingilizceye kendim kitaptan ve yabancı arkadaşlardan bayağı bir ilerlettiğimi düşünüyorum neden olmasın diyorum benÖncelikle zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim.Peki en azından şu an için evde kendim çalışarak ne kadar ilerleyebilirim?
Böyle olumlu cevaplar almak gerçekten çok güzel :) Peki hepsini aynı zamanda yapmam mümkün mü sizce? Yabancı arkadaşlarla nerden iletişim kurabildin acaba?ben ingilizce çalışıyorum cnaım korece öğrenmek türk için basit aynı dil yapısı çünkü.ingilizce ise türkçeye tamamen zıt bir dil ama zor değil.ben çalışıyorum ingilizceye kendim kitaptan ve yabancı arkadaşlardan bayağı bir ilerlettiğimi düşünüyorum neden olmasın diyorum ben
Önerebileceğiniz bir site var mı ?Yabancilarla bol bol konusun, farki goreceksiniz
Merhaba bayanlar, konumu doğru yere mı açtım pek emin değilim.Umarım doğru yerdeyimdir...Başlıktan anlaşıldığı gibi dil öğrenmek istiyorum ama bunun için dışardan bir destek almam mümkün değil.16 yaşında, lise öğrencisiyim.Ailem beni dil kursuna gönderecek maddi gücü sahip değil.Evde kendi kendime bir kaç kitapla dil öğrenmem mümküm mü sizce?Bunu başarabilen var mı aranızda? Ayrıca öğrenmek istediğim dil sayısı şimdilik 3(Korece, Fransızca ve İngilizce).Sizce hepsini birden öğrenebilir miyim? Sıraya mı koymalıyım?
Çok soru sordum kusuruma bakmayın :)
Edit:Eğer mümkün olmadığını düşünüyorsanız hangi dilden başlamalıyım?
Diğer okullarda öğrenci değişimleri oluyor ama ben meslek lisesine gittiğim için böyle bir şansım yokahh keşke kolay olsa okadar ögrenmek benimde favori dilim ispanyolca, çok isterim ögrenmeyi lakin zor hele kendi çabanla, en iyi ögrenme yöntemi yurt dışına çıkmak , ilerde ales ve yurt dışı lisans egitimi gibi şeyleri zorla kazan git kursunu gör, türkiyede ki kurslarda da sağlıklı ögrenemezsin, yabancılarla konuşma şart...
Diğer okullarda öğrenci değişimleri oluyor ama ben meslek lisesine gittiğim için böyle bir şansım yokahh keşke kolay olsa okadar ögrenmek benimde favori dilim ispanyolca, çok isterim ögrenmeyi lakin zor hele kendi çabanla, en iyi ögrenme yöntemi yurt dışına çıkmak , ilerde ales ve yurt dışı lisans egitimi gibi şeyleri zorla kazan git kursunu gör, türkiyede ki kurslarda da sağlıklı ögrenemezsin, yabancılarla konuşma şart...
Peki bir dili tam olarak ne kadar sonra öğrenebilirim?Sizce hangisinden başlamalıyım?Sıraya koyun. Her dilin ayrı yapısı, ayrı mantığı var. Birbirinden farklı yapıda diller, farklı özellikleri var ve hepsini birden öğrenmeniz çok zor olur, karıştırırsınız.
Yani önceliği kelime öğrenmeye vermeliyim diyorsunuz.peki bir kaç dili birdn öğrenmem mümkün mü?bence evde öğrenebilirsiniz ki ben kursa gittim bir artısını göremedim
zaten kursta da aynı mantık kelime ezberleme mantığı var , önce bol bol kelime ezberlemekle başlayın işe
sonrada gramer felan filan
bende evde çalışıyorum ingilizceye , bir de şu pratik ingilizce konuşma kitapları var onlarda baya işime yarıyor
tek başına yapamssın , arkadaşım yurt dışında dil kursu egitimi gördü 1 sene şuan da orda yüksek lisans yapıyo , hala eksiklikleri var, düşün orda çinlisi japonu ingilizce ögrenme peşinde ve çok zorlanıyorlar sen kendi çabanla elde kitaplarla kelime ezberlemen bir işe yaramaz, unutursun zaten pratik yapman lazım bol bol konuşman yazman lazım , okadar kolay olsa şuan herkes şakır şakır ingilizce konuşuyor olurdu.Diğer okullarda öğrenci değişimleri oluyor ama ben meslek lisesine gittiğim için böyle bir şansım yokEn azından biraz geliştiremez miyim kendimi?
anlıyorum.Zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim...tek başına yapamssın , arkadaşım yurt dışında dil kursu egitimi gördü 1 sene şuan da orda yüksek lisans yapıyo , hala eksiklikleri var, düşün orda çinlisi japonu ingilizce ögrenme peşinde ve çok zorlanıyorlar sen kendi çabanla elde kitaplarla kelime ezberlemen bir işe yaramaz, unutursun zaten pratik yapman lazım bol bol konuşman yazman lazım , okadar kolay olsa şuan herkes şakır şakır ingilizce konuşuyor olurdu.
hayır , bence mümkün değil birbirine karıştırıp zorlanırsınYani önceliği kelime öğrenmeye vermeliyim diyorsunuz.peki bir kaç dili birdn öğrenmem mümkün mü?
Belki 3 dil fazla olabilir ama 2 dil daha az zorlar sanki beni :) Teşekkür ederimhayır , bence mümkün değil birbirine karıştırıp zorlanırsın
sen en önemlisi olan ingilizceden başla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?