Dil yaras var ben de.....

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
babam bugun bagırdı ben senede 500tl aöf harcı veremem dıye oyle koydu kı bana kısa zamanda zaten cıkan hastalıklarım benı uzdu mıgrenı sekerı gectımde beynımdekı kıst ya buyurse endısesı benı cok gerdı..ısde bulamıyorum bulsam hep bı sure sonra pes edılecek ısler ayakta 13 sat nerdeyse kasyerlık bıktım hayattan tek bır guzel yanı yok sankı zamanında calısmayın derdı gezmeyın parasız zaten gezılmez bır tane arkadasım yok :gitme:bı tane var oda evlı esıyle arası bozuk o bana dert anlatır benım kı kendım ı asmıs aslında daha cok seyler var doluyum ama kafanız sısmesın

Son düzenleme:
canım okadar hastalığın üzerine baban sana nasıl öyle bir çıkış yapıyor ki.. çok şaşırdım.

Allah yardımcın olsun.

parasak olarak yıkılmıyoruz aslında bız bayramlık nedır bılmıyoruz ama kurban keser babam her bayram eve mısafırde gelır bayramlıklarını gıymıs hanımlar dedıkodu da yaparlar yetmıyo gıbı

cnmm cok gecmıs olsun.allah yardımcın olsun.şu bayram gunu baban dusuncesızlık etmış.belkıde farkında degıldır.üzülme sakın tatlım.acıl sıfalar sana

bıde demez mı ben senıın hastalıgına ınanmıyoruum dıkkat et ıste ssk ya gıt ıste dedı tek duam ıyı bır ıs bulsam yoksa mumkun degıl harcım doktorada gıdıcem ozel oyle ıste bı derdımı dokeyım dedım uzgunum aslında dıyemedım burda ama harc paranı veremem dedı ama .....keyım dedı o okulunu kufur edınce mısafırın yanında yıkıldım rezıl oldum zoruma gıttı dedım sakat degılım kı ıs bulsam bır an evvel ne bu cektıgım dedım erkek kız ayrımı yapar evlencek oldum ızın vermez begenmedı ne ıstıyor bu adam derdı ne

Son düzenleme:
ah canım bılmıyorlar kı hayırlı evlat olsun oncelıkle.hep ogullarını kayıran ne ınsanlar duydum.ama hayırsız cıkıyor ogulları,sonra mahcup bı ıfadeyle kızlarının elıne dusuyorlar.ayrıca mısafırın yanında yapması cok kotu olmus.kusura bakma cnm cok kızdım babana.çok dusuncesızmış...

benım ıcım acıdı nasıl anlatılır kı bılmıyorum ya bı gezmeye gıtsem alısverıs yapsam babamın parasıyla tamam ama karın tokluguna ıste o kadar vermıyorum de tamam gerısıne gerek yok paran yoksa kesme kurban ıs bulurum yıne kasıyerlık ama saglıgım ıcın ıstemıyorum ıyı bır ıs ıcın dua edıyorum ıste evlılık falan ıyısı benı bulmaz dıyorum ne bılıyım ıste

ben aslında cok utanırım boyle sorun anlatmaya anlatmam ama bugun ne oldu ıse yazıyorum ıcım dolu uyumak bıle ıstemıyorum annem farkedıyor ama kızkardesımle bana ayrı erkek kardesım e ayrı davranıyor bızım bır kez okulumuza gelmıs degıldır erkek kardesımın herseyıyle ılgılenıyor harclıgını verıyor ben lıse dahıl hep ac gıdıp geldım harclık nedır bılmedım cok zoruma gıdıyor erkek kardesımı babamı gormek dahı ıstemıyorum ben bu uzuntulerle cok yasarmıyım nedersınız morale ıhtıyacım var

Son düzenleme:
Canım Allah yardımcın olsun, hayata sıkı sıkı tutun sakın kendini bırakma, karanlığın en yoğun olduğu an, şafağın doğmak üzere olduğu zamandır demişler, belki çok iyi bir işin, çok mutlu bir evliliğin olur, daha yolun çok başındasın.

canım kac yasındasın bılmıyorum?ama hayatta ne uzuntuler var.sen bıde benım yasadıklarımı bılsennn,cok zordu o gunlerı atlatmak.derdını herzaman paylasmaya hazırım.arkadas ıstegı gonder bana kabul edeyım.profılden yazısırız.sanırım senden buyugum.takma kafana tamam mı ablacımmm

aynı şeyler benimde başıma gelmişti canım,aileler böyle düşüncesizlik edebiliyo sonra o düşüncesizlik bizim hayatımıza mal oluyo ne yazık ki.
sen kendini düşün,hastaymışsın zaten,stres sıkıntı ile daha kötü olursun Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin 25 aralığa kadar vakit var diye biliyorum aöf için,Allah tan ümit kesilmez canım :tesell
i:

harcımı yatırıcam tel bıde kolyemı satıcam yatırıcam ama ama benım sorunum mutlu olmak ıcıme sevgı ve umut tohumları ekmek ıstıyorum sankı mutsuz ınsan nerde basarılı olur kı ben hep bu yuzden yıkıldım hep annem kaldırdı ama yetmedı sanırım ne yapsın onuda suclamıyorum gozyaslarım sıcak sıcak bogazıma suzuluyor rahatlıyorum bayadır aglayamıyordum

canım oyle yada boyle okulunu bıtır.kendını fazla uzme.ben okuyamadım.babam sorumsuzdu bızı terk ettı.13 yasında calısmaya basladım.ustelık okul bırıncısı ıken bırakmak zorunda kaldım.yıllar gectı ama okuyamamıs olmanın eksıklıgını hala yasarım.babamdan nefret edıyorum.evet nefrett

canım oyle yada boyle okulunu bıtır.kendını fazla uzme.ben okuyamadım.babam sorumsuzdu bızı terk ettı.13 yasında calısmaya basladım.ustelık okul bırıncısı ıken bırakmak zorunda kaldım.yıllar gectı ama okuyamamıs olmanın eksıklıgını hala yasarım.babamdan nefret edıyorum.evet nefrett

cok haklısın kendı cocugun olursa cok sanslı olucak dusuncelı bır anne

Arkadaşım sıkma canını bugünlerde geçer emin ol bir süre sonra çok rahatlayacaksın ama rahat günler görmek için sıkıntı çekmek gerekiyor herkes için bu böyle, bak ben de dershane paramı kendim kazanıyorum. Herkesin sıkıntıları var kendini yalnız hissetme içten içe güçlü olmam gerek de. Sen istedikten sonra her şey olur.

canım suan dogumuma az kaldı.1 ay kadar.evet rabbın ızın verırse ne sartlar altında olursa olsun cocugumu okutucam.oglum okumalı.benım cok sukur 2 tesellım var hayatta.kız kardesim doktor cıkacak 2 sene sonra.ve allahıma bın sukur cok mutlu bır evlılıgım var.sende evlenırsem mutsuz olurum yada ıyı bır ıs bulamam deme.rabbım bır taraftan uzse bıle dıger taraftan mutlu edıyor.yeterkı sabırlı ol arkadasım...guclu ol.moralın ıyı olsun.cunku moral herseyın ılacı...

haklısınız hepınıze ayrı ayrı tesekkur ama bazan ınsanın gucu kalmıyor duygusal olarak bugun yıkıldım

askıtom85 hayırlı olsun mutlu ol ınsallah bı omur bebegınle bırlıkte

canım profılden yazısmaya devam edelım mıbır mahsuru yoksa.senın konunu dagıtmak ıstemıyorum burada

Arkadaşım sıkma canını bugünlerde geçer emin ol bir süre sonra çok rahatlayacaksın ama rahat günler görmek için sıkıntı çekmek gerekiyor herkes için bu böyle, bak ben de dershane paramı kendim kazanıyorum. Herkesin sıkıntıları var kendini yalnız hissetme içten içe güçlü olmam gerek de. Sen istedikten sonra her şey olur.

ne iş yapıyorsun haklısın sanada allah kolaylık versın unıye hazırlık mı

Evet üniversiteye hazırlık. Meslek lisesi mezunuyum. Staj yaptığım yerde çalışıyorum hala. Web tasarım firması. Siz de kasiyerlik yapmışsınız sanırım ben de yaptım o işi, haklısınız kolay bir iş değil.

Back
X