dilan 10 kilo verdi bir 10 kilo daha vermeli:)65 ile 70 civarı yol arkadaşı?

herkese merabalar yeni arkadaşlar görüyorum hoşgelmişler yarın daha ayrıntılı yazarım yol arkadaşımın başlığınıda uğrayamayacağım malesef bugün hem yorucu hem de kötü bir gün geçirdim eve yeni geldim hemen yatmam lazım ilk defa spor bile yapamicam kusura bakmayın

kızlar bu arada söylemeyi unuttum ben beşi bir yerde çay içiyorum.diyetimin ortasında içmeye başladım çok faydasını gördüm .kullanmayanlar varsa tavsiye ederim.not düşeyim:hamilelerin kullanması sakıncalıymış

herkese merabalar yeni arkadaşlar görüyorum hoşgelmişler yarın daha ayrıntılı yazarım yol arkadaşımın başlığınıda uğrayamayacağım malesef bugün hem yorucu hem de kötü bir gün geçirdim eve yeni geldim hemen yatmam lazım ilk defa spor bile yapamicam kusura bakmayın

canim umarim tekrar hersey yolundadir, merak ettik seni kayboldun.. evet her gecen gün bizimle yürüyenler artiyor, ben sIkI takipteyim :-))

kızlar bu arada söylemeyi unuttum ben beşi bir yerde çay içiyorum.diyetimin ortasında içmeye başladım çok faydasını gördüm .kullanmayanlar varsa tavsiye ederim.not düşeyim:hamilelerin kullanması sakıncalıymış

az önce clutch ta bana 7 otlu cayi tavsiye etti, ikisinide bulabilirsem alip denicem canim, saniyorum türk marketlerinde satiliyordur..tesekkür ederiz önerin icin..

az önce clutch ta bana 7 otlu cayi tavsiye etti, ikisinide bulabilirsem alip denicem canim, saniyorum türk marketlerinde satiliyordur..tesekkür ederiz önerin icin..

TÜRK marketlerde derken 7 otlu çay için dedin galiba çünkü benim dediğim her yerde var.

sedef_79 bi an Türkiye'desin zannettim ondan öyle bi cevap yazdım.Almanya'da yaşadığı bilmiyordum:(

evet canim, o güne kadar bu ödemlerimide atmaya calisacam, kiraz alayim bugün eve giderken.. aksam yemegi niyetine bolca kiraz yicem, iyi geliyormus ödem atmaya..pazar gününü merakla bekliyorum :-)

ben bugün simit yedim çok pişmanım :( bolca kiraz derken ne kadar bende alayım.zaten yemek yiyemiyorum

ben bugün simit yedim çok pişmanım :( bolca kiraz derken ne kadar bende alayım.zaten yemek yiyemiyorum

bilmemki..asagi yukari 1 kilo kirazda 400 kalori varmis az önce baktim cetvele.. 1 kilo alirim ne kadarini yiyebilirsem okadarini yerim istee..hem yarina ödemlerimiz gitmis olur.. sapinida kaynatip limonlu cay yapar aksama icerim :-)) bu aksamda böyle gecsin bakalim :-))

merabalar

düne hiç girmeyeceğim sporda yapmadım yokmuş gibi davranyor yok olmasını istediğim bugüne geliyorum:)

bugün nasıl bir oburluk var üzerimde inanamazsınız:)sabah 2 dilim börek 15 tane kadar yaprak sarma yedim:)öğlen bir hamburger menü 3-4 gibi 3 dilim pizza ve çilek kiraz erikten oluşan bir meyve tabağı yürüyen dev bir kalori kütlesine dönüştüm resmen:)ha bide bir saat önce elimde bi kavanoz nutella ile salona geldim karşıdaki aynayla tam kaşığı ağzıma götürürken karşılaştım ve o elimdeki üçüncü tatlı kaşığını hemen lavaboya döktüm:)bugün için dur demenin vakti gedi ne oluyoruz yahu tamam arkadaşlarım gitti okul bitti üzügünüm falan ama hani zayıflayacaktım ben:))hemen bitki çayı yaptım kendime 2 fincan içip koşu bandına çıktım 35 dakika hızlı tempoda yürüdüm birazdan yine 35 dakika yürüyeceğim bundan sonra günlük bir saat on dakika hızlı tempoda yürümeye karar verdim:)bugünü yarın telafi etmek için elimden geleni yapacağım:)

yediklerini okurken ben yoruldum, sen yerken kusmadinmiiiiiii :-))))))
Saka bir yana afiyet olsun, olur öyle arada canim takma ama devamli halede getirme

bugün reglimin ikinci günü, cok byük ödem ve bagirsak sorunu yasiyorum canim daha öncede dedigim gibi, oyüzden bugn aksam yemegi yemiyorum, onun yerine kiraz yedim ve saplarinida kaynatip cay yapacam limonlu cay olarak icecem ödem söktürüyor diye
neler yedigimi asagiya geceyim ayrintilariyla..

sabah gözümü actigimda normalde evden ciktigim saatti, yani baya bi gec kaldigim icin ise kahvemi ve suyumu icemeden firladim evden :-))

isyerinde önce büyük bir fincan sallama elma cayi yaptim
sonra bir fincan kahve ictim..
bir domates ve salatalik götürmüstüm onlari tuzsuz yedim
ve yine bugday ve mercimekten yapilmis yogurtlu corbadan götürdm bir kavanoz dolusu ve aralarda bikac kasik alip biraktim..
yine aralarda sürekli kalorisiz sicak icecekler ictim..
eve gelirken arabayi inanmayacaksiniz ama eve 15-20 dakika uzaga park ettim, biryerlerede ugraya ugraya yürüdüm, yani yarim saat kadar yürümüs oldum.
gelirken marketede ugrayip kuru kayisi kuru hurma,kiwi ve kiraz aldim.. regl döneminde canim tatli istedigi icin bu sekilde ihtiyacimi gidermis olacam ve aksam yemedindede sadece kiraz yedim ve saplariyla yapacagim cayimi icecem daha sonrada, yarim litre kadarda yesil cay icebilirimm ..
bir saat dinlenip arkadasim isten gelmeden önce sporumu ve dusumuda yapacam insallahh( gece 11.30 gibi ancak kapatabiliyor isyerini ) vakit bol yanii :-D
bugünün özeti böyleydii kizlarr :-))

yediklerini okurken ben yoruldum, sen yerken kusmadinmiiiiiii :-))))))
Saka bir yana afiyet olsun, olur öyle arada canim takma ama devamli halede getirme

bugün reglimin ikinci günü, cok byük ödem ve bagirsak sorunu yasiyorum canim daha öncede dedigim gibi, oyüzden bugn aksam yemegi yemiyorum, onun yerine kiraz yedim ve saplarinida kaynatip cay yapacam limonlu cay olarak icecem ödem söktürüyor diye
neler yedigimi asagiya geceyim ayrintilariyla..

sabah gözümü actigimda normalde evden ciktigim saatti, yani baya bi gec kaldigim icin ise kahvemi ve suyumu icemeden firladim evden :-))

isyerinde önce büyük bir fincan sallama elma cayi yaptim
sonra bir fincan kahve ictim..
bir domates ve salatalik götürmüstüm onlari tuzsuz yedim
ve yine bugday ve mercimekten yapilmis yogurtlu corbadan götürdm bir kavanoz dolusu ve aralarda bikac kasik alip biraktim..
yine aralarda sürekli kalorisiz sicak icecekler ictim..
eve gelirken arabayi inanmayacaksiniz ama eve 15-20 dakika uzaga park ettim, biryerlerede ugraya ugraya yürüdüm, yani yarim saat kadar yürümüs oldum.
gelirken marketede ugrayip kuru kayisi kuru hurma,kiwi ve kiraz aldim.. regl döneminde canim tatli istedigi icin bu sekilde ihtiyacimi gidermis olacam ve aksam yemedindede sadece kiraz yedim ve saplariyla yapacagim cayimi icecem daha sonrada, yarim litre kadarda yesil cay icebilirimm ..
bir saat dinlenip arkadasim isten gelmeden önce sporumu ve dusumuda yapacam insallahh( gece 11.30 gibi ancak kapatabiliyor isyerini ) vakit bol yanii :-D
bugünün özeti böyleydii kizlarr :-))

hiç sormaa ya asıl sorun ne biliyo musun kendimi bütün gün aç hissettim hamburgerden sonra pizzayı söylememin tek sebebi o açlık:)allahtan kardeşlerim geldide birlikte yedik yoksa koca pizzayı yerdim tek başıma:)bir kötü haber daha pizza çok kötü geldi kalktım anneme hamur yapta iki tane atıyım dedim fırına :)annem sonra pişman olup koşu bandından inmeyeceksin yapma falan deyip vazgeçirdi beni:)cidden tuhaf bi gündü bulantı falan hissetmiyorum ama acıdım mideme:)allahtan sporu aksatmadım:)

çok geçmiş olsun hala iyileşmedin mi ya ben bitmiştir artık diye düşünüyordum kirazlar işe yaradı mı bari?bu arada pazar günü tartıya yansıyabilir o zaman bu durum moralimizi bozmayalım doktora falan görün istersen doğru düzgün bişey yemiyorsun aslında ve ben ekmeksiz sırf çorbayla nasıl doyuyorsun hayranlıkla okuyorum sen benden daha çok kilo vericeksin sanırım:)

hiç sormaa ya asıl sorun ne biliyo musun kendimi bütün gün aç hissettim hamburgerden sonra pizzayı söylememin tek sebebi o açlık:)allahtan kardeşlerim geldide birlikte yedik yoksa koca pizzayı yerdim tek başıma:)bir kötü haber daha pizza çok kötü geldi kalktım anneme hamur yapta iki tane atıyım dedim fırına :)annem sonra pişman olup koşu bandından inmeyeceksin yapma falan deyip vazgeçirdi beni:)cidden tuhaf bi gündü bulantı falan hissetmiyorum ama acıdım mideme:)allahtan sporu aksatmadım:)

çok geçmiş olsun hala iyileşmedin mi ya ben bitmiştir artık diye düşünüyordum kirazlar işe yaradı mı bari?bu arada pazar günü tartıya yansıyabilir o zaman bu durum moralimizi bozmayalım doktora falan görün istersen doğru düzgün bişey yemiyorsun aslında ve ben ekmeksiz sırf çorbayla nasıl doyuyorsun hayranlıkla okuyorum sen benden daha çok kilo vericeksin sanırım:)

canim bugn ya senamekili cay alacam yada eczaneden ilac, cnk kiraz bile fayda etmedi, kayisi almistim, ondan yedim kirazdan sonra 4 tane ve bolcada su ictim, yine hicbirsey yok cildiracam yaaa :-/

arada bir herkese oluyor o srekli doymuyor hissi canim, aslinda bende ilk kez dün aksam tatli krizine girdim regl den ötürü.. halbuki 300-400 gramkiraz yedim ve 4 kayisi, karsilar sanmistim tatli ihtiyacimi ve gercekten dün aksam bende cok aciktim.
Corbayla ilgili size bir tiyo vereyim kizlar, bu corbayi yesil mercimek ve bugdayla yaptigim icin tokluk hissi veriyor bikac kasik alinca bile ve hic halsiz kalmiyor insan. sabah aksam corba yemiyorum birde, sadece isyerine götürüyorum, yanindada ya domates salatalik felan aliyorum yada takviye bir iki meyve..
Ben normaldede öyle düzenli kahvalti yapan biri degilimdir ve eve o yzden belki ayda 1 -2 kere ekmek girer canim, pek yemiyorum yani diyet disindada ekmegi..
O corbayi haftada iki gn yapip yiyin, tavsiye ederim,, hem kacamak yaptiginiz günleri dengelemis olursunuz hemde aclik ve halsizlik olmadan bunu basarirsinizz kizlarr :-))

bilmemki..asagi yukari 1 kilo kirazda 400 kalori varmis az önce baktim cetvele.. 1 kilo alirim ne kadarini yiyebilirsem okadarini yerim istee..hem yarina ödemlerimiz gitmis olur.. sapinida kaynatip limonlu cay yapar aksama icerim :-)) bu aksamda böyle gecsin bakalim :-))

sen kiraz deyince dün alayım diye gittim ama markette kirazçöplü bitki çayı gördüm onu aldım içinde açai de varmış.bende çok işe yarıyor bitki çay

sen kiraz deyince dün alayım diye gittim ama markette kirazçöplü bitki çayı gördüm onu aldım içinde açai de varmış.bende çok işe yarıyor bitki çay

yaa bende anlamiyorum canim, bir haftadan fazladir dengem bozuldu yapmadigim kalmadi,, gercii simdi az daha iyi sayilirim :-D

eveeeet.saat 7 yi geçtiğine göre yediklerimi yazabilirim:)
sabah: 1 dilim kepek ekmeği,1 haşlanmış yumurta,1 küçük domates
10 gibi topkek(ikram ettiler mecburen yedim:) )
öğle: 1 kase tarhana çorbası,1 küçük domates,2 kaşık yoğurt ve 1dilim ekmek
akşam: 1 kase patlıcan yemeği(yemekleri genellikle kasede yiyorum çok gibi görünüyor:) ),2 kaşık yoğurt ve 1dilim ekmek
bide 2 bardak açai çayı ve 2 lt su
hesapladım 850 kalori oluyo (topkek hariç).ama ara öğünlerim düzensiz.nasıl sizce?sağılıklımı?

Son düzenleme:
eveeeet.saat 7 yi geçtiğine göre yediklerimi yazabilirim:)
sabah: 1 dilim kepek ekmeği,1 haşlanmış yumurta,1 küçük domates
10 gibi topkek(ikram ettiler mecburen yedim:) )
öğle: 1 kase tarhana çorbası,1 küçük domates,2 kaşık yoğurt ve 1dilim ekmek
akşam: 1 kase patlıcan yemeği(yemekleri genellikle kasede yiyorum çok gibi görünüyor:) ),2 kaşık yoğurt ve 1dilim ekmek
bide 2 bardak açai çayı ve 2 lt su
hesapladım 850 kalori oluyo (topkek hariç).ama ara öğünlerim düzensiz.nasıl sizce?sağılıklımı?

afiyet olsun canim, yogurdu biraz daha fazla yemeni tavsiye ederimve ara ögünlere bir iki tanede meyve sIkIstirirsan cok daha süper olur bence..

bende 6.30 birazcik tavuk ve domates, salatalik kara lahana ve maroldan yapilmis limonlu zeytinyagli salata yedim, yanindada bir aci sivri yesil biber yedim, 10 tanede kiraz yedim üstüne :-))
bu son yemegimdi bugün icin, aksama sadece kiraz sapindan yaptigim o igrenc cayi icerim yine ve bir fincanda yesil cay ve su icerim..

Back
X