dilan 10 kilo verdi bir 10 kilo daha vermeli:)65 ile 70 civarı yol arkadaşı?

sporla aram çokta iyi değil aslında ama 1 haftadır akşamları 1 saat yürümeye çalışıyorum. oğlum küçük daha birazda hareketli olunca yoruyor baya :)

arkadaslar ben içinizde en tombul olanmıyım ewlıyım 2 kızım var yasımm 28 boyun 1.68 kılomdaaa:43::43::43::43::43::43:87 ve bu arada sigarayı 3 aydır azıma sürmedım ve 4 aydırda regli olamıyorum vucudum acayıp sıs özellıkle bacaklarım gögüslerım ve göbegimmm bende sızınle baslamak istıyorummm :(((( bana tavsıyeler veren olurmu acaba :(((( artık o kadar kötü oldum kı esım bıle dalga gecıyorrr suma dıye benımlee:(((((

arkadaslar ben içinizde en tombul olanmıyım ewlıyım 2 kızım var yasımm 28 boyun 1.68 kılomdaaa:43::43::43::43::43::43:87 ve bu arada sigarayı 3 aydır azıma sürmedım ve 4 aydırda regli olamıyorum vucudum acayıp sıs özellıkle bacaklarım gögüslerım ve göbegimmm bende sızınle baslamak istıyorummm :(((( bana tavsıyeler veren olurmu acaba :(((( artık o kadar kötü oldum kı esım bıle dalga gecıyorrr suma dıye benımlee:(((((

canim kendine stress ettigin icin belkide regl olamiyorsun, bu erkek milleti ne densizzz yaaaaaaa, kendi hallerine bakmadan dalgami geciyorlar birdee..
canim stres yapip üzülmek yerine hirs yap ve düzenli beslenip spor yaparak alt et bu densizlerii.. burda bircok kiside okuyorum kocasi yada cevresi dalga gecer asagilayici laflar kullaniyorlarmis..cok ayipp yaaa, insan ne oldugunu bile anlamadan birandada sisebiliyor, önüne gecemedik iste vaktiyle ama hep dedigim gibi__ Allah kinayanin basina versin, eger sen 87 ysen dalga gecenler iki mislin olsun insallaaahhh :-DD

meraba aramıza hoşgeldiniz:)
öncelikle boyunuzun avantajı var bi kere o kadar şişman göründüğünüzü düşünmüyorum siz kendinize stres yapmışsınız sedefin dediği gibi.
biz burda sporla ve yediklerimize dikkat ederek zayıflamaya çalışıyoruz
saat yediden sonra bişey yemek yasak bol su ve spor parolamız bu:)

sporla aram çokta iyi değil aslında ama 1 haftadır akşamları 1 saat yürümeye çalışıyorum. oğlum küçük daha birazda hareketli olunca yoruyor baya :)

ne güzel biz de bir hafta oldu aşağı yukarı başlayalı allah bağışlasın demek ki oda size kalori yaktırıyor :)

Gelelim bugün ne yediğime:)ben çok yiyorum yahu yol arkadaşım hiçbişey yemiyor:)zaten nasıl almış o kiloları anlamadım kesin zorla aldırdılar:)
sabahı zaten yazmıştım
az önce öğlen yemeği yedim:)tatildeyim 12 de uyanınca böyle oluyor:)
beş kaşık sebzeli bulgur pilavı(az yağlı),bir kase çorba,bir dilim karpuz,bir bardak light kola,2 dilim tam buğday ekmeği(sabah bir dilim yemiştim baya acıktım bundan sonra 2 dilim hakkımı sabah kullanıcam gün içinde tok tutuyor)

ve gelelim suya bugün sabah aç karna içtiğimin dışında hiç su içmedim birazdan spora başlicam evdekiler sahile gidicekmiş ben de bol bol yürürüm yürüdükçede içerim:)akşam yediden sonra bişey yemediğimiz için ben televizyon karşısından su ve bitki çayı içerek abur cubur yememiş oluyorum hem de günlük su miktarını tüketiyorum

selam :ssz:
sabah tartıldım 67 kiloyum hiç veremedim
dün kaynanamlarda olduğum için ne yediğimi ne siz sorun nede ben yazıyım :50:
yarın ayran detoksuna başlıyorum
1 aydır 67 den aşağı düşemedim
2 gün şok verecem bedenime :ssz:

2 gündür 45 dk yürüyüş yaptım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

ne güzel biz de bir hafta oldu aşağı yukarı başlayalı allah bağışlasın demek ki oda size kalori yaktırıyor :)

yaktırıyor baya sağolsun :9: benimde yaptığım bi diyet yok kendim ayarlamaya çalışıyorum liste olunca yapamıyorum bende malesef. inşallah şimdilik hedefim 1 ayda 4-5 kilo.

bende yazayım bugünkü menümü :)

sabah; kepek ekmekle yağsız az kaşarlı tost
domates salatalık, şekersiz çay

öğle; 2 yumurta ve salata

ara; 3 ceviz 1 avuç kuru üzüm

akşam; canım bişey istemedi nesfitle 1 bardak süt sadece

3 litre su ve 1 saat yürüyüş

sadece bir gün uzak kaldım bayağı gelen olmuş.ne güzel.sude,ecem ve seren hoşgeldiniz:)
Ben dün şehir dışında olduğum için nete giremedim ama tartıldım.64,300kg 1 hafta için 700 gr iyidir heralde çünkü iki kere kızartma türlüsü yedim

yaa canım üzme kendini.lafı söyleyene bişey yok ama duyan üzülüyo ve daha kötü oluyo.moralini bozup kendini yemeğe verme sakın.düzenli beslendinmi herşey hallolur inşallah.eşine de kızdım yani,o iki dünya tatlısı kızı kendi doğursaydı çok fit mi olurdu acaba >:(

herkese meraba

yahu şu canım bişey istemedi ne ya bana da anlatın onun formülünü benim canım hep istiyor:))

gelelim 12de yaptığım kahvaltıma sanırım güne erken başlamam lazım en azından 11i geçmemeliyim

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği,bir domates,bir salatalık,yerım dilim peynir,2 parça şu uzzuun tel peynirlerden ,3-4 tane de zeytin tabi ki şekersiz çayla

şimdi gidip bitki çayı yapıcam kendime su tüketmiyorum gündüz bari çay içiyim

bugün yine bir saat yürümeyi düşünüyorum

bahriyeli1986

bence de iyi sonuç bir hafta için tebrikler:)

divinity

o şok dediğin ne tam olarak iki gün boyunca sadece ayran mı içiceksin?

herkese meraba

yahu şu canım bişey istemedi ne ya bana da anlatın onun formülünü benim canım hep istiyor:))

gelelim 12de yaptığım kahvaltıma sanırım güne erken başlamam lazım en azından 11i geçmemeliyim

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği,bir domates,bir salatalık,yerım dilim peynir,2 parça şu uzzuun tel peynirlerden ,3-4 tane de zeytin tabi ki şekersiz çayla

şimdi gidip bitki çayı yapıcam kendime su tüketmiyorum gündüz bari çay içiyim

bugün yine bir saat yürümeyi düşünüyorum

bahriyeli1986

bence de iyi sonuç bir hafta için tebrikler:)

divinity

o şok dediğin ne tam olarak iki gün boyunca sadece ayran mı içiceksin?

sağol dilancım.aslında bende çok iştahlı biriyimdir ama yoğunluktan yemeye fırsat olmuyor bide insan evdeyken aklı hep mutfakta oluyor:) eğer gününün büyük kısmını evde geçiriyorsan ondan canın sürekli bişeyler isteyebilir.bide sporda bence iştah açıyo o yüzden ben kahvaltıdan önce yapıyorum ki sonra bi daha yemeyim diye

kızlaaaaar!twister aldım internetten.bi arkadaşım çok tavsiye etti.gelince bakacam faydası varmı:)

meraba arkadaşlar ben 65 kilo ve 19 yaşındayım 5 ayda sadece spor yaparak 10 kilo verdim malesef diyet yapamıyorum ama eminim ki kararlı olursam ve bana destek olacak benimle bu yolda yürüyecek biri olursa başarabilirim.Çevremde bu çabamı destekleyen hiç kimse yok malesef ben de burdan kendime bir yol arkadaşı bulayım dedim.Beklemedeyim lütfen çağrıma kulak verin!
sevgiler

selam canım ben buket 20 yaşındayım şuan yetmiş altı kiloyum ama çok azimliyim hızlı veriyorum sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum bence birlikte yapabilirz :)

selam canım ben buket 20 yaşındayım şuan yetmiş altı kiloyum ama çok azimliyim hızlı veriyorum sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum bence birlikte yapabilirz :)

meraba hoşgeldin tabi ki bence de yapabiliriz:)
ben de en son tartıldığımda 64.5 ti ama şu an durum ne bilmiyorum:)akşam yediden sonra gerçi bazen bu sekiz oluyor ama bişey yememeye çalışıyorum sadece gece 11-12 gibi gelen meyve isteğimi durdurmakta zorlanıyorum o kadar:)bide hergün mutlaka hızlı tempoda bir saat yürüyorum.
sen neler yapıyorsun özel bi diyet var mı yoksa sadece dikkat mi ediyorsun?

burda tuhaf insanların olduğunu bilmiyordum gerçekten şaşırdım ama onlar için yapacak bişey yok biz burda işimize dönelim

dışarda yürümeyeli çok olmuş hafif de bir rüzgar var şu kış kasveti olmasa saatlerce durabilirdim ama içim sıkıldı ancak 15 dakika yürüyebildim akşam da bir saat hızlı tempoda yürüyüş bandında yürürsem çok iyi olacak

akşam yemeği niyetine:bir kase çorba içtim sedefin verdiği tarife benzer bişey ekmek falan yemediğim için kirazla çilek yerim özlemişim yediden sonra yememe işine uyamadım bi türlü neyse meyve yemek değil dimi ara öğün sonuçta:)))

bugün üst bacağımda ve basenlerimde bi incelme sezsim ama hadi bakalım hayırlısı:)yakında bir yolculuğa çıkıcam alışveriş yapmam lazım bakalım pantolon bedenleride aynı şeyi söylüyor mu:)

Son düzenleme:
canım ben 70-65 kilo arasında değilim ama yetişeceğim size :)))) azimliyim :))))

inşallah:)ben de geçen yaz 75 kiloydum spor salonuna gidiyordum haftanın altı günü günde üç saat spor yapıyordum ama bir türlü 74 ten aşağı inemedim.her zaman olmasa da yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama asıl hedefim sporla zayıflamaktı neyse iki buçuk ay o şekilde spor yaptım ben hiç aksatmadım eylülde okullar açılınca mecburen sporu bıraktım eylül ekim arası bi baktım 70 kilodayım üstelik hiçbişey yapmadım normal yediğim şeyleri yiyordum ve sporuda bırakmıştım heralde geç tepki verdi vücudum bilmiyorum ama eğer kilo vermezsen bir iki ay sakın moralini bozma devam et elbet bi gün pes edip gidicek o fazlalıklar:)

inşallah:)ben de geçen yaz 75 kiloydum spor salonuna gidiyordum haftanın altı günü günde üç saat spor yapıyordum ama bir türlü 74 ten aşağı inemedim.her zaman olmasa da yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama asıl hedefim sporla zayıflamaktı neyse iki buçuk ay o şekilde spor yaptım ben hiç aksatmadım eylülde okullar açılınca mecburen sporu bıraktım eylül ekim arası bi baktım 70 kilodayım üstelik hiçbişey yapmadım normal yediğim şeyleri yiyordum ve sporuda bırakmıştım heralde geç tepki verdi vücudum bilmiyorum ama eğer kilo vermezsen bir iki ay sakın moralini bozma devam et elbet bi gün pes edip gidicek o fazlalıklar:)

salondaki hocalar da öyle diyor, ilk vermek zor olur, eğer diyet yaparsan sindirimden kaybedersen ilk hafta 3 kilo gider ama asıl kiloyu 1-2 ay düzenli spor yaptıktan sonra tıkır tıkır vereceksin dediler :))) asıl önemli olan dediğin gibi morali bozup diyeti sporu da bozmamak :)))

Son düzenleme:
salondaki hocalar da öyle diyor, ilk vermek zor olur, eğer diyet yaparsan sindirimden kaybedersen ilk hafta 3 kilo gider ama asıl kiloyu 1-2 ay düzenli spor yaptıktan sonra tıkır tıkır vereceksin dediler :))) asıl önemli olan dediğin gibi morali bozup diyeti sporu da bozmamak :)))

ama diyet olmuyor işte olmuyor içimdeki tatlı canavarını durduramıyorum:))

aslında ben bi karar aldım çünkü abimin düğün tarihi belli oldu eğer bu pazar 63 üç göremezsem protein diyetine başlicam yani dukana çevremde dukanla kilo veren o kadar çok kişi varki mecburen dayanıcam meyvesizliğe

Back
X