- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi yagmur0301
-
Yazıyı siz hazırlayın biz yayınlarız ama benim bu yazıyı hazırlamam uygun olmaz. Ortak bir yazı lütfen ...
Yaşasaydı da 13' ünde 14' ünde evlendirilecekti. Başka bi öldürme şekli...
Türkiye de kadın olmak...
Türkiyeyi çok seviyorum,asıl bizim toplumumuz,yozlaştırılmayan töremiz kadınlara değer verir,kadını devlet yönetiminde söz sahibi yapacak kadar önemli tutar türk toplumu...
ama cehalet örümcekkafalılık sapıklık bazı beyinlerde öyle yerleşmişki,beyni sökmeden yerinden çıkmaz,keşke sökseler beyinlerini kahrolasıcaların...
Hürriyet Arama Mobil
şu haberi dikkatle okursanız eğer anlarsınız mantığı,pislik 7 yaşındaki erkek çocuğa tecavüzden hapiste ve karısı olan kadının "namus için" burnunu kesiyorlar...
bu haberin başlarını okurken tahmin etmiştim o kayın ve kayınpeder adilerinin de kıza göz koyduğunu sonunda da okudum şaşırmadım hiç Allah belalarını versin ya.
Dilan' ı muayene eden ilk doktor da oral yoldan da tecavüze uğradığını rapor edip jandarmaya söylemiş ve koskoca adli tıp bile bunun üzerini kapattı. hiç inanmıyorum ne o rapora ne de Dilan' ın sözde ailesine. muhtemelen aile içinde yaşayan bir sapığın saldırısına maruz kaldı canından oldu çocukcağız ve üstünü kapattılar.
Ve o susan anne babaya ne demeli? O sapıktan farkları yok... YAZIKLAR OLSUN!
benim en bildigim bu ama takip edecem sürekli elimde degil uyuyacakken bile aklıma geliyor...
Gerçi o raporda tecavüze uğradığı belirlenirse yine saklanacak...:/
yani zaten doktor ilk agızdan söylemiş kimligi gizleniyo bence verilen tepkilere karşışıl 50 tane raporda yapılsa saklanacak gercekler...
halk tedirgin olup sarsılmasın diye sanırım.
gerci bir sarsıldık sarsılacagımız kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?