- Konu Sahibi yagmur0301
-
Dün gördüğümde şok oldum ve o yaratıklara diyecek söz bulamıyorum..
Allah'a havale ediyorum..
Birde şu sıralar bi video gezio sanalda bunuda paylaşmak istiyorum :
https://www.facebook.com/photo.php?v=477628755595022
Yapanında çekeninde Allah belasını versin.
Sessiz izledim videoyu,bebeğin ağlamasını duymak istemedim....Dünyanın sonu geliyor.....Biz bunlara sessiz kalamıyoruz...Allah nasıl bu zulme sessiz kalıcak...Nasıl geçmişte kavimlere tufanlar yağmış,kısa zamanda bizlerde aynı yola gideceğiz....yazık çok yazık....
Bizim hatamız çocuklarımızın tecavüze uğramasından korkmak, tecavüz etmesinden değil...
Geçen hafta sanıklar serbest kaldığında kapıda bekleyen ve onlara kucak açarak sarılanları unutmayalım.
Bu ülke tecavüzcüyü bağrına basarken, tecavüz mağdurlarına nasıl yaklaşıyor görmek lazım.
14 yaşındaki öğrencim taciz ettiği kız için utanmadan "kaşındı hocam" diyebiliyorsa, bir duralım.
Benim yapacağım şeyse oğluma beden dokunulmazlığını öğretmek olur.
Asıl korkulacak şey tecavüze uğraması değil, bunu normalleştiren bireyler arasında kalması olacaktır.
Dün gördüğümde şok oldum ve o yaratıklara diyecek söz bulamıyorum..
Allah'a havale ediyorum..
Birde şu sıralar bi video gezio sanalda bunuda paylaşmak istiyorum :
https://www.facebook.com/photo.php?v=477628755595022
Yapanında çekeninde Allah belasını versin.
Bizim hatamız çocuklarımızın tecavüze uğramasından korkmak, tecavüz etmesinden değil...
Geçen hafta sanıklar serbest kaldığında kapıda bekleyen ve onlara kucak açarak sarılanları unutmayalım.
Bu ülke tecavüzcüyü bağrına basarken, tecavüz mağdurlarına nasıl yaklaşıyor görmek lazım.
14 yaşındaki öğrencim taciz ettiği kız için utanmadan "kaşındı hocam" diyebiliyorsa, bir duralım.
Benim yapacağım şeyse oğluma beden dokunulmazlığını öğretmek olur.
Asıl korkulacak şey tecavüze uğraması değil, bunu normalleştiren bireyler arasında kalması olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?