Dilan'a ne oldu?

yagmur0301

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
814
0
0
45
Diğer
Kızlar haberi okuyanınız var mı. Şanlıurfa da minicik 3 yaşında bir yavru hayatını kaybetmiş. Ölüm sebebine boncuk yutma denilmiş ama tecavüz iddiası varmış. Allahım umarım sadece bir iddia olarak kalır. Yavrucuk ölmüş, Allah yakınlarına sabır versin ama hiç olmazsa böyle adice öldürülmüş olmasın. Artık bir gün de iyi bir haber okuyalım. Hergün cinayet,şehit haberleri, taciz tecavüz yeter artık yeter, insanlığımdan utanıyorum, sadece bu haberleri okuyup yapanın Allah belasını versin demekten başka bişey yapamadığım için kendimden de utanıyorum.

haberi okuduğumdan beri altüst oldum.. umarım bu iddia doğru değildir.. doğru ise inanmak istemiyorum.. kızım olsun istiyorum ama çok korkuyorum, dünya çok kirli..

3 yaşında olunca boncuk yuttu, 14 yaşında olunca kendi rızasıyla, 22 yaşında olunca haketti. Kaç yaşında tecavüz sayılıyor?

112 doktoru vajinal bölgede yırtık olduğunu belirledi, doktor olayı büyütmemesi için telefonla uyarıldı!...

nasıl bir ülkede yaşıyoruzz nereye gidiyoruuzzz insanlar nasıl bu kadar sapıklaştıllaarrrr aklı başında olan yapamaz bunu aklım almıyor artık duyduklarımmaa... bu yaşa başına birşey gelmeden gelebildiğimiz için şanslıyız sanırım, nasıl çocuk sahibi olucaz nasıl güvenle yetiştirebilicez ,büyütücezzz...

sabah o kadar mutlu uyanmıştım ki anlatamam, bu haberi görünce tüylerim diken diken oldu. zaten son zamanlarda ne bir haber okuyasım ne de televizyon izleyesim geliyor böyle haberler yüzünden, şehitler, tecavüzler, tacizler... nasıl bir ruh hastası 3 yaşında bir çocuğa tecavüz edebilir. aklım almıyor. sırf bunlar için idam cezası geri getirilsin ister oldum artık. hem de öyle iğneyle elektrikli sandalyeyle falan değil. o cani, o küçücük yavruyu nasıl öldürdüyse o da o şekilde ölsün.

Tecavüz başl başına akıl almaz birşeyken 3 yaşında bir çocuğa yapılması daha da akıl almaz, vahşet...
Allah belalarını versin demekten başka birşey gelmiyor elimden...

Ne yapıcaz biz ya...Nasıl yaşayacağız??

Bir kızım var.Arkadaşımın 6 yaşındaki oğlunun bile ona dokunmak istemesine sinir oluyorum.Kucaklamak falan istiyor...Paranoyak olucaz belki ama yok yok ben kızımı kimseye emanet edemem diye boşuna düşünmüyormuşum demek ki...

Bu kadar mı aç, sapık iğrenç mahluklar olduk. Üç yaşındaki bebeğe şevkatten ve içten bir sevgi dışında başka hangi hayvani duygular beslenebilir. Bunu yapan iğrenç insan yaşasa nolur geberse nolur. Böyle iğrenç mahluklar için hümanist olmanın anlamı ne hangi psikolojik tedavi bu zihniyeti iyieştirip topluma kazandırabilir ki. Böyle pislikler yaşamasın yaşatılmasın artık ya. Başka zaman en ufak şeyde karısını bacısını öldüren sokak ortasında infaz edenler asıl gitsin bu pislikleri öldürsün kimse de gram acımaz yani.

Urfada doğu görevini yapan polis arkadaşlar nefret etmişti artık insanlıklarından bile..
Aile içi tecavüzler, bebeğe bile tecavüz edenler vardı diye anlatıyorlar...
Yine böyle bir tecavüz olabilir maalesef...Rabbim iflah etsin böylesni..

İnsanın aklını kaçırası geliyor nasıl kıyılır yaa 3 yaşında henüzz nerde yaşıyoruz böyle Allahım insanlığımdan utanır oldum, bunu yapan insan olamaz yaaa Allah belalarını versin inş...

Sessiz izledim videoyu,bebeğin ağlamasını duymak istemedim....Dünyanın sonu geliyor.....Biz bunlara sessiz kalamıyoruz...Allah nasıl bu zulme sessiz kalıcak...Nasıl geçmişte kavimlere tufanlar yağmış,kısa zamanda bizlerde aynı yola gideceğiz....yazık çok yazık....

sadece kız çocukları değil ki erkek çocukları da tehlikede, ailem avukat daha geçen gün davası vardı. 7 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etmişler. şu paylaşılan videoya tıklamaya bile cesaret edemedim. kimbilir yine ne pislik çıkıcak içinden.

Bende sonuna kadar izleyemedim..
Sonradan aklım başıma geldi onu birde çeken var !
Nasıl sessiz kalabiliyor bu acımasızlığa..
Böyleleri çocuk sahibi olmasın mümkünse..

Sessiz kalmayıp, sorumlulardan daha fazla sahip çıkan redhack'i yürekten destekliyor ve kutluyorum.
Dün gece itibariyle gerçekler açıklanana kadar siverek kaymakamlığının, urfa ve siverek devlet hastanelerinin siteleri, personel girişleri dahil olmak üzere hacklenmiştir.
[video=youtube;fXCqKje22Cc]http://www.youtube.com/watch?v=fXCqKje22Cc&feature=share[/video]

Son düzenleme:
Bir oğlum var benim, henüz 9,5 aylık...Ve şimdiden büyüdüğü vakit nasıl sokağa bırakacağımı hatta nasıl okula göndereceğimi düşünür oldum..O kadar çok kötü şey görüyor ve duyuyoruz ki..Üstelik sadece kız çocukları değil, erkek çocukları da tehlikede..Çünkü tek kötülük tecavüz de değil..Tecavüzden tutun da organ mafyasına kadar o kadar çok tehlike, o kadar çok sapıklık ve vahşilik var ki..İnsanın insanlığından utanası geliyor..

O zaman da diyorum ki, Allah'a sığınmaktan başka çare yok..Çünkü "bana olmaz" demek çok imkansız..Allah hepimizi, hepimizin evladını korusun..

Yalnız birşey daha var ki cezaların caydırıcı gücü hala yok...Bu konuda da muhakkak acilen birşeyler yapılmalı..

Bizim hatamız çocuklarımızın tecavüze uğramasından korkmak, tecavüz etmesinden değil...
Geçen hafta sanıklar serbest kaldığında kapıda bekleyen ve onlara kucak açarak sarılanları unutmayalım.
Bu ülke tecavüzcüyü bağrına basarken, tecavüz mağdurlarına nasıl yaklaşıyor görmek lazım.
14 yaşındaki öğrencim taciz ettiği kız için utanmadan "kaşındı hocam" diyebiliyorsa, bir duralım.
Benim yapacağım şeyse oğluma beden dokunulmazlığını öğretmek olur.
Asıl korkulacak şey tecavüze uğraması değil, bunu normalleştiren bireyler arasında kalması olacaktır.

Sonuna kadar katılıyorum

Canım niye ekledin bunu yaa elim ayağım tir tir titriyor sinirden!!!! Allah bu kadını bir insanın çekebileceği en büyük acıları çektirsin nasıl bir caniliktir ve o görüntüyü çeken nasıl bir pisliktir ki müdahale etmiyor...

"özür dilerim çocuk.. ne seni koruyacak ne de suçluyu cezalandıracak bir adaletim yok.. kendimi avutmak için bir cennet yalanım olsun isterdim.. ama öylece, işkenceyle tecavüzle öldün çocuk..

sana gelecek kaygısı gütmediğin adaletli bir ülke veremedik. öylece öldün işte..

lanet olsun."

KANIM DONDU

Doğru diyorsun canım..Uzaydan gelmiyor ya bu tecavüzcü sapıklar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…