Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim ,yarışmaya katılacak kadar becerim yok...
Bu çok güzel görünüyor elleriniz sağlıkilk önce kurabiye kalıbını yapıyoruz:)
Eki Görüntüle 1128124
3 adet küçük mumluk
Eki Görüntüle 1128125
makasla kenarını alt tabanından ayırıyoruz.
Eki Görüntüle 1128127
2 tane kenarı birbirine bantlıyoruz,3. kenarı s şeklinde orta yere bantlıyoruz
Eki Görüntüle 1128129
bir adet pipet'i
Eki Görüntüle 1128130
3 parmak genişliğinde 2 adet kesiyoruz
Eki Görüntüle 1128131
kurabiye hamurunun yarısını kakaolu yapıp,ilk önce kalıpla beyaz hamurdan kalıplar çıkarıp,sonra kakaolu hamurdan kalıplar çıkarıp,sade ve kakaolu hamuru birleştiriyoruz pipetlerle nokta yerine batırıp ,sade hamura batırdığımız pipeti kakaolu hamura nokta yapacağımız yere batırıp pipetin içine kürdan batırıp içindeki küçük parçayı çıkartıyoruz
Eki Görüntüle 1128133
kurabiye tarifi
malzemeler:
250 gram tereyağ
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı nişasta
4 su bardağı un
1 paket vanilya
yapılışı:
bir kapta tereyağ ile pudra şekerini karıştır,sıvıyağ ve diğer malzemeleri ekle yoğur ,15 dk buzdolabında beklet ,istediğin şekli verip yağlı kağıt serili tepside önceden ısıtılmış fırında 10 dk pişir..
hamuru yoğurduktan sonra 2 bölüp buzdolabı poşetine koyup merdane ile açıp ,dondurucuya koyup ,misafir geldiğinde çıkarıp şekil verip pişirebilirsiniz...
Ellerinize sağlıkÇok güzel görünüyorlar
![]()
teşekkür ederim...
Canım helal olsun sen ne maharetliymisin paylaşımların supEr senin tariflerine sık sık bakacağa benziyorum
yok canım maharetli sayılmam ,elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum ...
MaSallah vallaha,maharetli sayılmama halin böylense maharetli hanini ne mukemmeldir takip ediyorum tariflerini canım bana onerebilecegin serbetli guzel ama basit bir tatlın var mı çalışıyorum ve cok yogunum ve bunun ustune teyzem gün yapıyor ve evi müsait olmadıgı icin bende olacak misafirler dışarıdan yiyecek söylüyormuş ev sahibi sadece tatli ve salata yapıyormuş onerecegin serbetli bir tatli ve et yanına uygun bir salata var mı