Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ELAEZEL arkadaşım.Ben sadece mthfr yi biliyorum o testlerin içinde o da kan pıhtılaşması ile ilgili 5 faktörlü bi genetik test.Bazı insanlarda bunlardan sadece biri veya birkaçı olabilyo.Bende var mesela bi tanesi.Hamile kalınca aspirin türevi ilaçlar veriliyo bazende iğne veriliyo gebelik boyunca.İnşallah doktorun sana yardımcı olur iyi biridir malum doktor çok önemli

Elixsir canım düşükerin kendiliğinden yani kanamalı falanmı düşüyo yoksa dr gidince dr mu sölüyo işlerin yolunda gitmediğini çünkü benimkiler 10 haftaya kadar duruyo kanama falan olmuyo ama kalp atışıda duyulmuyo dr erken dönemde olan düşüklerin kalp atışı duyulmadan olan düşüklerin genetik oabileceğini söyledi bende çok korktum işallah genetik falan deildir adetin falan düzenlimi ha rahmine bakınca hsg ye gerek olup olmadıgını söylüyor ben bu zamana kadar 3 dr gittim 3 üde rahmimin çok temiz olduğunu söyledi bunu sölememin sebebi eger birinden biri rahimimle ilgili kötü bişey söleseydi hemen hsg çektirecektim

Elixsir canım düşükerin kendiliğinden yani kanamalı falanmı düşüyo yoksa dr gidince dr mu sölüyo işlerin yolunda gitmediğini çünkü benimkiler 10 haftaya kadar duruyo kanama falan olmuyo ama kalp atışıda duyulmuyo dr erken dönemde olan düşüklerin kalp atışı duyulmadan olan düşüklerin genetik oabileceğini söyledi bende çok korktum işallah genetik falan deildir adetin falan düzenlimi ha rahmine bakınca hsg ye gerek olup olmadıgını söylüyor ben bu zamana kadar 3 dr gittim 3 üde rahmimin çok temiz olduğunu söyledi bunu sölememin sebebi eger birinden biri rahimimle ilgili kötü bişey söleseydi hemen hsg çektirecektim
canım bana da temiz rahmin diyorlar ama bu ancak filmde cıkar bende ısrarla film istiyorum

benimkiler adet kanaması gibi düşüyor doktora gitsemde cok küçükken düştükleri için ggözükmezler zaten canım :14:

canım ya aklını karıştırmayım ama nasıl rahmine bakıp hsg ye gerek duymuyo benim de rahmime baktı bi sorun yok dedi ama hsg istedi yinede ve bi doğum yapmış olmama rağmen

Back
X