Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah senin eşinde neymiş be
canım benim bilgim almadıgı için cevaplamadım kusura bakma
facedeyim canım tarla ekiyorumda![]()
selam arkadaşlar nasılsınız..
iyiyiz canım hoşgeldin nasılsın
kardelen 49 neden sesin çıkmıyo bebem![]()
hoş geldin bebem![]()
bi görünüyosunuz bi yok oluyosunuz nerdeeeesinizzzzz![]()
elixsir sunger sevtun2 samyeli26 Miranda birsen29 elaezel
iyi geceler kızlaaar sizler nasılsınız
yeter ve birine daha okunuyo ama unttum dur bakayım
:44::44::44:
canım bana da temiz rahmin diyorlar ama bu ancak filmde cıkar bende ısrarla film istiyorumElixsir canım düşükerin kendiliğinden yani kanamalı falanmı düşüyo yoksa dr gidince dr mu sölüyo işlerin yolunda gitmediğini çünkü benimkiler 10 haftaya kadar duruyo kanama falan olmuyo ama kalp atışıda duyulmuyo dr erken dönemde olan düşüklerin kalp atışı duyulmadan olan düşüklerin genetik oabileceğini söyledi bende çok korktum işallah genetik falan deildir adetin falan düzenlimi ha rahmine bakınca hsg ye gerek olup olmadıgını söylüyor ben bu zamana kadar 3 dr gittim 3 üde rahmimin çok temiz olduğunu söyledi bunu sölememin sebebi eger birinden biri rahimimle ilgili kötü bişey söleseydi hemen hsg çektirecektim
Elixsir canım düşükerin kendiliğinden yani kanamalı falanmı düşüyo yoksa dr gidince dr mu sölüyo işlerin yolunda gitmediğini çünkü benimkiler 10 haftaya kadar duruyo kanama falan olmuyo ama kalp atışıda duyulmuyo dr erken dönemde olan düşüklerin kalp atışı duyulmadan olan düşüklerin genetik oabileceğini söyledi bende çok korktum işallah genetik falan deildir adetin falan düzenlimi ha rahmine bakınca hsg ye gerek olup olmadıgını söylüyor ben bu zamana kadar 3 dr gittim 3 üde rahmimin çok temiz olduğunu söyledi bunu sölememin sebebi eger birinden biri rahimimle ilgili kötü bişey söleseydi hemen hsg çektirecektim
elixsir sunger sevtun2 samyeli26 Miranda birsen29 elaezel
iyi geceler kızlaaar sizler nasılsınız