• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kizlar yaa benide alin dua listenize:14::14::14::14

bende size okurum:14::14::14:

arkadaşlar merhaba , bende aranıza katılmak istedim, ben iki yıllık evliyim.Evliliğimin dördüncü ayında hamile kaldım ,çok sevinmiştim ama bebeğim 12 haftalıkken karnımda öldü, altı ay sonra tekrar hamile kaldım o bebeğiminde 8 haftalıkken kalbi durdu, doktorlara gittim hiçbir sorun çıkmadı artık ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.arkadaşlar bende dualara katılmak istiyorum, nasıl katılabilirim yardımcı olursanız sevinirim, Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

geçmiş olsun diyorum arkadaşım kan pıhtılanmasına baktır derim ben :44::44::44::44:
bide duaya ebrarcım karar veriyo ayetel kürsi okunucak bebem ebrar dersiniz gelince yazın siz görür sizin yazdıgınızı ama kesin girip okunması lazım yoksa ihale bize kalıyoda:60::60::60::60::60::60:

geçmiş olsun diyorum arkadaşım kan pıhtılanmasına baktır derim ben :44::44::44::44:
bide duaya ebrarcım karar veriyo ayetel kürsi okunucak bebem ebrar dersiniz gelince yazın siz görür sizin yazdıgınızı ama kesin girip okunması lazım yoksa ihale bize kalıyoda:60::60::60::60::60::60:

ben okuyacagim sööööös veriyom:86::86:

ihaleleri basiniza birakmakta yok söööösss veriyommmm:9::9::9::9::9::9:

aynen canım hiç üzülme suan yawrum kucağımda olcaktı ama rabbım bendn çok sevdı çocuğumu allahım hayırlısı neyse onu nasip etsın bize hiç canını sıkma

sana bişey deyimmi benim bir arkadaşımın kız kardeşi dogum yaptı arife günü 10 gün yaşadı bebek kalp teymezligi varmış bide beynınde ödem varmış doktor emzir demiş arkadaşa gözünün önünde minicik kalbi kalp krizi geçirmiş yavrum geçen konuşltukta abla çok zor dedi ben dedi aldım emzirdim yıkadım vs ya öyle olsaydın ne yapardın dedi ateş düştügü yeri yakıyo gülüm be ben ogünden bugüne artık aglamıyorum çünkü ya onun yerinde ya ben olsaydım diye düşün canım ben öyle teselli ediyorum artık kendimi beterin beteri var yane:59::59::59::59::59::59::59:

karnım açççç:84::84::84:

aç açıcına dolşıyorum diet yapıyorummm:84::84:

ağlamak şstşyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84:

Allah razı olsun arkadaşım çapada tüm tahlillerim yapıldı, pıhtılaşma testleri, tiroid testi, rahim filmi, kromozom testi ama hiçbir sorun çıkmadı ,doktorum herşey normal dedi, ama yinede önlem amaçlı aspirin kullanalım bir dahaki hamileliğinde dedi bakalım hayırlısı artık.şimdilik tek umudum bu artık,Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın ,kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun inşallah.

KIZZLARRRRRRRRRRRRR
HADİ BİRAZ GÜLELİM

Uçak New York'a yaklaşırken iki pilot konuşmaktadırlar. Ne var ki mikrofon açık kalmıştır ve konuşulanlar bütün yolcularca dinlenmektedir.
- New York'a iner inmez, önce ılık bir banyo yapacağım. Sonra buzlu bir duble viski içeceğim, sonra da o sarışın saçlı, uzun bacaklı hostesle...
Bunları duyan sarışın saçlıi uzun bacaklı hostes hemen pilot kabinine doğru koşmaya başlar. Yaşlı bir yolcu, hostesin yolunu keser:
- Acele etme kızım. Bırak da rahat rahat viskisini içsin

aç açıcına dolşıyorum diet yapıyorummm:84::84:

ağlamak şstşyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84:

bende diyet yapiyorummm:56::56::56::56:

cunkuu ben bir obeziiiimm:84::84::84::84::84::84:

zayiflarmiyim dersiniz???bogazimi tutarsam olarrr emme tutameyruuuuumm:84::84::84::84::84::84::84::84:

sana bişey deyimmi benim bir arkadaşımın kız kardeşi dogum yaptı arife günü 10 gün yaşadı bebek kalp teymezligi varmış bide beynınde ödem varmış doktor emzir demiş arkadaşa gözünün önünde minicik kalbi kalp krizi geçirmiş yavrum geçen konuşltukta abla çok zor dedi ben dedi aldım emzirdim yıkadım vs ya öyle olsaydın ne yapardın dedi ateş düştügü yeri yakıyo gülüm be ben ogünden bugüne artık aglamıyorum çünkü ya onun yerinde ya ben olsaydım diye düşün canım ben öyle teselli ediyorum artık kendimi beterin beteri var yane:59::59::59::59::59::59::59:

aynen canım rabbıme onun için dua edıroum ınan çok zor allahım kımseye yaştmsın cok acı çocuğunun yüzü hep gözünün önune gelır ben bakmadım yawruma bakamdım içim el vermedı cnaım

canım hoş geldin aramıza arkadaşlar eklerler seni listeye
canım 2defa gebelik yaşayıp bu gebeliklerin düşükle sonuçlanmasının bir sebebi olmalı
bir araştırma has gidip tekrarlayan düşükler için yapılan tastlerini teklerini yaptırmalısın
sebin öğrenilmesi sonraki gebeliklerde neyle mücadele edeceğinizi bilmeniz açısndan iyi olur

teşekkür ederim canım, bütün testleri yaptırdım canım çapada pıhtılaşma falan da yok bende bu yüzden ne yapacağımı şaşırdım yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum,Rabbim hepimize sabır versin dualarımızı kabul etsin inşallah.

haklisin sevtuncum,dilerim rabbim sana en yakin zamanda hayirli evlatlar versin,mutlulugunu artirsin,uzulme bir akrabamiz vardi 10 yil cocugu olmadi ama 10 yilin sonunda kadin 3,4 yilda arka arkaya 3 cocuk dogurdu,,herseyin vakti saati var istee..
rabbim kabettiklerinle cenntte kavustursun.yerine saglikli sihhatli bu dunyada o evlatlarinin acisini unutturacak yavrular versin sevtunum:29::29::29::29::29::29::29:

ah canım allah razı olsun güzel dileklerin için öpücü hakkettin hadi gel gel öpecem nanaktan:38::38::38::38::38:

allah razı olsun arkadaşım çapada tüm tahlillerim yapıldı, pıhtılaşma testleri, tiroid testi, rahim filmi, kromozom testi ama hiçbir sorun çıkmadı ,doktorum herşey normal dedi, ama yinede önlem amaçlı aspirin kullanalım bir dahaki hamileliğinde dedi bakalım hayırlısı artık.şimdilik tek umudum bu artık,rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın ,kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun inşallah.

canım benm kız kadeşimde 2 defa bebği karnında öldü
kız kardeşim bütün teştlerini yaptırdı ama bir şey çıkmadı son 4 yıldırda yeni bir gebelik olamadı bu yıl 2kez aşılama yaptırdı yine olmadı
şimdi tüp bebk raporu çıkartıyor bazan hiç sebepte olmuyor
inşşşş bundan sonrak, gebeliğin doğumla sonuçlansın

Aç açıcına dolşıyorum diet yapıyorummm:84::84:

Ağlamak şstşyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84:

kızlarrrrrrrrrrrrr
benimde diyet yapmam gerekiyorrrrrrrrrrrrrr
57 kilo oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama bir türlü başlayamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam
Hem isteyip de Hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa
Evli olup bekar kalsam
Çalışmadan zengin olsam
ÇOK YİYEREK ZAYIFLASAM

Sevgilimden ayrılmadan her gün yeni aşk yaşasam
Gizli olsa herkes bilse.

sen yine 57 ben 80senlere gidiyorum offf offfffffffff:84::84:

çokta acııım:43::84:

kız bıraksam 100 olurdumda bırakmıyorum:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Allah razı olsun arkadaşım çapada tüm tahlillerim yapıldı, pıhtılaşma testleri, tiroid testi, rahim filmi, kromozom testi ama hiçbir sorun çıkmadı ,doktorum herşey normal dedi, ama yinede önlem amaçlı aspirin kullanalım bir dahaki hamileliğinde dedi bakalım hayırlısı artık.şimdilik tek umudum bu artık,Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın ,kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun inşallah.
amin canım benim :16::16::16::16::16:
KIZZLARRRRRRRRRRRRR
HADİ BİRAZ GÜLELİM

Uçak New York'a yaklaşırken iki pilot konuşmaktadırlar. Ne var ki mikrofon açık kalmıştır ve konuşulanlar bütün yolcularca dinlenmektedir.
- New York'a iner inmez, önce ılık bir banyo yapacağım. Sonra buzlu bir duble viski içeceğim, sonra da o sarışın saçlı, uzun bacaklı hostesle...
Bunları duyan sarışın saçlıi uzun bacaklı hostes hemen pilot kabinine doğru koşmaya başlar. Yaşlı bir yolcu, hostesin yolunu keser:
- Acele etme kızım. Bırak da rahat rahat viskisini içsin
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
bende diyet yapiyorummm:56::56::56::56:

cunkuu ben bir obeziiiimm:84::84::84::84::84::84:

zayiflarmiyim dersiniz???bogazimi tutarsam olarrr emme tutameyruuuuumm:84::84::84::84::84::84::84::84:
kız kaç kilosunki:44::44::44::44::44::44:
aynen canım rabbıme onun için dua edıroum ınan çok zor allahım kımseye yaştmsın cok acı çocuğunun yüzü hep gözünün önune gelır ben bakmadım yawruma bakamdım içim el vermedı cnaım
amin canım acısı çokzor vallahi:14::14::14::14::14::14::14:

Back
X