adam haklı vallahi önceden ben başında oturunca kzıyodun hiç benle vakit geçirmiyodun diyodun dedi şimdide sen başından kalkmıyosun bende söz verdim şurda ocaga ne kaldı canım dedim
ozaman girmem sen evdeyken dedim anladın sen onu
ya kızlar kardelen operasyon olcaktı bugün çok merak ettim inşallah iyi geçmiştir sorun yoktur umarım
kızlarrr benimkide yeter artık sen benimle yoksa pc ile evisin yüzünü göreyim diyor
sabah erken gidicem dedi akşam girer haber ederim size dediama ben çıkarsam giremicem birdaha mercimegim sag olsun
aman ne olsun kuuzm yaaa sıkılıyorumyeter yetmezim hoş geldin bebem ne var ne yok bebem
canım ben istanbuldayımda mersinliyimhemşoyuz senle
ya orda hava çok soğuk olmaz ama belkide hasta olucaksın canım
yaa işte kızdığımız şeyleri yapmamamız gerek
anladım ben onu canım ama sırf o iş değil yani paylaşımda olması gerekiyo şu internet çıktığından beri evlerde muhabbet olmuyo bee
aman ne olsun kuuzm yaaa sıkılıyorum
canım ben tarsusluyum sen neresindensin
evet aslında soğuk olmaz ama nedendir bilemiyorum ayaklarım ısınmıyor
ben mersin merkezdenim canım yıllardır gitmedim ama özledim memleketimi
bak onu dogru dedin vallahi bu eve girdi gireli eşimle hiç vakit geçiremiyorum adamın atkısı bereside kaldı öremiyorum ya
ban ne dese haklı adam ne deyim geçen ikimizde girmedik mısır patlattık tv seyrettik oturduk sarıldık birbirimize ne özlemişim be onunla zaman geçirmeyi yagüldük eylendik geçen dedim gene yapalım bak ben girmiyorum dedim oda tamam dedi şu oyuyun hallediyim otururuz dedi baktım sabah olmuş
güle güle canım allaha emanetsinben çıkıyorum yassı okundu beni özleyin anacım size iyi muhabbetler
evet büyükşehirlerde yaşamak zor ama mecburuz işteevet yaaa ben bir kaç kez gititm istb ankaraya falan yaşamam gibi geliyor
buralar çok yalın sade şehirler buralada yaşamak kolay
(ank akşam trafine takılmıştık rabbim fecci bir şeydi )
selam ebrarım nasılsın duaları okudum cnm işaretlersn.
güle güle canım allaha emanetsin
evet büyükşehirlerde yaşamak zor ama mecburuz işte
aslında sizler çok şanslısınız kıy*****i bilin canım
hoşgeldin kuzum nerdesin sen ya adet oldunmu merak ettim seni
valla ebrarım giremiyom artk pek bende özledim iş muhabbeti vardıya benim onla uğraşıyom sınava grdm kazandm tatlm adet olmadım testte yaptm çıkmadı bende anlamadım bu ay ilaçlarmı yaptı naptı ne ama müjde verem yine kızkardeşim hamile..
ayy demek işe başlıycaksın hadi hayırlısı canım çok sevindim
demek teyze olucaksın gözünüzaydın canım dilerim busefer sağlıkla alır kucağına
kaç gün geçti afedim kandamı baktırsan acaba canım
selamlar canlar amaaaan yanarım yanarım da şu dualara becerip ne girebildim ne okuya bildim amansız dert öldürdü beni de duyun ya bende dualara katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?