Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

CİCİ35 ben o gün sana çok sordum bir kutumu diye
ama görmedin sanırım bende vardı kargoyla göndereyim diyecektim
senden cevap gelmedi canım

ciddimisinn inan kii görmedimm canımm yaa tühhh keşke özelden msj atsaydınn kimsede bişi demedi amaa :5::5:

çokkk saoll canımmm düşündüğün içinn allahh razı olsunn

allahh korusun canımm tabikiii hamişş olucaksınnn sıkılma senn:69:
inşallah cicimmm,inşallah.
hoşgeldin canım sagol nasılsın...

tamam canım cevap verdigin icin sagol amin inş sorunsuz hamile kalıp saglıklı dogururuz bebişlerimizi...
inşallah çok yakın zamanda olur pelincim,artık dayanma sınırlarım tükendi sanki.
canım benim gittiğim dr ben (başka biR formda arkadaşlarım mutlaka yaptır diye baskı yaptılar allah razı olsun onlardan )pıhtılaşmaya ve genetiğe baktırmak istiyorumdediğimde gerek yok dr rapouyla genteik sorun ar dese neolacak dedi pıhtılaşmaya gelince biz zaten transferden sonra sorun olur diye ilaçlarınzı veriyoruz dedi
ama ben gittim başka bir ünvrts has bu tekikleri yaptırdım
inan bana bir çok kişi yaşıyor böyle olumsuzlukları
sakın bırakma kendini
yetercim,benim dr umda,genetik bozukluk çıksa napcaksın,gerek yok dedi,zaten tüp bebek yaparken döllenenlere bakıyolar bildiğim kadarıyla,o yüzden yaptırmadım ama ben doğal gebelik yaşayabildiğim için,devamı gelmediği için,bana baştan çare bulmaları gerek ve tüp bebeğe başlamak için,önümde iki tane aşılama var,ya aşılamada tutar ve gene düşerse.
ben şimdilik folbiol+coraspin kullanıyorum,rabbim şifa versin.

inşallah çok yakın zamanda olur pelincim,artık dayanma sınırlarım tükendi sanki.

yetercim,benim dr umda,genetik bozukluk çıksa napcaksın,gerek yok dedi,zaten tüp bebek yaparken döllenenlere bakıyolar bildiğim kadarıyla,o yüzden yaptırmadım ama ben doğal gebelik yaşayabildiğim için,devamı gelmediği için,bana baştan çare bulmaları gerek ve tüp bebeğe başlamak için,önümde iki tane aşılama var,ya aşılamada tutar ve gene düşerse.

canım benim dayancaz tabiki allahtan umudumuzu kesmiycez... hem hamile kalmak önemli degil saglıklı bir gebelik gecirmek önemli ...allahımın izniyle inş bizlerde saglıklı hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alcaz canım:38:

kardeln benim kız kardeşimde 2 düşük yaşadı buradaki dr gerek görmediler araştırma has gidince oradakş dr (kız kardeşim bebkler ölünce kürtaj oldu)kürtajları burada olsaydınız bebği patolojiye gönderirdik
çok saçma 2 3 defe düşük olmadan araşırmaya gerek demleri dedi
ve kardeşimde kendisi yaptırdı bütün araştırmaları

şereler koçciş geldi ben kaçar yemek hazırlayayım ona:31::31::31::31::31::31::31:
3 gündür yoktu kocişim :69::69::69::69::69::69::69:

selam canlarımm geçmişi şimdilik okuyamadım.yeni girdim çünkü ve az sonra kardeşçigim geliyo.evde elektrikler kesilmiş ev sogudu diyo bana geliyolar inşallah burada da gitmez tunişim üşümesin canım o benim...neyse çok konuştum öptüm hepinizi

sevtun balım canım arkdaşım duaları okudum işaretleyebilirisn umarım ii gelır alllahın iznyle dualarımız kabul olsun yarın ben duaya kataılamaybilrim annemın doktor işleri var çok öptüm

kızlar valla bu gün çok yorgunum bi o kadar da mutlu yarın hafta sonu için memlekete gidiyoz anamı görücem çok özledim

Back
X