Ben kactım zaten herkes uyuyor galıba bılgısayarın basında hadı ıyıgeceler![]()
iyi geceleeeer uyumuyoruz burdaydık aslında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kactım zaten herkes uyuyor galıba bılgısayarın basında hadı ıyıgeceler![]()
iyi geceleeeer uyumuyoruz burdaydık aslında![]()
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar. bilgisayarım bozuktu giremedimnasıl gidiyor var mı güzel haberler ?
![]()
yapma yaaaa,kız kestaneye dayanamam,keşke yanında su içerim,ama geleyim aç kapıyıebrar nerelerdesin kuzum özledım seni yaaaaa gel ıkı büyük çay devirelim.
kardelen kuzum bu sefer şeker çok merak etme kalmaz dıyeee temam mııııı hdi ucagınıza atlayın gelınnnn bak kestane de var fırında yapılmıs hemde.....
tamam canım,arada hepimiz dalgınlaşabiliyoz,hayırlı geceler.Slm kızlar nasılsınız kardeloşum neden ıkı kez güncellemıssın demıssın lısteyı farkındamıydın bı desen dalgınlık ıste senın yazını görünce farkettım
yoğunum canlarım bgnlerde umarım ıyısınızdır
Ebrarcıgım benım duama bıttı yaz cnm sabah erkenden okucam duadad burda olurum ınsallah
Ben kactım kızlar yorgunluktan gözlerım kapanıyor ıyıgeceler hepınıze![]()
boncuğum hoşgeldin canım merak ettim seni yoğunsun galibaSlm kızlar nasılsınız kardeloşum neden ıkı kez güncellemıssın demıssın lısteyı farkındamıydın bı desen dalgınlık ıste senın yazını görünce farkettım
yoğunum canlarım bgnlerde umarım ıyısınızdır
Ebrarcıgım benım duama bıttı yaz cnm sabah erkenden okucam duadad burda olurum ınsallah
Ben kactım kızlar yorgunluktan gözlerım kapanıyor ıyıgeceler hepınıze![]()
olsun eşin haklı dinende caiz değil zaten iyi etmişsin boşver sen pişirmişsin onlar yesin iştehoş geldin bebem belki giremem dedim ama benim mercimek kafamı döndürdü yarının yemeklerini yaptım çünkü işçiler gelsin annecigime gidicem 3 kişi gelicekler eşim dedi sabah gidersin onlar gelmeden dedi ben yediririm dedi biraz huysuzz o konuda ne bekar arkaşını getirir eve nede tanımadıklarını alır içeri ben bu adamla ne yapıcam bazen dayaklık heşimdiden amin diyorum canım arkadaşlarıma
![]()
hayrolsun kuzum ya azcık oku kendini rahatlarsın inşallahbilmıyrum kuzum ya yolundadr inş ama içim çokkk sıkılıyoooooo
hoşgeldin kaçak bende diyorum nerde bu hatun demek pc bozuktu biz iyiyiz sen nasılsın canımuzun bir aradan sonra merhaba kızlar. bilgisayarım bozuktu giremedimnasıl gidiyor var mı güzel haberler ?
![]()
boncuğum ben araştırıcam ama noel baba olmazsa sevinirim yaa yani kendi adıma belki yadırgarsınız beni ama ben çok hoş bakmıyorum .çam ağacı veya geyik olabilirde diğeri olmasın mümkünse kuzumKızlar bıde sızden bısıy rıca etcem bana yrn ıcın yenı yılla ılgılı hareketlı avatralar bulurmusunuz bende bakcamda belkı sız farklı bısıyler bulursunuz hedıye noel baba cam agacı geyık falan ıste lısteyı degıstırıcem eger bulabılırsem güzel bısıyler :82:
ıyıyım ezgıcıgım cok sagol cnm sen nasılsın
yapma yaaaa,kız kestaneye dayanamam,keşke yanında su içerim,ama geleyim aç kapıyı
tamam canım,arada hepimiz dalgınlaşabiliyoz,hayırlı geceler.
ebroşum selam,kızlar selam,ben aslında zaten burdaydımda,o ara bi arakadaşla yazıştık,kaldı burası.![]()
yapma yaaaa,kız kestaneye dayanamam,keşke yanında su içerim,ama geleyim aç kapıyı
tamam canım,arada hepimiz dalgınlaşabiliyoz,hayırlı geceler.
ebroşum selam,kızlar selam,ben aslında zaten burdaydımda,o ara bi arakadaşla yazıştık,kaldı burası.![]()
hoşgeldın canım nasılsınnn..
hoşgeldin kaçak bende diyorum nerde bu hatun demek pc bozuktu biz iyiyiz sen nasılsın canım
valla ebrarım öyle oldu ama nihayet dönebildim. ben iyiyim yaa bi değişiklik yok işte. 5 aralıkta hastalandım... daha tık yok bizde:86: varmı arkadaşlardan güzel haberler
slm arkadaşlar allah dualarımızı kabül etsim rabbim kucaklarımızı bomboş bırakmasın rabbim daha kötü çaresi olmayan sıkıntılardan uzak tutsun mübarek muharrem ayının hürmetine bütün herkesin gönlündeki en çok istenileni nasip etsin AMİN......
kızlar ben kacıyorum kurtlar vadısı bıttı eşim yatalım dıyo bende bugun yorgunum zaten uyumak istyrm ama içim daralaıyo boyle zamanlarda uyuymam napıcm bılmıym yaaa
hadi ıyı geceler sizeeee öpüyrmmm herkesiiiiii
ezgicim,iş hayatın nasıl gidiyo?