pelinim haklısın canım.eşin ne diyosa onu yap o zaman...en azından bu ay korun canım.duaların için sagol canım inşallah hepimiz en yakın zamanda hamile kalırız

bu arada çgumuzdan aynı şeyi duydun yani en azından hamile kalabildigini biliyosun artık dedik çogumuz..yanlış anlama kendi adıma canım akıl verir gibi düşünme..onun üzüntüsü ayrı biliyorum..insan olayın içindeyken saglıklı düşünemiyo...sana rahatlık versin diye fikrimi dedim..öptüm canım
bilmiyorum ki bitanem sabah kötüydüm işe gittim hala aynıyım..belli bi saate kadar iyi degildim sonra biraz anam geldi onunla oturduk iyi oldum azcık..şimdi iyiyim merak etme kuşum benim
ayy ebrarım canım benim..ALLAHIM hayırlara çıkarsın inşallah ya...okudugum anda gözlerim muslukları açtı

inşallah bir kızın olurda adınıda YAGMUR koyarsın:))seninki gelecek yakında çok inanıyorum canım.
sevtunum bende kızlar gibi dicem canım..barış ama mesafeni koru..bu barışmayı da onun için degil kendin için yaptıgını hissettir ona..Allahtan korkarım ben küslük yakışmaz de.birlikte girdiginiz ortamlarda gerilmemiş olursun artık..kendine iyilik yapmış olucan aslında..çünkü küs olunca bir araya geldiginizde ne yana bakacagını şaşırır insan..daha bi kinlenir..olsun dedigi gibi büyüklük sende kalsın tatlım...
aa halem hayırdır inşallah yaa..yerleşme falan olmasın dicem ama..adetin biteli daha çok olmamış..hayırlısı inşallah..doktora git mutlaka..bi arkadasın dediginede katılıyorum cibel demişti sanırım kist olabilir..inş degildir tabi.bide sen yakınlarda sogan suyu kullandınmı cnm ara kanama yapabilir.
CİCİ hayır olsun inşallah canım yaa..bende okuyunca etkilendim..bide senin elbisen varmış üzerinde he..ay Allahım inşallah öyle tatlı bi kız çocugu versin sana canım.amin.
oo tostişim çok fazla yogunsun sen canım...kolay gelsin sana öpüyorum tatlım
çok sevindim canımm..insan böyle güzel şeyleri okuyunca içinden bi yük çıkıyo sanki..bana öyle oluyo bilmiyorum...MAAŞALLAHHH diyeyim kocamanından
kayram canım,barıştıgınıza sevindim..zaten küs kalınmaz yaa..bizde öyleyiz bi barış bi küs:)))
sıkıntım geçti sayılır canım..sagolasın...görüşürüz taklım mucukkk