Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canım aynen öyle 3 lü yüzünden kafası karışıp da amniyosentez yaptıran arkadaşım da var ki 2 li testi iyi çıkmıştı... benim gerek olmadığını söyledi dr um direk 4lü yaparız dedi o da 20 haftalarda yapılıyormuş zaten....

kızzzz derin ben geldim diye mi gidiyonnnn???:84:

canım sagol inşallahh...hepimiz kalalım inşallah..bu arada iyileşiyosun inşallah cnm.
ay kaçtım yazdıkça yazasım geliyo oturdum kaldım gene..:10:

kız nereye gidiyosun anca görüşebildik :48:çok şükür biraz daha iyiyim:79::79::79:[/QUOTE]
gene geldim kızlar..kızarmaya bıraktım geldim arada bakarım:)))

derincim,güle güle canım,sen gelene kadar ben gitmiş olabilirim,erken yatcam bende bu günden sonra,öpüyorum seni.

ayyy benim sürekli netim kopuyor kızlar delüüü olcammmm:84:
ay noluyo yaff bizimde tv arada gidiyo geliyo sinyal kayboluyo havadan mı acep..
kız hakketten bir sorun var niden acep offffffffffffff:59:valla nasıl yaptığımı bende bilmiyorum hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60::60::60:

iiveettt :9: ama ben biliyom..yazarken tam altına degilde araya kaçıyo yazdıgın sanırsam ondan öyle geliyo :74:

kız hakketten bir sorun var niden acep offffffffffffff:59:valla nasıl yaptığımı bende bilmiyorum hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60::60::60:
ya baştaki,ya sondaki parantezi siliyosan,öyle oluyo canım,altına tıklaman gerekiyo alıntının.
slmmmmm arkadaşlar nasılsınız
slm haticecim,hoş geldin
yaww bu kardeloş nereye kaçıp geliyo bi bakam da sürükleyim topice onu ben durun az..:1:

burdayım kuzu,boş dururken bakınıyom öteye,beriye.:32:

selam canım hoş geldin çok şükür sen nasılsın :48:

iiveettt :9: ama ben biliyom..yazarken tam altına degilde araya kaçıyo yazdıgın sanırsam ondan öyle geliyo :74:

vallahi benim bir suçum yok herşey kendiğilinde oluyorrr:26:[/QUOTE]

hoşbulduk cnm idare eder iiiii diyelim:71: iiiii olalım be arkadaşım :16::16::16:

ya baştaki,ya sondaki parantezi siliyosan,öyle oluyo canım,altına tıklaman gerekiyo alıntının.
ondan mı ki hııııııııı bidaha daha dikkatli olurum :1:

Back
X