Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

samyelicim kız korkma canım canın hiç acımıcak bende çektirdim acımadı yani:icecream: geliyim elinden tutuveriyim kuzum yaw:teselli::teselli:

aa demek gidiyosun hayırlısı kuzum arada girersin habersiz bırakma bizi olurmu canım

valla benim büyüyüp çatlıyodu ama 6 ay kullandım
biray daha veriyodu dedim yok istemiyorum
bu kiloları nasıl aldım hep ilaçlar sayesinde

evet canım sonunda gıdıyorum allah izın verırse tamam bitanem ara sıra haber vermek ıcın gırerım kocaman opuyorum seni tatlım

besmele1.gif
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SAMYELİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn rabbimm inşallahh samyeliminn bebişini göbişine koymuşturr bizlerlede güzel haberi paylaşmasınıı nasipp eder inşallahh rabbimm en hayırlısından en saglıklısından nasipp etsinn rabbimm emeklerinii boşa çıkarmasınn aminnnnnnnnnnnn
sendende razı olsun samyelim...çok az kaldı teste heyecanlanıyorum kız inşallah vardır tutmuştur:)

GULHAYALİMMMM dimek diken diken oldun delüükaydirigubbakcemile3valla senin içine heyecan geldiyse benim de geldi şimdi:))ama hayla tesy yaptırmıyom içimden gelmiyo hiçboshayallersmile

aslında bende kaçıcam kızlar...başım agrıyor çok..daha da agrımaya başladı oturunca..erken yatayım bugün de uykumu alıyım biraz.bu hafta izin de kullanmıyorum pazar kullanıcaz çünkü...

ebrarım gelirsen öpüyorum seni canım benim.opuyorumnanaktan
kardeloşum da girmemiş gene yaa..delüm inşallah iyisindir :çok üzgünüm:
gulhayalim cnm inşallah sende biraz iyileşmişsindir tatlım...opuyorumnanaktan
tüm kızlar hepinizi çok öpüyorum ALLAHA EMANET OLUN...opuyorumnanaktan
kuzumm vallla tiken tikennimm halennn bi heyecann var içimdeee inşallahh alırız güzel haberini canımm rabbimm duysunn inşallahh rabbimm güldürsünn o güll yüzünüüü aminnn ben şükürr daha iyiyim kuzumm az önce dull aldım rahatladım biraz gündüz girdim biraz baktım geçmişede gece yazılara duaya bakamadıydım ama ettim samyelimin duasınıı rabbim kabul etsin inşallah şimdide tekrar alıntıyı okuyup yaptım duamı rabbim güldürsün
KARDELEN 49 için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.....................20
DERİN......................20
KARDELEN..............20
ALEYNA...................20
DERDA.....................20
TURKUAZ..................20
LEYLA.......................20
TUĞÇE......................20
HALE........................20
AFED........................20
BULUT.......................20
NANELİŞKR...............20
HAYAL......................20
SAMYELİ..................20
BİRSEN.....................13
KIZLAR 20 TANE EKSİK VAR OKUMAK İSTEYEN OLURSA
HABER VERSİN
DUAMIZ CUMA AKŞAMI

ben okudum canımm gündüz görmüştüm az önce duş aldım kırmızı görmeden okuyayım ddim rabbim kabul etsinn çok falza giremedim geçmişee eşim gelecek duayı okudumu yazayım diye geldimm çıkacamm

Hosbulduk sevtunum sende hosgeldın nasılsın kuzum bu arada tlfondan yazmak zor canım kusura bakma

Hosbulduk sevtunum sende hosgeldın nasılsın kuzum bu arada tlfondan yazmak zor canım kusura bakma

iyiyim çok şükür canım yaw artık kimse beni kıramıyo lafı sokuyorum vallahi:jeyyar::jeyyar: beni üzeni bende üzüyorum insan görmeyince daha mutlu huzurlu oluyorum benolumunekankayizsmile

Samyelıcım duana yurekten amin dıyorum ins mınıgin bebısın daha fazla bekletmez ve hemen gelır hayırlısıyla canım...

sizler bana yetiyosunuz zaten canlarım gerisi boş boşver :icecream::icecream: benim dostum cebimmiş onu anladım insanlar cebimi seviyomuş o ne demek biliyomusunuz milleti çagırıcan yediricen içirincen ozaman iyisin işin düşsün çagır kimsecikler yok karar verdim eger allah nasip ederse begegim olursa gene kimseyte demicem çünkü kimseye ihtiyacım yok bir ben bir eşim bir bebek birde aqilem yeter bana demi canlarım ben hep derim kötü günümde olmayan yanımda iyi günümde hiç olmasın demi haksızmıyım canlarım biz bize yeteriz demi ailecek:roflol::dance:

iyiyim çok şükür canım yaw artık kimse beni kıramıyo lafı sokuyorum vallahi:jeyyar::jeyyar: beni üzeni bende üzüyorum insan görmeyince daha mutlu huzurlu oluyorum benolumunekankayizsmile

iyı olmana sevindım canım haklısın bu devırde oyle oluyo malesef insanlar uzmekten cekınmıyo bızlerde karsılık vermek zorunda kalıyoruz eee sonucta bizde insanız bıyere kadar dayanabılıyoruz...

yoğun bir gündü yorgunum :sinifsinif:
karnımda aç birazdan eve gidicem yemekte yok :sinifsinif:
sen neler yapıyorsun canım

canım benım ya kıyamam ben yollayım sana yemek...bende napıyım kaynanamdayım oturuyoruz hep beraber sobayıda kurmus sıcak aranıyo valla havalar anında sogudu...

Back
X