Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

valla biz keyif yapıoz kocişler çalışıo :52: :52:

öle valla ama onlara çok üzülüyorum onlar soğukta sıcakta bizim için çalışıyo biz evde rahat rahat oturuyoruz ama bi yandanda kendimizi düşünüyorum e buda bizim bir yandan hakkımız şöyle ki bizde onların çoçuklarını taşıyalım diye uğrasıyoruz :52::52::52::52:

Naber kızlar miranda hamileymiş öteki topikte tebrik ettim ama burdanda yazıyım dedim.Allah tamamına erdirsin...Sizler nasılsınız ben toparlanıyorum yavaş yavaş 2.rapor bilgisi olan yokmu kızlar ya

öle valla ama onlara çok üzülüyorum onlar soğukta sıcakta bizim için çalışıyo biz evde rahat rahat oturuyoruz ama bi yandanda kendimizi düşünüyorum e buda bizim bir yandan hakkımız şöyle ki bizde onların çoçuklarını taşıyalım diye uğrasıyoruz :52::52::52::52:

haklısın canım ama erkek olmakta kolay değil bir nevimecburlar :52: :52:

banu hg canım:)))

hepinize iyi geceler kızlar ben çıkıyorum.kocişe tost yapim sorada yatarız zaten.bugun ovulasyon günü de :1::1: by by:79:
hadi bakalım ay sonuna güzel haberler ver bol çalış
ne yapayım koçişi kaldırdım yedirdim içirdim işe gönderdim hemen geldim yanınıza

birsencim hsb canım ben iiyim işta koşturdum koşturdum geldim yanınıza sen nasılsın canım bebiş ne kadar oldu
bende iyiyim canım uğraşıyoz işte bebiş 18 hafta bitmek üzere şimdilik iyi inşallah böyle devam ederiz
Naber kızlar miranda hamileymiş öteki topikte tebrik ettim ama burdanda yazıyım dedim.Allah tamamına erdirsin...Sizler nasılsınız ben toparlanıyorum yavaş yavaş 2.rapor bilgisi olan yokmu kızlar ya
evet miranda hamile canım darısı hepinizin başına rapor için bilgim yok canım

tabi canım orası öle ben çalışmak istedim bu güne kadar izin vermedi şimdi izin verdi ama iş yok bi işe girmeyi çok istemiştim

banu hsg canım nasılsın

valla canım bana çalışmak deme o yöndende yıkım yaşıorum bu aralar :((((

okadar emek verdim kpss ye çalıştım amaaa eşim izin vermiooo çalışmama :((((

derdam nasılsın kız bebişin nasıl dr gittinmi gösterdimi bıcırık

evet hasretcim doğru diyorsun çalışmasalar çok kavga ederdik heralde ama eşimin çalıştığı yer her yıl 1 2 aylık çıkış veriyor o günler zor geciyo

Back
X