canım o testlerle umudunu yitirme yapma artık doktara gidene kadar kan testi kesin sonuç verir
dayanamıomki canım yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o testlerle umudunu yitirme yapma artık doktara gidene kadar kan testi kesin sonuç verir
dayanamıomki canım yaaa![]()
hasret demin senin dediğin gibi çay demledim gel beraber içelim![]()
canım sık dişini biraz şurda ne kaldı pazartesiye sen koçişinle ilgilen![]()
afiyet olsun canımm canım cekti valla :)) bende kek yapmıştım buyur güloo :)))
hahah kocişş uçtu gittiişe datlum yaaa![]()
canım sende benim gibisin ha gece ylnız ya ben yalnız olmayı hiç sevmiyorum![]()
valla biz keyif yapıoz kocişler çalışıo![]()
![]()
öle valla ama onlara çok üzülüyorum onlar soğukta sıcakta bizim için çalışıyo biz evde rahat rahat oturuyoruz ama bi yandanda kendimizi düşünüyorum e buda bizim bir yandan hakkımız şöyle ki bizde onların çoçuklarını taşıyalım diye uğrasıyoruz![]()
evet canım yaaa yanlızlık kötü oluo bende sevmem((( insanın uykusuda gelmioooo
haklısın canım ama erkek olmakta kolay değil bir nevimecburlar![]()
banu hg canım:)))
aynen canım yatakta 1 saat dönüyorum[/QUOTE
aman canım çalışsınlarda bunada rağzıyız![]()
![]()
hadi bakalım ay sonuna güzel haberler ver bol çalışhepinize iyi geceler kızlar ben çıkıyorum.kocişe tost yapim sorada yatarız zaten.bugun ovulasyon günü deby by:79:
bende iyiyim canım uğraşıyoz işte bebiş 18 hafta bitmek üzere şimdilik iyi inşallah böyle devam ederizne yapayım koçişi kaldırdım yedirdim içirdim işe gönderdim hemen geldim yanınıza
birsencim hsb canım ben iiyim işta koşturdum koşturdum geldim yanınıza sen nasılsın canım bebiş ne kadar oldu
evet miranda hamile canım darısı hepinizin başına rapor için bilgim yok canımNaber kızlar miranda hamileymiş öteki topikte tebrik ettim ama burdanda yazıyım dedim.Allah tamamına erdirsin...Sizler nasılsınız ben toparlanıyorum yavaş yavaş 2.rapor bilgisi olan yokmu kızlar ya
tabi canım orası öle ben çalışmak istedim bu güne kadar izin vermedi şimdi izin verdi ama iş yok bi işe girmeyi çok istemiştim
banu hsg canım nasılsın
evet hasretcim doğru diyorsun çalışmasalar çok kavga ederdik heralde ama eşimin çalıştığı yer her yıl 1 2 aylık çıkış veriyor o günler zor geciyo