• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hasrettttttttttt kız gebe miisiin yoksam sen bakem hıııııııııııııı:79::80::79::80:

oh valla ne güzel canım can boğazdan gelir afiyet olsun kocişinle pizza keyfi yapınnn:56::56::56:[/QUOTE

saol cnm benim saat 7 de yedik yemeği acıktık buzdalobının üstündede pizzacı kartını görünce eşim dayanamadı :52::52::52::52::52:bu saatte

evet canı eee tabi geceler uzun otur otur zaman geçmek bilimiyo .valla biz de bu akşam arkadaşlar oturmaya gittik o da sağlosun dünyaları yapmış tıka basa doluyuzzzzzzzzzzzzz:52::52::52:

hiracım dalga yapıom ya amahepiimizin hali bu hamilemiyimdeğilmiyimyok canım değilim ama belirtiler var :60: :60:

inşallah ecmm ya dua et banaaaa :)))

nihan yok g değilim hamile ama şüphelenios ecyle :)) çıldırmaya az kaldı bebişimnerde :60::60: :60:

hiracım dalga yapıom ya amahepiimizin hali bu hamilemiyimdeğilmiyimyok canım değilim ama belirtiler var :60: :60:

nihan yok g değilim hamile ama şüphelenios ecyle :)) çıldırmaya az kaldı bebişimnerde :60::60: :60:

inşallak datlum benim ya. ne gibi belirtilerin kuşum yaaa

evet canı eee tabi geceler uzun otur otur zaman geçmek bilimiyo .valla biz de bu akşam arkadaşlar oturmaya gittik o da sağlosun dünyaları yapmış tıka basa doluyuzzzzzzzzzzzzz:52::52::52:

aynen cnm ohhhh sizede afiyet olsun

:60::60::60::60::1::1::1::9::9::9::9::54::54::54::55::55::76::76::76::24::24::24::27::27::52::52::52::53::53::40::40::40::39::39::39::17::17::17::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım dualarım seninle canım bi doktora gitinmi gerceği öğreneceğiz inşallah

inşallak datlum benim ya. ne gibi belirtilerin kuşum yaaa

ahhh sorma tatlımm ne belirtim yokki eveeet hiçbi belirtim yokk :60: :60: göğüs aürısı var birazz idrara sık çıkıom regl gecikti iştahım açıkkk kasık bel ağrısı başkada bişiyyok :((((

ben kaçıorum canlarrrr iii geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr
sohbetiniz bol olsun sizin yatmaya niyetiniz yok ellaham

ahhh sorma tatlımm ne belirtim yokki eveeet hiçbi belirtim yokk :60: :60: göğüs aürısı var birazz idrara sık çıkıom regl gecikti iştahım açıkkk kasık bel ağrısı başkada bişiyyok :((((

canım sen pazartesi git bakalım bi doktora inşalh iyi haberler veriri.ama sakın pikopata bağlama heeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52:

ben kaçıorum canlarrrr iii geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr
sohbetiniz bol olsun sizin yatmaya niyetiniz yok ellaham

canım nereye ya daha yeni basladık bak ben yarın yokum

neyse ii geceler allah rahatlık versin

Back
X