çatlak yaaaa![]()
![]()
![]()
napıyım şekerim ya çıldırmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeeeeeeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlak yaaaa![]()
![]()
![]()
napıyım şekerim ya çıldırmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeeeeeeeee![]()
oh valla ne güzel canım can boğazdan gelir afiyet olsun kocişinle pizza keyfi yapınnn[/QUOTE
saol cnm benim saat 7 de yedik yemeği acıktık buzdalobının üstündede pizzacı kartını görünce eşim dayanamadıbu saatte
oh valla ne güzel canım can boğazdan gelir afiyet olsun kocişinle pizza keyfi yapınnn[/QUOTE
saol cnm benim saat 7 de yedik yemeği acıktık buzdalobının üstündede pizzacı kartını görünce eşim dayanamadıbu saatte
evet canı eee tabi geceler uzun otur otur zaman geçmek bilimiyo .valla biz de bu akşam arkadaşlar oturmaya gittik o da sağlosun dünyaları yapmış tıka basa doluyuzzzzzzzzzzzzz![]()
hasrettttttttttt kız gebe miisiin yoksam sen bakem hıııııııııııııı:79::80::79::80:
eeee ama öyleeeeeee aahhhh aahhhh hayat bizi böyle offff offfff kahpe kaderrr![]()
hiracım dalga yapıom ya amahepiimizin hali bu hamilemiyimdeğilmiyimyok canım değilim ama belirtiler var![]()
![]()
inşallah ecmm ya dua et banaaaa :)))
nihan yok g değilim hamile ama şüphelenios ecyle :)) çıldırmaya az kaldı bebişimnerde![]()
![]()
evet canı eee tabi geceler uzun otur otur zaman geçmek bilimiyo .valla biz de bu akşam arkadaşlar oturmaya gittik o da sağlosun dünyaları yapmış tıka basa doluyuzzzzzzzzzzzzz![]()
aynen cnm ohhhh sizede afiyet olsun
hiracım dalga yapıom ya amahepiimizin hali bu hamilemiyimdeğilmiyimyok canım değilim ama belirtiler var![]()
![]()
nihan yok g değilim hamile ama şüphelenios ecyle :)) çıldırmaya az kaldı bebişimnerde![]()
![]()
:76::76::76:
![]()
![]()
![]()
böyle gidersek ya doğumhane ya tımarhaneee![]()
inşallak datlum benim ya. ne gibi belirtilerin kuşum yaaa
aynen cnm ohhhh sizede afiyet olsun
:76::76::76:
![]()
sağol tatlım size de afiyet bal şeker olsunn![]()
öyle bakalım belki bizde aahhhhh aaahhhh hayat derizeeee ama öyleeeeeee aahhhh aahhhh hayat bizi böyle offff offfff kahpe kaderrr![]()
böyle gidersek ya doğumhane ya tımarhaneee![]()
ahhh sorma tatlımm ne belirtim yokki eveeet hiçbi belirtim yokk![]()
göğüs aürısı var birazz idrara sık çıkıom regl gecikti iştahım açıkkk kasık bel ağrısı başkada bişiyyok
(((
ben kaçıorum canlarrrr iii geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr
sohbetiniz bol olsun sizin yatmaya niyetiniz yok ellaham
ahhh sorma tatlımm ne belirtim yokki eveeet hiçbi belirtim yokk![]()
göğüs aürısı var birazz idrara sık çıkıom regl gecikti iştahım açıkkk kasık bel ağrısı başkada bişiyyok
(((