Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ya nereye arada fırsat bulursam yoklarım sizi merak etme ii geceler tatlım allah rahatlık versin k.i.b a.e.o byyyyyyyyyyyyy

tamam datluuuum sana ii geceler alla rahatlık versin görüşürüz kuşummmmmmmmmm:92::92:

cok sukur sesımı duyan bırılerı oldu
evet tup bebek ıcın soruyorum 2 denemem ve bugun 9.gunum oldu hıc bıseyın belırtısı yok herkesı okuyorum muhakkak bı belırtı oluyo ama bende yok

evet tup bebek ıcın soruyorum 2 denemem ve bugun 9.gunum oldu hıc bıseyın belırtısı yok herkesı okuyorum muhakkak bı belırtı oluyo ama bende yok

canım belirti için erken daha regli gününe nekadar var yazarmısın

ama zaten benim bildiğim etraftan duyduğum 9 gün de bekki olmaz daha çok erken diye düşündüm

bu benım ıkıncı denemem ılkınde kasık agrılarım oldu adet belırtılerını her ay nasıl yasıyosam o sekılde yasamıstım ama bunda hıc bır belırtı yok ılkınde 8.gunde kanamamda basladı zaten
en son adet tarıhım 25 aralık transfer tarıhım 21 ocak anlamıyorum ılaclardanmı neden hıc bısey yok belırtı hassaslık falan ılkınde bu sekılde yasamadıgım ıcın kafam ve ıcım cok karısık kımseyede anlatamıyorum cevremde ılk ve tek tup bebek yaptıran benım

ben çıkıyorum artık koçiş gec yattığımı anladımı kızıyo sabah kalkmak zor oluyo ben yarın fırsat bulursam gündüz yada aksam 5 10 dakikalığına gelirim ii geceler aeo kib görüşürüz öpüldünüz

canım benim tüp bebekle ilgili bi bilgim yok tüp bebek konulu topiçiğe girdinmi

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.iyiki gece girmişim yoksa geçmiş baya çok sayfa olacakmış maşallah muhabbetinizde güzelmiş.birazdan yola çıkıcaz yarın akşam döneriz pazartesi burdayım inş.kendinize iyi bakın hoşçakalın.döndüğümde bol bol hamiş haberi almak ümidi ile gidiyorum :79:

günayıdınnnnnnnnnnn herkeze iyi haftasonları diliyorum

eveeeeeetttttt benim cnm nasılsın

kız allah iyiliğini versin senin iyiyimçok şükür sen nasılsın fıstığım

ne gibi bir deşifre olubilirki benim adımda soy adımda var hiçte bir kaygım yok siteye güveniyorum

uymaya çalışıyom işte komutanım,sende zorlancam şeyler deme bana heeeee
hepinize iyi geceler kızlar ben çıkıyorum.kocişe tost yapim sorada yatarız zaten.bugun ovulasyon günü de by by:79:
kız gece vakti ne tostu,kocişin göçbeklencek haberin olsun.

Naber kızlar miranda hamileymiş öteki topikte tebrik ettim ama burdanda yazıyım dedim.Allah tamamına erdirsin...Sizler nasılsınız ben toparlanıyorum yavaş yavaş 2.rapor bilgisi olan yokmu kızlar ya
canım,aynı yerde yaptırıyosan,onlar zaten çıkarırlar,yok başka yere gidiyosan,eski raporunu götür,eski tahlilleride yanında bulundur,gerçi gerek olmaz,bi tane raporun var çünkü,onlar hemen çıkarırlar bildiğim kadarıyla.
nereye gidiyosunuz ki?

semra cım,selam.
kızlar deşifre derken,tanıdık birininde kk de olup,yazdıklarını görmelerinden endişe diyolar,çünkü çoğu yapılan tedavileri,yada durumlarını,aişlelerine bile söylemiyo,benimde bi korkum yok ama genede istemem burda yazdıklarımı okumalarını,çünkü üzüntülerimide yazıyorum ve kimse bilmiyo bu kadar üzüldüğümü,onlar çok güçlü zannediyolar beni.
hem ben siteye,bi arkadaşımın yazısını okuduktan sonra,benim tanıdığım kişi mi acaba diye,iyice öğrenmek için üye olmuştum,gerçektende arkadaşımmış,ama hala haberi yok.

eşimin akrabasının nişanı var canım oraya gidiyoruz.gece bişeyler yemek bizim adetimiz oldu zaten ben severim kiloda almam eşimde alır verir sürekli hafif bi göbeği var ama oda her erkekte olur:) ben istedim hadi tost yap diye yok boşver bu saatte yemiyelim dedi iyi sen yeme ben kendime yapim diyince eee bende yerim o zaman dedi.kendi yapmamak için bahane yanii sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…