neden cevap vermıyosunuz bana((((((((((((((((((((((((8
kızlar bana müsade uykuubastırdı erkende kalkıcam ikinizide çooooook öpüorumm
nihanım yarın görüşürüz davşanımmm
ececim fazla özletme kendini balımmmm
iyi muhabbetler fıstıklarrr dualarınızdabenide unutmayın byyyyyyyyyy
kızlar bana müsade uykuubastırdı erkende kalkıcam ikinizide çooooook öpüorumm
nihanım yarın görüşürüz davşanımmm
ececim fazla özletme kendini balımmmm
iyi muhabbetler fıstıklarrr dualarınızdabenide unutmayın byyyyyyyyyy
cok sukur sesımı duyan bırılerı oldu
evet tup bebek ıcın soruyorum 2 denemem ve bugun 9.gunum oldu hıc bıseyın belırtısı yok herkesı okuyorum muhakkak bı belırtı oluyo ama bende yok
cok sukur sesımı duyan bırılerı oldu
evet tup bebek ıcın soruyorum 2 denemem ve bugun 9.gunum oldu hıc bıseyın belırtısı yok herkesı okuyorum muhakkak bı belırtı oluyo ama bende yok
bu benım ıkıncı denemem ılkınde kasık agrılarım oldu adet belırtılerını her ay nasıl yasıyosam o sekılde yasamıstım ama bunda hıc bır belırtı yok ılkınde 8.gunde kanamamda basladı zaten
en son adet tarıhım 25 aralık transfer tarıhım 21 ocak anlamıyorum ılaclardanmı neden hıc bısey yok belırtı hassaslık falan ılkınde bu sekılde yasamadıgım ıcın kafam ve ıcım cok karısık kımseyede anlatamıyorum cevremde ılk ve tek tup bebek yaptıran benım
canlarım bende çıkıyorum ececim sana iyi geceler tatlım kib:92:
tesekkur ederım oraya msj yazdım ama cevap alamadım yardımın ıcın saol ıyı geceler
eveeeeeetttttt benim cnm nasılsın
ya ismimi eşim ve benim ismim die değiştirdim deşifre olmım deyeeee
bende bazen böle slm veriorum herkes yabancı kaldı bana yaaaa
neyse alışıcaz yavaş yavaş cnm ben herkesi tanıdıklarıma soruyorum işte ne var ne yok die kimse cvp vermio benim aklıma geliodu ama ismimi değiştirdim die olduğunu biliodum kızzzz
uymaya çalışıyom işte komutanım,sende zorlancam şeyler deme bana heeeeecanım gercekten senı gordugume sevındım cunku merak etmıstım bıde ıptal falan yazınca bıtanem neyse dondun ya gerısı muhım degıl optum
kımmıs onlar yaa dovelımmı
canım benım ıyısın gordugum kadarıyla sevındım tatlım sen hamıle kalde ınsallah bısey olmaz bebıse ama agır antıbıyotık kullanmamaya calıs 1000lıklerden falan
kardelen49um saol bıtanem benı sormussun ıyı olmaya calısıyorum dun benım ıcın cok ıyı bır gun degıldı ama bugun daha ıyıyım sanırım ben boyun fıtıgı adayıyım cunku ılacları ıcmeme ragmen agrı hafıflemedı turkıyeye gdınce galıba bı 100000 bakım yaptırcam aynı arabalar gıbıolsun bakalım hayırlısı bıtanem sen nasılsın
kardelosum bu arada hosgeldın bıtanem msnde grustuk gercı emrıme amadesın unutma dedıklerımı harfıyyen yerıne getır balımmmmm ay cok heyecanlandım sımdık
kız gece vakti ne tostu,kocişin göçbeklencek haberin olsun.hepinize iyi geceler kızlar ben çıkıyorum.kocişe tost yapim sorada yatarız zaten.bugun ovulasyon günü deby by:79:
canım,aynı yerde yaptırıyosan,onlar zaten çıkarırlar,yok başka yere gidiyosan,eski raporunu götür,eski tahlilleride yanında bulundur,gerçi gerek olmaz,bi tane raporun var çünkü,onlar hemen çıkarırlar bildiğim kadarıyla.Naber kızlar miranda hamileymiş öteki topikte tebrik ettim ama burdanda yazıyım dedim.Allah tamamına erdirsin...Sizler nasılsınız ben toparlanıyorum yavaş yavaş 2.rapor bilgisi olan yokmu kızlar ya
nereye gidiyosunuz ki?günaydın kızlar hayırlı sabahlar.iyiki gece girmişim yoksa geçmiş baya çok sayfa olacakmış maşallah muhabbetinizde güzelmiş.birazdan yola çıkıcaz yarın akşam döneriz pazartesi burdayım inş.kendinize iyi bakın hoşçakalın.döndüğümde bol bol hamiş haberi almak ümidi ile gidiyorum :79:
günayıdınnnnnnnnnnn herkeze iyi haftasonları diliyorum
kız allah iyiliğini versin senin iyiyimçok şükür sen nasılsın fıstığım
ne gibi bir deşifre olubilirki benim adımda soy adımda var hiçte bir kaygım yok siteye güveniyorum
eşimin akrabasının nişanı var canım oraya gidiyoruz.gece bişeyler yemek bizim adetimiz oldu zaten ben severim kiloda almam eşimde alır verir sürekli hafif bi göbeği var ama oda her erkekte olur:) ben istedim hadi tost yap diye yok boşver bu saatte yemiyelim dedi iyi sen yeme ben kendime yapim diyince eee bende yerim o zaman dedi.kendi yapmamak için bahane yaniiuymaya çalışıyom işte komutanım,sende zorlancam şeyler deme bana heeeee
kız gece vakti ne tostu,kocişin göçbeklencek haberin olsun.
canım,aynı yerde yaptırıyosan,onlar zaten çıkarırlar,yok başka yere gidiyosan,eski raporunu götür,eski tahlilleride yanında bulundur,gerçi gerek olmaz,bi tane raporun var çünkü,onlar hemen çıkarırlar bildiğim kadarıyla.
nereye gidiyosunuz ki?
semra cım,selam.
kızlar deşifre derken,tanıdık birininde kk de olup,yazdıklarını görmelerinden endişe diyolar,çünkü çoğu yapılan tedavileri,yada durumlarını,aişlelerine bile söylemiyo,benimde bi korkum yok ama genede istemem burda yazdıklarımı okumalarını,çünkü üzüntülerimide yazıyorum ve kimse bilmiyo bu kadar üzüldüğümü,onlar çok güçlü zannediyolar beni.
hem ben siteye,bi arkadaşımın yazısını okuduktan sonra,benim tanıdığım kişi mi acaba diye,iyice öğrenmek için üye olmuştum,gerçektende arkadaşımmış,ama hala haberi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?