gule gule canımm tebrık ederım bu arada yenı anne adayısın sanırım:)))kızlar benim yine çok uykum var ben çıkıyorum bana kızmayın noolur bu arallar böyle geçicek galiba hepinizi özlüyorum hep dualarımdasınız kendinize iyi bakın umarım görüşürüz en kısa zamanda
canım,güzel kilo vermişim eşime göre,hatta yetermiş,çocuk gibi kalcakmışım yanında.
şöyle rakamsal bir cevap verim,75,5 la başladım,şimdi 70 kilo 600 gram geldim
ya saçma gelebilir de,önden gidenleri bi toplayıp,geridekileri sonradan toplamaları çok büyük bi risk mi olur acaba?
canım,güzel kilo vermişim eşime göre,hatta yetermiş,çocuk gibi kalcakmışım yanında.
şöyle rakamsal bir cevap verim,75,5 la başladım,şimdi 70 kilo 600 gram geldim
ah ahhhhhh,keşke herşey istediğimiz gibi olsa değil mi?ayyy canımm sormaa diyorumkı bende sol tarafı toplasalar sadecee cunku hepsı olgunlşmıs artık:))
ama çatlatma iğnesını vurunca zaten hepsi çatlıo 16mm ve ustu olanlar sımdı p.tesıye kadarda buyuyecekler yaksaık 2 cm kadar keske oyle bi yolu olsa valla bende ne senaryolar yazdım:))
hoş geldin halilim.günaydıııınnnnnn
vercem inşallah,65 hedefim bakalım,irademe hakim olabiliyorum ama her ay aynı hızda verilemeyebiliyomuş,pazartesi bi kontrole gidimde,bakalım.hmmm süpermiş valla,sen bakma eşine kızz bi iki kilo daha ver verebiliyorsan devam et braz daha nasıl olsa hamile kalınca alcaksın kilo en azından şimdi keyfini çıkar:)
ah ahhhhhh,keşke herşey istediğimiz gibi olsa değil mi?
bu arada sen nerdesin,gerçi söylemiyosun sanırım,benim herfim mersinli,sen adana ya gidince,acaba oralarda mısın diye merak ettim açıkcası.
hoş geldin halilim.
apekmimek,sende hoş geldin,daldırdım canım,kusura bakma.
vercem inşallah,65 hedefim bakalım,irademe hakim olabiliyorum ama her ay aynı hızda verilemeyebiliyomuş,pazartesi bi kontrole gidimde,bakalım.
ah ahhhhhh,keşke herşey istediğimiz gibi olsa değil mi?
Bu arada sen nerdesin,gerçi söylemiyosun sanırım,benim herfim mersinli,sen adana ya gidince,acaba oralarda mısın diye merak ettim açıkcası.
Hoş geldin halilim.
Apekmimek,sende hoş geldin,daldırdım canım,kusura bakma.
Vercem inşallah,65 hedefim bakalım,irademe hakim olabiliyorum ama her ay aynı hızda verilemeyebiliyomuş,pazartesi bi kontrole gidimde,bakalım.
kız güzel düşün güzel olsunben şimdi adanadayım adanalıyımda aynı zamanda canım yumurta toplama işine kadar burdayım sonrada transfer gunu tekrar gelecez ınsallah o gunlerı görürmüyüm allahım
anestezi almak ıstıyorum:))bebeişlerımın içime kayısını gormek ıstıorum noolur nasıp et yarabbım
ya kızlar,bizim bi flan vardı,nerelerde bu hatun,merak ettim iyice.
Kızlar bi şey sorcam.yumurtlayan ya da yumurtası çatlayan bi baynada illede akıntı olması şart mı???
kız güzel düşün güzel olsun
inşşşş bebişinin sana geri döndüğünü göreceksin ve tutunup göbüşünde büyüdüğünü
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşde
evet bayağıdır görünmüyor
canım bazı aylarda daha fazla olurken bazı aylarda daha az olabılır yada dısardan sen hıssetmeyebılrısın
zaten servıkal mukus kontorlu yaparken ellerınızı içerı daldırın dıolar yanıı dısarı cıkmayabılır
ama benım az olduğu zamanlrda bıle yumurtlama oluodu kontrole gıttığım ıcın bılıodum
ben kızlr bişi soracağımmm az utanıyorum amailişkiye girdiktinden sonra akıntının çok akması normal mi acaba nasıl olması gerekiyor benim hheepppp çok oluyordu hiç kalmıyordu eşimin çekilir çekilmez akyordu ama en sonuncusunda öle olmadı ilgilerinize ihtiyacım varrrrrrr
ınsallah bakalım ıcımde pollyanna saklandı bugun bıyerelere allahım nıye aramıo bunlarr yaa gıdıp basimmi napımm merkezii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?