Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyim canımm çok şükürr saolasın

iyidirr tugçe kuzusuuu sen nasılsınnnnnnnnnn

bendeeeee özledimmmmmmmmmmmm kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm öppp öp öpppp gel bende öpecem kuzummmmmmmm

yok ben kokluycam hale kızdı sende kokla istersen ne olur ne olmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:
hale pataklamasın bizi alsanaalsanasmile

benden de iyidir hayalcim...
kızlar iyi geceler diliyorum ben yatıım artık kociş çağırıyo bir de sigara yüzünden başım tuttu biraz daha oturursam gidip içicem en iyisi yatmak... hadi öptüm sizi... AEO....

kızlar iyi geceler diliyorum ben yatıım artık kociş çağırıyo bir de sigara yüzünden başım tuttu biraz daha oturursam gidip içicem en iyisi yatmak... hadi öptüm sizi... AEO....

kuzum iyi geceler git yat kuzum aman sakın içme sonra görüşürüz opuyorumnanaktan

tamam ben geriden koklayım ozaman :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hemmi kokla hemii öppp kuzummmm
bana neden selam yok hayalciğim küs müyüs??:çok üzgünüm:
oyyyyy olurmuuu kuzu sana selam vrmez olurmuyummm gündüzn gettinn habersizzz nere gettin bakemm
ayyy demek 5 dakika çok az ya biz hasret gideremeyizki senle
başın nasıl oldu canım
demek çıktı yola hadi hayırlısı adetten sonra film değilmi
iyi canımm başımm çok şükürrrr hastayım diye kalma dedi erkenden yatt tutacak başınn gene diyoo evet canımmm çıktılarr yolaa sabaha bendelerr hahahaha inşallah çekilcem bu ay aksilik çıkmazsaa flmimii
Hoşgeldin bebem gel öpim Şeniz

Kız ben ne dedim benden başka kimse öpemez hayali..Dett :olmaz:

öppp kuzummm öp öppppppp bende seniii öpemmmm kuzummm ne ettilerr sana kimm üzdüü söyle hele bii ona uçayımmm

kızlar iyi geceler diliyorum ben yatıım artık kociş çağırıyo bir de sigara yüzünden başım tuttu biraz daha oturursam gidip içicem en iyisi yatmak... hadi öptüm sizi... AEO....[/QUsende A.E.O. iyi geceler.Sigara içmektense yatmak daha iyi tabi Allah kolaylık versin

ben geldimm sen gidiyonn neyse git bende kalamıcamm fazzlaaa kuzum çokk öptümm allaha emanett oll geçmişş olsunn tatlımmm

ooooooooo kalabalıklaşmışız bebeler aferim hep böyle olun bakim :icecream::icecream: benimki yattı çok şükür sabahlar olmasın bana aman:dance::dance:

hemmi kokla hemii öppp kuzummmm

oyyyyy olurmuuu kuzu sana selam vrmez olurmuyummm gündüzn gettinn habersizzz nere gettin bakemm

iyi canımm başımm çok şükürrrr hastayım diye kalma dedi erkenden yatt tutacak başınn gene diyoo evet canımmm çıktılarr yolaa sabaha bendelerr hahahaha inşallah çekilcem bu ay aksilik çıkmazsaa flmimii

öppp kuzummm öp öppppppp bende seniii öpemmmm kuzummm ne ettilerr sana kimm üzdüü söyle hele bii ona uçayımmm

kuzum yat tabi bugidişle bende fazla kalamıycam bituhafım yaa
hadi hayırlısı balım inşallah tertemiz çıkar tıkanıklar açılmıştır kuzum

çıkacanmı sende kuzummm ozaman beraberr çıkakkk sizi görem dedimm 5 dkkk gündüz karşılaşamadıkk kuzummm bi gelip görem dedimmm anca kaçabildim oda 5 dklına şansıma net yavaşşş

ya düşünüyorum kuzum esneye esneye bi hal oldum nebiliyim noldu bana
evet gündüz karşılaşamadık özlemiştim seni kuzum

QUOTE=sevtun2;15539133]ooooooooo kalabalıklaşmışız bebeler aferim hep böyle olun bakim :icecream::icecream: benimki yattı çok şükür sabahlar olmasın bana aman:dance::dance:[/QUOTE]

:teytey::teytey::teytey:[ nasılsınn sevtuncummm sabahhlarrr olmasınnnn kızzzzzzzzzzzzzzzzzz:teytey::teytey::teytey:[

QUOTE=sevtun2;15539133]ooooooooo kalabalıklaşmışız bebeler aferim hep böyle olun bakim :icecream::icecream: benimki yattı çok şükür sabahlar olmasın bana aman:dance::dance:

:teytey::teytey::teytey:[ nasılsınn sevtuncummm sabahhlarrr olmasınnnn kızzzzzzzzzzzzzzzzzz:teytey::teytey::teytey:[[/QUOTE]

iyiyim canım seni sormalı kız doktor rahim filmi istedi bende dedim çekindim ona bakıcakmış ama yenden isteyebiliriz dedi rahim açıklıgı varya bende ona bakıcakmış 41 yanarım vallahı isterse bir daha acımıyoda canı insanın stresi yeter eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Back
X